ابوالفضل کامکار

ابوالفضل کامکار

مرتبه علمی : استاد
  • مدیر گروه بهداشت و کنترل مواد غذایی
  • مدیر گروه
Scopus
  • ۱۷۵۰ ارجاعات
  • ۲۱ h-Index
تا تاریخ : ۱۴۰۳/۱۲/۲۵
Google Scholar
  • ۳۳۳۶ ارجاعات
  • ۲۸ h-Index
تا تاریخ : ۱۴۰۳/۱۲/۶

فعالیت های علمی
13821403

  • 1750ارجاعات
  • 21 h-Index
  • 82 مقاله
  • 26 کنفرانس
۱۴۰۳

2. The Impact of Enzyme Type, Temperature, and Grinding Roller Interval on Barley Malt-Based Beverages

Iranmanesh Mohammadreza، Kamkar Abolfazl، Misaghi Ali، Gandomi Hassan، Saremnezhad Solmaz، Khorrami Ramin (2024)., Journal of Human Environment and Health Promotion, 10(4), 238-247.
Miakhil Atiqullah، Kamkar Abolfazl، Banuree Sayed Attaul Haq (2024)., Iranian Journal of Veterinary Medicine, 18(2), 243-252.
۱۴۰۲

۱. طراحی فیلم خوراکی ضد میکروبی بر پایه پکتینات کلسیم حاوی اسانس و عصاره آبی فلفل قرمز

رضایی نجمه، میثاقی علی، کامکار ابوالفضل، جبلی جوان اشکان، اکبرین حسام الدین (۱۴۰۲).، مجله تحقیقات آزمایشگاهی دامپزشکی (دانشگاه سمنان)، ۱۵(۲).
۱۴۰۱
۱۴۰۰

1. Extending the Shelf Life of Fresh Camel Sausage by the Integration of Cuminum cyminum L. Essential Oil

Moghimi najmeh، Khanjari Ali، Misaghi Ali، Akhondzadeh Basti Afshin، Kamkar Abolfazl، Fazel Fallah، Bakhtiari radd Soroush (2021)., JOURNAL OF NUTRITION FASTING AND HEALTH, 9(4), 335-344.
Kamkar Abolfazl، Molaee Aghaee Ebrahim، Khanjari Ali، Akhondzadeh Basti Afshin، Noudoost Behshad، Shariatifar Nabi، Alizadeh Sani Mahmood، Soleimani Mina (2021)., INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD MICROBIOLOGY, 342(1), 109071.
۱۳۹۹

2. CHITOSAN/CUMIN (CUMINUM CYMINUM L.) ESSENTIAL OIL EDIBLE BIODEGRADABLE COATING: ITS EFFECT ON MICROBIAL, PHYSICAL AND SENSORY PROPERTIES OF CHICKEN MEAT DURING REFERIGERATION

Shahvandari Fatimeh، Jahed Khaniki Gholamreza، Shariatifar Nabi، Mahmoudzadeh Maryam، Alizadeh Sani Mahmood، Alikord Mahsa، Nabizadeh Ramin، Kamkar Abolfazl (2021)., Carpathian Journal of Food Science and Technology, 13(1), 75-89.
۱۳۹۸

۲. فرمولاسیون و نمونه سازی جیره اضطراری با ماندگاری طولانی و ارزیابی ویژگی های حسی و میکروبی آن

دباغ مقدم اراسب، آخوندزاده بستی افشین، سعید کشاورز، کامکار ابوالفضل، شریفان انوشه، میثاقی علی، زهرائی صالحی تقی، جزایری سید محمد (۱۳۹۸).، مجله علمی پژوهشی ابن سینا، ۲۱(۱).

5. Nanocompositefilms with CMC, okra mucilage, and ZnO nanoparticles:Extending the shelf-life of chicken breast meat

Mohammadi Hamid، Kamkar Abolfazl، Misaghi Ali، Zunabovic-Pichler Marija، Fatehi Seyran (2019)., Food Packaging and Shelf Life, 21(21), 1-10.
۱۳۹۷

1. Mislabeling in Cooked Sausage is a Seriously Increasingly Problem in Food Safety

Al qassab Tareq، Kamkar Abolfazl، Shayan Parviz، Khanjari Ali (2019)., Iranian Journal of Veterinary Medicine, 13(1), 101-113.