- چهارشنبه، ۸ خرداد ۱۴۰۴
EN
FA
ورود
راهنما
Toggle navigation
صفحه اصلی
اساتید
پردیس و دانشکده ها
فعالیت های علمی
طرح های کاربردی
پایان نامه ها
افتخارات
ابوالفضل کامکار
مرتبه علمی : استاد
مدیر گروه بهداشت و کنترل مواد غذایی
مدیر گروه
دانشکده دامپزشکی
گروه بهداشت و کنترل مواد غذایی
پست الکترونیکی
رزومه
دانلود
۱۷۹۰
ارجاعات
۲۱
h-Index
تا تاریخ :
۱۴۰۴/۰۲/۲۶
۳۳۹۸
ارجاعات
۲۸
h-Index
تا تاریخ :
۱۴۰۴/۰۲/۱
نمای کلی
کلمات کلیدی
شبکه همکاری
فعالیت های علمی
طرح های کاربردی
افتخارات
پایان نامه ها و رساله ها
آزمایشگاه ها/آتلیه ها
دروس ارائه شده
کلمات کلیدی
کلمات کلیدی بر اساس کلیدواژه های شاخص در پایان نامه های دانشجویان تحت نظر استاد می باشد.
مرتب براساس
وزن
حروف الفبا
تاریخ
آنتی اکسیدان
فلزات سنگین
فیلم کیتوزان
زمان ماندگاری
ماست
نسترن کوهی
ارزیابی حسی
فیله مرغ
اسانس
پروبیوتیک
essential oil
aerobic packaging
yogurt
¬مکانیکی
ویژگی¬های آنتی¬اکسیدانی و ضدمیکروبی
تجمع زیستی
bioaccumulation
edible fish
ماهی
روی
زیره سبز
مس
heavy metals
بتاکاروتن
probiotics
health risk assessment
گوشت شتر
shelf life
عصاره برگ انگور
ویژگی¬های فیزیکی
سرب
gelatin film
نیکل
فلاوونوئید
سوسیس تازه
rainbow trout fillet
antioxidant
لینولئیک اسید
شاخص سلامتی
مناطق صنعتی
اسانس سیر نانولیپوزومی
شیر
fresh sausage
sensory avaluation
فیلم ژلاتین
rosa canina
کادمیوم
فیله ماهی قزل آلا
زیره سیاه
cuminum cyminum