سید ولی حسینی

سید ولی حسینی

مرتبه علمی : دانشیار
دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی / دانشکده منابع طبیعی
Scopus
  • 1827 ارجاعات
  • 22 h-Index
تا تاریخ : ۱۴۰۴/۰۹/۱۰
Google Scholar
  • 2697 ارجاعات
  • 23 h-Index
تا تاریخ : ۱۴۰۴/۰۷/۷
نمایش 1 - 20 از 32 نتیجه
از 2
نام درس کد درس تعداد واحد گروه درسی زمان ارائه درس تاریخ امتحان ترم ارائه درس
فرآورده های باارزش افزوده شیلاتی 7203636 2 01 | هرهفته (10:00 - 12:00) - ترم اول 1404
تکنولوژی گوشت و شیلات 7106296 3 01 | هرهفته (10:00 - 12:00) | هرهفته (08:00 - 10:00) | هرهفته (10:00 - 12:00) - ترم اول 1404
فرآورده های خمیری ماهی 7203544 2 01 هرهفته (08:00 - 10:00) - ترم اول 1404
اصول فرآوری آبزیان 7203491 3 01 | هرهفته (08:00 - 10:00) - ترم اول 1404
تکنولوژی گوشت و شیلات 7106296 3 01 | هرهفته (10:00 - 12:00) | هرهفته (08:00 - 10:00) | هرهفته (10:00 - 12:00) - ترم تابستان 1403
ارزیابی کیفیت و ایمنی فرآورده های شیلاتی 7203637 2 01 | هرهفته (08:00 - 10:00) - ترم دوم 1403
فرآیندهای حرارتی و برودتی در فرآوری آبزیان 7203635 2 01 هرهفته (10:00 - 12:00) - ترم دوم 1403
فرآورده های باارزش افزوده شیلاتی 7203636 2 01 | هرهفته (10:00 - 12:00) - ترم اول 1403
تکنولوژی گوشت و شیلات 7106296 3 01 | هرهفته (13:30 - 15:30) | هرهفته (15:30 - 17:30) | هرهفته (13:30 - 15:30) - ترم اول 1403
فرآورده های خمیری ماهی 7203544 2 01 هرهفته (13:30 - 15:30) - ترم اول 1403
ترکیبات زیست فعال در آبزیان 7203434 2 01 هرهفته (08:00 - 10:00) - ترم دوم 1402
ارزیابی کیفیت و ایمنی فرآورده های شیلاتی 7203411 3 01 | هرهفته (10:00 - 12:00) - ترم دوم 1402
کنترل کیفیت فرآورده های شیلاتی 7203167 3 01 | هرهفته (13:30 - 15:30) - ترم دوم 1402
تکنولوژی گوشت و شیلات 7106296 3 01 | هرهفته (15:30 - 17:30) | هرهفته (13:30 - 15:30) | هرهفته (15:30 - 17:30) - ترم اول 1402
فرآورده های خمیری ماهی 7203544 2 01 هرهفته (13:30 - 15:30) - ترم اول 1402
فرآورده های باارزش افزوده شیلاتی 7203410 3 01 | هرهفته (10:00 - 12:00) - ترم اول 1402
اصول فرآوری آبزیان 7203491 3 01 | هرهفته (13:30 - 15:30) - ترم اول 1402
فرآیندهای حرارتی و غیر حرارتی در فرآوری آبزیان 7203396 3 01 | هرهفته (10:00 - 12:00) - ترم اول 1402
ترکیبات زیست فعال در آبزیان 7203434 2 01 هرهفته (13:30 - 15:30) - ترم دوم 1401
ارزیابی کیفیت و ایمنی فرآورده های شیلاتی 7203411 3 01 | هرهفته (10:00 - 12:00) - ترم دوم 1401
نمایش 1 - 20 از 32 نتیجه
از 2