| فرآورده های باارزش افزوده شیلاتی | 7203636 | 2 | 01 | | هرهفته (10:00 - 12:00) | - | ترم اول 1404 |
| تکنولوژی گوشت و شیلات | 7106296 | 3 | 01 | | هرهفته (10:00 - 12:00) | هرهفته (08:00 - 10:00) | هرهفته (10:00 - 12:00) | - | ترم تابستان 1403 |
| فرآیندهای حرارتی و برودتی در فرآوری آبزیان | 7203635 | 2 | 01 | هرهفته (10:00 - 12:00) | - | ترم دوم 1403 |
| تکنولوژی گوشت و شیلات | 7106296 | 3 | 01 | | هرهفته (13:30 - 15:30) | هرهفته (15:30 - 17:30) | هرهفته (13:30 - 15:30) | - | ترم اول 1403 |
| ترکیبات زیست فعال در آبزیان | 7203434 | 2 | 01 | هرهفته (08:00 - 10:00) | - | ترم دوم 1402 |
| کنترل کیفیت فرآورده های شیلاتی | 7203167 | 3 | 01 | | هرهفته (13:30 - 15:30) | - | ترم دوم 1402 |
| ترکیبات زیست فعال در آبزیان | 7203434 | 2 | 01 | هرهفته (13:30 - 15:30) | - | ترم دوم 1401 |