- پنجشنبه، ۷ شهریور ۱۴۰۴
EN
FA
ورود
راهنما
Toggle navigation
صفحه اصلی
اساتید
پردیس و دانشکده ها
فعالیت های علمی
طرح های کاربردی
پایان نامه ها
افتخارات
زهرا امام جمعه
مرتبه علمی : استاد
نماینده تام الاختیار دانشکده مهندسی و فناوری کشاورزی در پردیس بین المللی ارس
گروه واژه گزینی فرهنگستان زبان و ادب فارسی
عضو هیات ممتحنه و ارزشیابی رشته علوم و صنایع غذایی
گروه واژه گزینی فرهنگستان زبان و ادب فارسی
عضو کمیسیون نشریات علمی
گروه واژه گزینی فرهنگستان زبان و ادب فارسی
گروه واژه گزینی فرهنگستان زبان و ادب فارسی
دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی / دانشکده کشاورزی / گروه علوم و مهندسی صنایع غذائی / دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی / دانشکده مهندسی و فناوری کشاورزی
پست الکترونیکی
رزومه
دانلود
۱۲۶۶۹
ارجاعات
۵۹
h-Index
تا تاریخ :
۱۴۰۴/۰۵/۲۵
نمای کلی
کلمات کلیدی
شبکه همکاری
فعالیت های علمی
طرح های کاربردی
افتخارات
پایان نامه ها و رساله ها
آزمایشگاه ها/آتلیه ها
دروس ارائه شده
کلمات کلیدی
کلمات کلیدی بر اساس کلیدواژه های شاخص در پایان نامه های دانشجویان تحت نظر استاد می باشد.
مرتب براساس
وزن
حروف الفبا
تاریخ
مایکروویو
کورکومین
بسته بندی
فیلم خوراکی
خشک کردن
فعالیت آنتی اکسیدانی
اسید اولئیک
بهینه سازی
آنتوسیانین
روش سطح پاسخ
بستر سیال
استخراج
دی اکسید تیتانیوم
تخمیر
کازئینات سدیم
نانوکامپوزیت
الکتروریسی
نانوسلولز ویسکر
آلبالو
درون پوشانی
ماست
پروتئین آب پنیر
کیک
فراصوت
مدل سازی
مدل فیک
آنزیم ترانس گلوتامیناز
پروبیوتیک
curcumin
هیدروکلوئید
سلیاک
غنی سازی
خصوصیات کیفی
آنتی اکسیدان
اولترافیلتراسیون
خشک کردن پاششی
مدل سازی ریاضی
خواص مکانیکی
نانوذره
میکروفیلتراسیون
خصوصیات فیزیکوشیمیایی
کازئین
ثعلب
جایگزین های شکر
پنیر لیقوان
گرماسنجی تیتراسیون هم دما
۳
آب انار
آزمایشات فیزیکوشیمیایی
صمغ زانتان
دینامیک& سیالات محاسباتی
تغییر رنگ
استخراج به روش غرقابی
افلاتوکسین
تخم مرو
خواص ارگانو لپتیک
میکروامولسیون
گرفتگی
کیوی
پلی ساکارید آنیونی
بادرشبو
نیروی بازدارندگی
سیستم تحویل
شاتوت
رفتار رئولوژیکی
زیست تخریب پذیر
بیدمشک
ترکیب فراویژه
فینگر
پایداری امولسیون
آنتوسیانین ها
پلی ساکارید
خاصیت آنتی¬اکسیدانی
چای ترش
پکتین
نان مسطح
پنیر موزارلای کم چرب
وی پروتئین
آب میوه
اینولین
زرشک سیاه
رئولوژی
ریزپوشانی
پروتئین دال عدس قرمز
زردآلو
ترکیبات فنولی و فعالیت آنتی اکسیدانی بیدمشک
گلوکونوباکتر اکسیدانس
گلوتن
بادرنجبویه
آبکافت پروتئینی آب پنیر
شفاف سازی
زرشک سیاه بی دانه
فنول کل
مدلسازی
آب انگور سیاه
صمغ کاپاکاراگینان
نامحلول¬سازی
casein
ترکیبات فنولی
ضریب پخش موثر
ویتامین d۳
مخمر و باکتری
کوآسِرواسیون کمپلکس
کلوچه
پلی اتیلن ترفتالات
لاکتوباسیلوس پاراکازئی
آب گوجه¬فرنگی
نقطه ذوب
خشک کن بستر سیال
قابلیت کشسانی
بافت
بیفیدوباکتریوم بیفیدوم
سرعت حد
حرارت¬دهی متداول
استخراج به روش تحت خلأ
درون¬پوشانی
رنگبری
میکروکریستال سلولز
key words : willow extraction
چسبندگی
قرمز
هیدروژل سرد
