ابوالفضل کامکار

ابوالفضل کامکار

مرتبه علمی : استاد
  • مدیر گروه بهداشت و کنترل مواد غذایی
  • مدیر گروه
Scopus
  • ۱۷۹۰ ارجاعات
  • ۲۱ h-Index
تا تاریخ : ۱۴۰۴/۰۲/۲۶
Google Scholar
  • ۳۳۹۸ ارجاعات
  • ۲۸ h-Index
تا تاریخ : ۱۴۰۴/۰۲/۱

کلمات کلیدی کلمات کلیدی بر اساس کلیدواژه های شاخص در پایان نامه های دانشجویان تحت نظر استاد می باشد.

آنتی اکسیدان
فلزات سنگین
فیلم کیتوزان
زمان ماندگاری
ماست
نسترن کوهی
ارزیابی حسی
فیله مرغ
اسانس
پروبیوتیک
essential oil
aerobic packaging
yogurt
¬مکانیکی
ویژگی¬های آنتی¬اکسیدانی و ضدمیکروبی
تجمع زیستی
bioaccumulation
edible fish
ماهی
روی
زیره سبز
مس
heavy metals
بتاکاروتن
probiotics
health risk assessment
گوشت شتر
shelf life
عصاره برگ انگور
ویژگی¬های فیزیکی
سرب
gelatin film
نیکل
فلاوونوئید
سوسیس تازه
rainbow trout fillet
antioxidant
لینولئیک اسید
شاخص سلامتی
مناطق صنعتی
اسانس سیر نانولیپوزومی
شیر
fresh sausage
sensory avaluation
فیلم ژلاتین
rosa canina
کادمیوم
فیله ماهی قزل آلا
زیره سیاه
cuminum cyminum