ارزیابی کیفیت و ایمنی فرآورده های شیلاتی | ۷۲۰۳۶۳۷ | ۲ | ۰۱ | | هرهفته (۰۸:۰۰ - ۱۰:۰۰) | - | ترم دوم ۱۴۰۳ |
فرآورده های باارزش افزوده شیلاتی | ۷۲۰۳۶۳۶ | ۲ | ۰۱ | | هرهفته (۱۰:۰۰ - ۱۲:۰۰) | - | ترم اول ۱۴۰۳ |
ارزیابی کیفیت و ایمنی فرآورده های شیلاتی | ۷۲۰۳۴۱۱ | ۳ | ۰۱ | | هرهفته (۱۰:۰۰ - ۱۲:۰۰) | - | ترم دوم ۱۴۰۲ |
تکنولوژی گوشت و شیلات | ۷۱۰۶۲۹۶ | ۳ | ۰۱ | | هرهفته (۱۵:۳۰ - ۱۷:۳۰) | هرهفته (۱۳:۳۰ - ۱۵:۳۰) | هرهفته (۱۵:۳۰ - ۱۷:۳۰) | - | ترم اول ۱۴۰۲ |
فرآورده های باارزش افزوده شیلاتی | ۷۲۰۳۴۱۰ | ۳ | ۰۱ | | هرهفته (۱۰:۰۰ - ۱۲:۰۰) | - | ترم اول ۱۴۰۲ |
فرآیندهای حرارتی و غیر حرارتی در فرآوری آبزیان | ۷۲۰۳۳۹۶ | ۳ | ۰۱ | | هرهفته (۱۰:۰۰ - ۱۲:۰۰) | - | ترم اول ۱۴۰۲ |
ارزیابی کیفیت و ایمنی فرآورده های شیلاتی | ۷۲۰۳۴۱۱ | ۳ | ۰۱ | | هرهفته (۱۰:۰۰ - ۱۲:۰۰) | - | ترم دوم ۱۴۰۱ |
تکنولوژی گوشت و شیلات | ۷۱۰۶۲۹۶ | ۳ | ۰۱ | | هرهفته (۱۵:۳۰ - ۱۷:۳۰) | هرهفته (۱۳:۳۰ - ۱۵:۳۰) | هرهفته (۱۵:۳۰ - ۱۷:۳۰) | - | ترم اول ۱۴۰۱ |
فرآورده های باارزش افزوده شیلاتی | ۷۲۰۳۴۱۰ | ۳ | ۰۱ | | هرهفته (۱۰:۰۰ - ۱۲:۰۰) | - | ترم اول ۱۴۰۱ |