- جمعه، ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۴
EN
FA
ورود
راهنما
Toggle navigation
صفحه اصلی
اساتید
پردیس و دانشکده ها
فعالیت های علمی
طرح های کاربردی
پایان نامه ها
افتخارات
افشین آخوندزاده بستی
مرتبه علمی : استاد
دانشکده دامپزشکی
گروه بهداشت و کنترل مواد غذایی
شماره تماس : ۰۲۱۶۱۱۱۳۴۱۱
پست الکترونیکی
رزومه
دانلود
۲۹۳۵
ارجاعات
۲۸
h-Index
تا تاریخ :
۱۴۰۴/۰۱/۲۷
۴۶۱۰
ارجاعات
۳۲
h-Index
تا تاریخ :
۱۴۰۴/۰۱/۱۲
نمای کلی
کلمات کلیدی
شبکه همکاری
فعالیت های علمی
طرح های کاربردی
افتخارات
پایان نامه ها و رساله ها
آزمایشگاه ها/آتلیه ها
دروس ارائه شده
پایان نامه ها و رساله ها
۱۴۲
پایان نامه ها
۱ - ۱۰ از ۱۴۲ نتیجه
تعداد:
۱۰
۱۰
۲۰
۳۰
۴۰
۵۰
۶۰
۷۰
۸۰
۹۰
۱۰۰
۱۰
۲۰
۳۰
۴۰
۵۰
۶۰
۷۰
۸۰
۹۰
۱۰۰
اثر فیلم های ژلاتین_ موسیلاژ دانه به حاوی نانوذرات نقره و اسانس دارچین بر برخی باکتری های بیماریزای غذازاد
امیرحسام شاکری (دانشجو مقطع: کارشناسی ارشد. تاریخ دفاع: ۱۴۰۳/۶/۲۷) ،
افشین آخوندزاده بستی
،
نگین نوری
،
علی خنجری
اسانس دارچین
ارزیابی اثر فیلم کربوکسی متیل سلولز - موسیلاژ ریشه ختمی حاوی اسانس رزماری بر زمان نگهداری گوشت چرخ کرده مرغ
مهگل احمدیان (دانشجو مقطع: کارشناسی ارشد. تاریخ دفاع: ۱۴۰۳/۶/۲۷) ،
افشین آخوندزاده بستی
،
حسن گندمی نصرآبادی
،
علی خنجری
carboxymethyl cellulose
تاثیرتوام فیلم های پلی لاکتیک اسید و صمغ تراکاگانت حاوی اسانس آویشن شیرازی بر رشد آسپرژیلوس پارازیتیکوس و تولید آفلاتوکسین در پنیر موزارلا
امیررضا حجاربرق (دانشجو مقطع: دکتری. تاریخ دفاع: ۱۴۰۲/۶/۶) ،
افشین آخوندزاده بستی
،
نگین نوری
،
علی خنجری
،
حسن گندمی نصرآبادی
اسانس آویشن شیرازی
فیلم پلی لاکتیک اسید
zataria multiflora boiss
آسپرژیلوس پارازیتیکوس
پنیرموزارلا
aspergillus parasiticus
devices pla
mozzarella cheese
مطالعه اثر پوشش بر پایه نشاسته– روغن پالم حاوی اسانس آویشن شیرازی ارزیابی بر زمان ماندگاری تخم مرغ های خوراکی در درجات حرارتی نگهداری مختلف
یسنا زرگری (دانشجو مقطع: کارشناسی ارشد. تاریخ دفاع: ۱۴۰۲/۶/۴) ،
افشین آخوندزاده بستی
،
رضا گندمی نصر آبادی
،
علی خنجری
بررسی وضعیت بهداشتی رستوران های دانشگاه تهران
کیانوش برزگرمحمدی (دانشجو مقطع: کارشناسی ارشد. تاریخ دفاع: ۱۴۰۲/۶/۲۷) ،
افشین آخوندزاده بستی
،
سید احمد مدنی
،
علی خنجری
میکروارگانیسم
غذا
رستوران
بهداشت
restaurants
microrganism
hygiene
food
" اثر افزودن پروبیوتیک تجاری Bio-Aqua به جیره غذایی ماهی قزل آلا بر شاخصهای آنتی اکسیدانی عضله و شاخصهای فساد فیله در خلال نگهداری در یخچال "
فرامرز امیری (دانشجو مقطع: دکتری. تاریخ دفاع: ۱۴۰۲/۴/۱۴) ،
علی طاهری میرقائد
،
نگین نوری
،
علی خنجری
،
افشین آخوندزاده بستی
مطالعه اثر پوشش ایزوله پروتئین آب پنیر- نانوکیتوزان- نانوسلولز حاوی اسانس دارچین بر ویژگی های میکروبی، شیمیایی و حسی فیله مرغ در دمای یخچالی
صداقت شیرزاد (دانشجو مقطع: دکتری. تاریخ دفاع: ۱۴۰۲/۱۱/۲۴) ،
افشین آخوندزاده بستی
،
حسن گندمی نصرآبادی
،
علی خنجری
گوشت فیله مرغ
اسانس دارچین
اثر فیلم های کربوکسی متیل سلولز-موسیلاژ دانه به حاوی نانوذرات نقره و اسانس میخک بر برخی باکتری های بیماریزای غذازاد
سمانه خانی (دانشجو مقطع: کارشناسی ارشد. تاریخ دفاع: ۱۴۰۲/۱۱/۲۴) ،
علی میثاقی
،
افشین آخوندزاده بستی
،
علی خنجری
اسانس
کربوکسی متیل سلولز
carboxymethyl cellulose
ارزیابی اثر فیلم های ژلاتین-نانوکیتوزان حاوی نانوذرات نقره و اسانس کاکوتی کوهی بر برخی باکتری های بیماریزای غذازاد.
پرنیان فرزانگان بیدگلی (دانشجو مقطع: کارشناسی ارشد. تاریخ دفاع: ۱۴۰۲/۱۰/۴) ،
افشین آخوندزاده بستی
،
نگین نوری
،
علی خنجری
اسانس
essential oil
مطالعه اثر فیلم های بر پایه PLA - پکتین حاوی در صدهای مختلف اسانس دارچین بر زمان ماندگاری گوشت مرغ در دمای یخچالی
سیدمهدی سرکشیک (دانشجو مقطع: دکتری. تاریخ دفاع: ۱۴۰۱/۴/۲۱) ،
افشین آخوندزاده بستی
،
علی میثاقی
،
علی خنجری
polylactic acid
گوشت فیله مرغ
پلی لاکتیک اسید
دارچین
chicken meat
cinnamomum zeylanicum
۱
۲
۳
۴
۵
...
۱۵
»
×
خلاصه پایان نامه