شبکه¬های عصبی مصنوعی
گلوکونو دلتا لاکتون
مدلسازی ریاضی
اتمسفر اصلاح شده
آلوئه ورا
فیلم ترکیبی
and antioxidant activity of willow phant
آشکارساز جریان پیوسته
فرایند اولتراسوند
ژلاسیون سرد
غیرفعال سازی لاکتوباسیلوس دلبروکی و آسینتوباکتر
باکتری¬های لاکتیک اسید
آب هویج
خواص فراسودمند
مصرف انرژی
نوشیدنی فرا سودمند
آنالیز
جایگزین های چربی
نوشیدنی بدون الکل انگور
اتصال سطحی
فراسودمند
پنیر سفید ایرانی کم چرب
مواد آلاینده
ماوراء صوت
فعالیت آنتی¬اکسیدانی
قند مایع خرما
انرژی فعال سازی
willow analysis phenolic compounds
آنالیز بیدمشک
نانوذرات
تقطیر غشائی اسمزی
تر کیبات زیست فعال(فنولی و فلاونوئیدی)
فیش
هیدروژل حرارتی
شیر شتر
زنده مانی
تفاضل محدود
شفاف¬سازی
مهاجرت
درهم تنیدن القا شده با ترانس¬گلوتامیناز
کیفیت: بسته بندی در اتمسفر تعدیل یافته: بخار اتانول: تیمار گرمایی: انگورشاهرودی: پوسیدگی خاکستری
درهم تنیدن شیمیایی
تقطیر غشایی اسمزی
عناب
گل گاو زبان
خمیر ترش
زنده¬مانی
تخریب حرارتی
تجمعات پروتئین لوبیا چیتی
الکترواسپری
ژل های سرمابند
نشاسته گرمانرم
استخراج به کمک فراصوت
مدول الاستیسیته
رویه سطح پاسخ
امگا
cold
حرارت¬دهی مایکروویو
خشک کن پاششی
پنیر خامه ای
پرینتر سه بعدی
تثبیت آنزیم
شبکه¬های عصبی
نانورس
ارزیابی بافت
لاکتوباسیلوس
سرخ کردن عمیق
بتالاکتوگلوبولین
روش فراپالایش
ساکارومایسس سروزیه
ضریب انتشار
هسته انار
پسته
فرمولاسیون
خاصیت آنتی اکسیدانی
لژینات سدیم
تمشک
gc
kappa
هیدروژن پراکسید
امولسیون ژل
physico chemical characteristics
غشای نانوفیبری
نانوحامل
گریپ فروت
گیلاس
پایدار کننده کربوهیدرات
لیزوزیم
اسید و املاح صفراوی
نانوپوشانی
پروتئینهای سرمی شیر
پاپریکا
روغن شاهدانه
حامل های پروتئینی
?
بهینه سازی (سطح پاسخ)
استخراج و خالص سازی
bleaching
حمام فراصوت
محصولات لبنی سنتی
red lentil protein
ریزموج
rheology
رهایش
کافئین
schizochytrium limacinum
گلرنگ
نوشیدنی لبنی تخمیری
فیتوکمیکال
cyclodextrin
بهینه یابی
گالاکتوزیداز
کاپا
نیتریت
microwave
هسته خرما
کمپلکس کواسرواسیون
تاو پروتئین
شهد خرما
زیره سبز
fats
تنوع ژنتیکی تنوع فنوتیپی
آهن
ultrafiltration
رهایش کند شده
اسید استئاریک
induced gels
رهاسازی ترکیبهای آروماتیک
نانودرات
نانوفیبریلاسیون
کورنوس
ultrasound
pcr
پلی لاکتیک اسید pla
ماندگاری مواد معطر
آمارانت
خواص عملکردی
آرد برنج
دندریمر
کینوا
سیال شناسی
پوشینه دار کردن
تعیین ساختار
پوست انار
سس ماست
sds
فندق
پایداری
سلولز استات
carboxy methyl cellulose
صمغ گیلاس
dgee
پروتئین میوفیبریلی ماهی قزل آلا
پردازش تصویر
عملآوری
peptides
رهایش کنترل شده
sem
کمک پلیمر
مواد عطر و طعمی
فعالیت ضدفشار خون و ضدسرطانی
روش حرارت دهی بهبود یافته
nanofibrillation
سفتی
آب آلو قرمز
تیمار نور فرابنفش
سلولزاستات
پلی فنل
کتیرا
protein carriers
پپتیدها
کیک بدون گلوتن
انتقال جرم و حرارت
protein nanofibrils
روغن خاکشیر
نانوکره ها
fesenjan
هسته سنجد
میسل کازئین
rapd
ایزوله پروتئینی آب پنیر
ms
شناسایی لاکتوباسیل ها
