ابوالفضل کامکار

ابوالفضل کامکار

مرتبه علمی : استاد
  • مدیر گروه بهداشت و کنترل مواد غذایی
  • مدیر گروه
Scopus
  • ۱۷۵۰ ارجاعات
  • ۲۱ h-Index
تا تاریخ : ۱۴۰۳/۱۲/۲۵
Google Scholar
  • ۳۳۳۶ ارجاعات
  • ۲۸ h-Index
تا تاریخ : ۱۴۰۳/۱۲/۶

پروفایل

  • مدیر گروه ۱۳۹۶←…
  • مدیر گروه ۱۳۹۵←۱۳۹۶
  • مدیر گروه بهداشت و کنترل مواد غذایی ۱۳۹۴←…

تحصیلات / تحصیلات تکمیلی

Ph.D ، دانشگاه تهران ، بهداشت و مواد غذائی

۱۳۷۴ ← ۱۳۷۸

دکتری عمومی ، دانشگاه تهران ، دامپزشکی

۱۳۶۵ ← ۱۳۷۱

کلمات کلیدی


Chart
آنتی اکسیدانفلزات سنگینفیلم کیتوزانزمان ماندگاریماستنسترن کوهیارزیابی حسیفیله مرغاسانسپروبیوتیکessential oilaerobic packagingyogurt¬مکانیکیویژگی¬های آنتی¬اکسیدانی و ضدمیکروبیتجمع زیستیbioaccumulationedible fishماهیرویزیره سبزمسheavy metalsبتاکاروتنprobioticshealth risk assessmentگوشت شترshelf lifeعصاره برگ انگورویژگی¬های فیزیکیسربgelatin filmنیکلفلاوونوئیدسوسیس تازهrainbow trout filletantioxidantلینولئیک اسیدشاخص سلامتیمناطق صنعتیاسانس سیر نانولیپوزومیشیرfresh sausagesensory avaluationفیلم ژلاتینrosa caninaکادمیومفیله ماهی قزل آلازیره سیاهcuminum cyminumHighcharts.com
End of interactive chart.