| فناوری های پیشرفته در مواد غذایی | 1005097 | 2 | 01 | هرهفته (10:00 - 12:00) | - | ترم اول 1404 |
| خواص شیمیایی و عملکردی مواد غذایی | 7106311 | 3 | 01 | | هرهفته (10:00 - 12:00) | - | ترم اول 1404 |
| مدل سازی و شبیه سازی در صنایع غذایی | 1005004 | 2 | 01 | هرهفته (14:00 - 16:00) | - | ترم دوم 1403 |
| پدیده های انتقال در صنایع غذایی | 7106295 | 3 | 01 | | هرهفته (15:30 - 17:30) | - | ترم دوم 1403 |
| سامانه های رسانش ترکیبات زیست فعال | 1005034 | 2 | 01 | هرهفته (10:00 - 12:00) | - | ترم اول 1403 |
| فرمولاسیون فرآورده های غذایی | 1005035 | 2 | 01 | هرهفته (09:00 - 11:00) | - | ترم دوم 1402 |
| فناوری های پیشرفته در مواد غذایی | 1005097 | 2 | 01 | هرهفته (16:00 - 18:00) | - | ترم اول 1402 |