علی عبادی

علی عبادی

مرتبه علمی : استاد
دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی / دانشکده کشاورزی / گروه علوم باغبانی و فضای سبز / دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی / دانشکده کشاورزی / گروه زراعت و اصلاح نباتات / دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی / دانشکده علوم و مهندسی کشاورزی
Scopus
  • ۱۳۲۲ ارجاعات
  • ۱۸ h-Index
تا تاریخ : ۱۴۰۲/۱۱/۲۵

پروفایل

تحصیلات / تحصیلات تکمیلی

Ph.D ، ادلاید ، باغبانی

۱۳۷۱ ← ۱۳۷۵

M.S ، تهران ، باغبانی

۱۳۶۵ ← ۱۳۶۹

کارشناسی ، تهران ، کشاورزی

۱۳۶۰ ← ۱۳۶۴

کلمات کلیدی


Chart
انگورتنوع ژنتیکیبادامتشکیل میوهصفات مورفولوژیکبیان ژنتنش خشکیخودسازگاریمیکروسکوپ فلورسنسخودناسازگارینشانگر ssrsتجزیه کلاسترpcrنشانگر ssrزردآلواندازه حبهگردوبیدانگیآنتی اکسیدانصفات مورفولوژیکیکلروفیلزرشکشرایط آب و هواییتبرزهآتشکمیکروسکوپ فلوروسنتخود سازگاریدبل فازآندوسپرمپارتنوکارپی تحریکیمحتوای نسبی آب برگوراثت پذیریمقاومت به سرماریزشاخه پیوندیمارکر اسکارجنین های بازیابی شدهپوشاندن گلهاپلیآمینجنین های جوانه زدهآزمایش فیزیولوژیصفات بیوشیمیاییاثر دانه گردهزمان انتقالrapdبیولوژی گلانجیرbنشانگر rapdaموتاسیونتجزیه ریبونوکلئازهای خامهآزمایش مولکولیsانگور بیدانهزمان گلدهیتبادلات گازیتنوع درون رقمآنزیم نیترات ردوکتازنیتروژنزیتوننشانگرهای ملکولی rapdssrمحیط کشت ثانویهخود ناسازگاریساکارزبسترفتوسنتزsfپراکسیدازواکنش زنجیره ایqtlماتریس تشابهرشدتجزیه عاملگلابیهمبستگی صفاتپلیمرازنشانگرهای rapdخودگرده افشانیکربوهیدراتهای محلولضریب همبستگینجات جنینسایکوسلخود گرده افشانیمکانیزم بی دانگیارقام مقاومیاقوتیانتخاب به کمک نشانگررقم انگورمرفولوژیعناصر پرمصرفدگرسازگاریبنزیل آدنیندرمنهسیستم آنتی اکسیدانیآزمایش های فیزیولوژیتحمل به سرماهمسانه سازیروابط ژنتیکیصفات ظاهریانگور؛ شوری؛ کلر؛ پایه؛ تحملفاصله ژنتیکینشانگر ریزماهوارهعطراکسینزمان ریزشاخه پیوندیnaciآنتوسیانینصفات رویشینشت الکترولیتآرتمیزینینگلایسین بتائینبافت شناسیاصلاح انگورسفیدک سطحیf۳?۵?hتنک دستیفعالیت آنتی اکسیدانیمالاریاآسکوربیک اسیدشوریفنولوژیموتانتگیاه گل راعیartemisia annuaسایتوکینینf۳?hنشانگر اس اس آرآزمایش های ملکولیبررسی های فیزیولوژیکارزیابی چشاییغوطه وری گل آذیناصلاحگونه های انگورسرمازدگیشبه پکتات لیازآرابیدوپسیس تالیاناصفات آگرومورفولوژیانبارمانیmepفلاونولبیان ژن دی هایدرینتنش اکسیداتیواسید جیبرلیکجمعیت نیمه خواهریسالیسیلیک اسیدرقم های انگورتنش سرماتراکم میوهاسانسکلر؛چرخه کربس ؛ بیکربنات؛ پایه؛ آنزیم؛ بیان ژنصفات فیزیولوژیکیphysiological traitsalmondسرکه چوباسید سالیسیلیکpotassium silicateدمای نگهداریسایبانdrought stresswood vinegarژنوتیپ های مقاومpistachioshadebiochemical traitsresistant genotypessalicylic acidharvest timeتنش دماییstorage temperatureزمان برداشتسیلیکات پتاسیمheat stressکاهش وزنپستهweight lossmorphological traitsHighcharts.com
End of interactive chart.