ترکیبات گیاهی
ویژگی های حسی
گلوتارآلدیید
بستنی کم چرب
پایدارسازی امولسیون
ویتامین e
پاد فشار خون
ضرائب انتشار
کارآیی انکپسولاسیون
osmotic drying
کازئین شیر شتر
اندیس پایداری
لیکوپن
خرما
set hydrogel
باکتری های اسید لاکتیک
میسل
آنزیم
comus
امولسیون روغن پسته
نانو درون پوشانی
پپتید
tau protein
ژلاتین
امولسیون های دوگانه
امولسیون گوشتی
nanospheres
بتا
صمغ کتیرا
سین بیوتیک
transglutaminase
سبوس برنج
پروتئین های گیاهی
تخمیر نوشیدنی های لبنی
اسیداستئاریک
قارچ ها و مخمرها
شبکه عصبی مصنوعی
بیماری آلزایمر
مخروط تیلور
۳dprinting
glucose syrups
تجمع لایه به لایه
چوبک تماشایی
اختلالات خواب
ویژگی های ساختاری
نانوفیبریل های پروتئینی
نانوذرات پروتئین گردو ایزوله شده
المان محدود
بدون گلوتن
باکتریهای اسیدلاکتیک
خشک کردن افشانه ای
فیلم های تقویت شده
beta
date
صمغ لوبیای خرنوب
خصوصیات رئولوژیکی
فیلم گونه ای
سطح پاسخ
نانولوله های زیست سازگار
ultrasonics
micelles
روش نامحلول سازی
تجمعات پروتیین لوبیا چیتی
مدل رهایش
نانوسلولز
نانوسلولز فیبری
مواد غذایی کنسرو شده
توت فرنگی
modeling
حلالیت پروتئین
rice bran
مالتودکسترین
پنیر تغییر یافته با آنزیم
نانو کامپوزیت
خواص زیستی
آزمون tpa
مجموعه های پروتئین
ماندگاری
صفات کمی
اولتراسوند
کازیین
درون پوشانی؛ کورکومین؛ هیدرکلوئید دانه بالنگوی سیاه؛ کواسرواسیون
خشکاندن اسمزی
carrageenan gum
نفوذ پذیری
چای سبز
neural networks
هیدرولیز آنزیمی
quantitative traits
اولتراسونیک
نانولیپوزوم
ریزجلبک
starch
نانوذرات ژلاتین
زرشک
شکلات غنی شده
اتصالات عرضی
سورفکتانت
فراپالایش
قدومه ی شیرازی
فیبر رژیمی مرکبات
page
ضد میکروبی
غذا دارو
کربوکسی متیل سلولز
پنیـــــــر سیامزگی؛ لاکتوباسیلوس پلانتاروم؛ قابلیت تولید اسید؛ سوسیس تخمیری؛ گوشت شتر؛ کشت آغازگر؛ سوجوق
شاهدانه
خواص فیزیکو شیمیایی
کاراگینان
ایزوله پروتئین عدس
هاتداگ
کربوکسی متیل کیتوزان
ویتامین ب
چربی ها
ویتامین ث
bsa
مونت موریلونیت
گلوکان
اسیداولئیک
دو فاز شدن
ریز ساختار
ایزوله پروتئین نخود
سس سالاد
ویسکوزیته
ژل های سرد
پوشش های خوراکی
بتا سیکلو دکستران
تیرامین
پپتید های زیست فعال
نانوامولسیون
کومیس
شبکه های عصبی
اسانس روغنی
اندازه گیری رئولوژیکی
bioactive property
آنزیم تریپسین
ضد سرطان
اندیس خامه ای شدن
نانوکمپلکس پلاتین
سیتریک اسید
حلالیت
platinum nanocomplex
فرآیند غشایی
هیدرولیزات آنتی اکسیدان
heat
فنل
فیلم دولایه
طرح بهینه یابی سطح پاسخ
پروتیین دال عدس قرمز
چیا
delta lactone
spme
pinto bean protein aggregates
فیبر
glucono
شربت های گلوکوز
dls
ماست میوه ای
نانو الیاف
آزاد سازی
خواص حرارتی
نانوذرات حامل انسولین
اولترا سونیک
قند مایع خرما؛ شیر خشک بدون چربی؛ حلالیت؛ دمای انتقال شیش های؛ بهینه سازی
مقاومت آنتی بیوتیکی
نشاسته
روغن
الگوریتم ژنتیک
فلوریدزین
alzheimer's disease
canned foods
سیلیس سازی
کارآیی
پودر کرفس
خاصیت زیست فعالی
تجمعات پروتئین آب پنیر
غشاء نانوفیبری
کیفیت
پروتئین نخود
خواص فیزیکی
فسنجان (خورش)
زانتان