تکنولوژی گوشت و شیلات | 7106296 | 3 | 01 | | هرهفته (13:30 - 15:30) | هرهفته (15:30 - 17:30) | هرهفته (13:30 - 15:30) | - | ترم اول 1403 |
فرآیندهای حرارتی و برودتی در فرآوری آبزیان | 7203635 | 2 | 01 | هرهفته (10:00 - 12:00) | - | ترم اول 1403 |
ارزیابی کیفیت و ایمنی فرآورده های شیلاتی | 7203411 | 3 | 01 | | هرهفته (10:00 - 12:00) | - | ترم دوم 1402 |
تکنولوژی گوشت و شیلات | 7106296 | 3 | 01 | | هرهفته (15:30 - 17:30) | هرهفته (13:30 - 15:30) | هرهفته (15:30 - 17:30) | - | ترم اول 1402 |
فرآورده های باارزش افزوده شیلاتی | 7203410 | 3 | 01 | | هرهفته (10:00 - 12:00) | - | ترم اول 1402 |
فرآیندهای حرارتی و غیر حرارتی در فرآوری آبزیان | 7203396 | 3 | 01 | | هرهفته (10:00 - 12:00) | - | ترم اول 1402 |
ارزیابی کیفیت و ایمنی فرآورده های شیلاتی | 7203411 | 3 | 01 | | هرهفته (10:00 - 12:00) | - | ترم دوم 1401 |
تکنولوژی گوشت و شیلات | 7106296 | 3 | 01 | | هرهفته (15:30 - 17:30) | هرهفته (13:30 - 15:30) | هرهفته (15:30 - 17:30) | - | ترم اول 1401 |
فرآورده های باارزش افزوده شیلاتی | 7203410 | 3 | 01 | | هرهفته (10:00 - 12:00) | - | ترم اول 1401 |