فرمولاسیون فرآورده های غذایی | ۱۰۰۵۰۳۵ | ۲ | ۰۱ | هرهفته (۰۹:۰۰ - ۱۱:۰۰) | - | ترم دوم ۱۴۰۲ |
فناوری های پیشرفته در مواد غذایی | ۱۰۰۵۰۹۷ | ۲ | ۰۱ | هرهفته (۱۶:۰۰ - ۱۸:۰۰) | - | ترم اول ۱۴۰۲ |
میکرو و نانوساختارهای غذایی | ۷۱۰۶۲۲۹ | ۲ | ۰۱ | هرهفته (۰۸:۰۰ - ۱۰:۰۰) | - | ترم اول ۱۴۰۲ |
اصول مهندسی صنایع غذایی ۲ | ۷۱۰۶۰۱۴ | ۳ | ۰۱ | | هرهفته (۱۰:۰۰ - ۱۲:۰۰) | - | ترم اول ۱۴۰۲ |
پدیده های انتقال پیشرفته در مهندسی مواد غذایی | ۷۱۰۶۰۸۳ | ۲ | ۰۱ | هرهفته (۱۳:۳۰ - ۱۵:۳۰) | - | ترم اول ۱۴۰۱ |
اصول مهندسی صنایع غذایی ۲ | ۷۱۰۶۰۱۴ | ۳ | ۰۱ | | هرهفته (۱۰:۰۰ - ۱۲:۰۰) | - | ترم اول ۱۴۰۱ |