سید ولی حسینی

سید ولی حسینی

مرتبه علمی : دانشیار
دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی / دانشکده منابع طبیعی
Scopus
  • ۱۶۸۸ ارجاعات
  • ۲۱ h-Index
تا تاریخ : ۱۴۰۴/۰۲/۱۲
Google Scholar
  • ۲۵۸۱ ارجاعات
  • ۲۳ h-Index
تا تاریخ : ۱۴۰۴/۰۲/۱۵
نمایش ۱ - ۲۰ از ۲۷ نتیجه
از ۲
نام درس کد درس تعداد واحد گروه درسی زمان ارائه درس تاریخ امتحان ترم ارائه درس
ارزیابی کیفیت و ایمنی فرآورده های شیلاتی ۷۲۰۳۶۳۷ ۲ ۰۱ | هرهفته (۰۸:۰۰ - ۱۰:۰۰) - ترم دوم ۱۴۰۳
فرآیندهای حرارتی و برودتی در فرآوری آبزیان ۷۲۰۳۶۳۵ ۲ ۰۱ هرهفته (۱۰:۰۰ - ۱۲:۰۰) - ترم دوم ۱۴۰۳
فرآورده های باارزش افزوده شیلاتی ۷۲۰۳۶۳۶ ۲ ۰۱ | هرهفته (۱۰:۰۰ - ۱۲:۰۰) - ترم اول ۱۴۰۳
تکنولوژی گوشت و شیلات ۷۱۰۶۲۹۶ ۳ ۰۱ | هرهفته (۱۳:۳۰ - ۱۵:۳۰) | هرهفته (۱۵:۳۰ - ۱۷:۳۰) | هرهفته (۱۳:۳۰ - ۱۵:۳۰) - ترم اول ۱۴۰۳
فرآورده های خمیری ماهی ۷۲۰۳۵۴۴ ۲ ۰۱ هرهفته (۱۳:۳۰ - ۱۵:۳۰) - ترم اول ۱۴۰۳
ترکیبات زیست فعال در آبزیان ۷۲۰۳۴۳۴ ۲ ۰۱ هرهفته (۰۸:۰۰ - ۱۰:۰۰) - ترم دوم ۱۴۰۲
ارزیابی کیفیت و ایمنی فرآورده های شیلاتی ۷۲۰۳۴۱۱ ۳ ۰۱ | هرهفته (۱۰:۰۰ - ۱۲:۰۰) - ترم دوم ۱۴۰۲
کنترل کیفیت فرآورده های شیلاتی ۷۲۰۳۱۶۷ ۳ ۰۱ | هرهفته (۱۳:۳۰ - ۱۵:۳۰) - ترم دوم ۱۴۰۲
تکنولوژی گوشت و شیلات ۷۱۰۶۲۹۶ ۳ ۰۱ | هرهفته (۱۵:۳۰ - ۱۷:۳۰) | هرهفته (۱۳:۳۰ - ۱۵:۳۰) | هرهفته (۱۵:۳۰ - ۱۷:۳۰) - ترم اول ۱۴۰۲
فرآورده های خمیری ماهی ۷۲۰۳۵۴۴ ۲ ۰۱ هرهفته (۱۳:۳۰ - ۱۵:۳۰) - ترم اول ۱۴۰۲
فرآورده های باارزش افزوده شیلاتی ۷۲۰۳۴۱۰ ۳ ۰۱ | هرهفته (۱۰:۰۰ - ۱۲:۰۰) - ترم اول ۱۴۰۲
اصول فرآوری آبزیان ۷۲۰۳۴۹۱ ۳ ۰۱ | هرهفته (۱۳:۳۰ - ۱۵:۳۰) - ترم اول ۱۴۰۲
فرآیندهای حرارتی و غیر حرارتی در فرآوری آبزیان ۷۲۰۳۳۹۶ ۳ ۰۱ | هرهفته (۱۰:۰۰ - ۱۲:۰۰) - ترم اول ۱۴۰۲
ترکیبات زیست فعال در آبزیان ۷۲۰۳۴۳۴ ۲ ۰۱ هرهفته (۱۳:۳۰ - ۱۵:۳۰) - ترم دوم ۱۴۰۱
ارزیابی کیفیت و ایمنی فرآورده های شیلاتی ۷۲۰۳۴۱۱ ۳ ۰۱ | هرهفته (۱۰:۰۰ - ۱۲:۰۰) - ترم دوم ۱۴۰۱
کنترل کیفیت فرآورده های شیلاتی ۷۲۰۳۱۶۷ ۳ ۰۱ | هرهفته (۱۳:۳۰ - ۱۵:۳۰) - ترم دوم ۱۴۰۱
تکنولوژی گوشت و شیلات ۷۱۰۶۲۹۶ ۳ ۰۱ | هرهفته (۱۵:۳۰ - ۱۷:۳۰) | هرهفته (۱۳:۳۰ - ۱۵:۳۰) | هرهفته (۱۵:۳۰ - ۱۷:۳۰) - ترم اول ۱۴۰۱
فرآورده های خمیری ماهی ۷۲۰۳۵۴۴ ۲ ۰۱ هرهفته (۱۳:۳۰ - ۱۵:۳۰) - ترم اول ۱۴۰۱
فرآورده های باارزش افزوده شیلاتی ۷۲۰۳۴۱۰ ۳ ۰۱ | هرهفته (۱۰:۰۰ - ۱۲:۰۰) - ترم اول ۱۴۰۱
اصول فرآوری آبزیان ۷۲۰۳۴۹۱ ۳ ۰۱ | هرهفته (۱۳:۳۰ - ۱۵:۳۰) - ترم اول ۱۴۰۱
نمایش ۱ - ۲۰ از ۲۷ نتیجه
از ۲