- دوشنبه، ۲ اردیبهشت ۱۴۰۴
EN
FA
ورود
راهنما
Toggle navigation
صفحه اصلی
اساتید
پردیس و دانشکده ها
فعالیت های علمی
طرح های کاربردی
پایان نامه ها
افتخارات
افشین آخوندزاده بستی
مرتبه علمی : استاد
دانشکده دامپزشکی
گروه بهداشت و کنترل مواد غذایی
شماره تماس : ۰۲۱۶۱۱۱۳۴۱۱
پست الکترونیکی
رزومه
دانلود
۲۹۳۵
ارجاعات
۲۸
h-Index
تا تاریخ :
۱۴۰۴/۰۱/۲۷
۴۶۱۰
ارجاعات
۳۲
h-Index
تا تاریخ :
۱۴۰۴/۰۱/۱۲
نمای کلی
کلمات کلیدی
شبکه همکاری
فعالیت های علمی
طرح های کاربردی
افتخارات
پایان نامه ها و رساله ها
آزمایشگاه ها/آتلیه ها
دروس ارائه شده
پروفایل
مدیرکل اساتید و دانشجویان بین المللی ۱۳۹۴←۱۳۹۹
معاون سیاست کذاری اداره کل برناه ریزی و همکاری های بین المللی ۱۳۹۰←۱۳۹۳
تحصیلات / تحصیلات تکمیلی
دکتری ،
تهران ، بهداشت و مواد غذائی
۱۳۷۲ ←
۱۳۷۶
کلمات کلیدی
Chart
View as data table, Chart
Created with Highcharts ۱۰,۱.۰
اشرشیا کلی o۱۵۷:h۷
بیان ژن
شیگاتوکسین ۲
اسانس آویشن شیرازی
پروبیوتیک
ماهی شور
سیر
استافیلوکوکوس اورئوس
encapsulation
polylactic acid
نیسین
زیره سبز
لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس
فیلم پلی لاکتیک اسید
نانوانکپسولاسیون
aerobic packaging
شیر گیاهی
: آویشن شیرازی
پنیرموزارلا
سیاه دانه
staphilococcus aureus
توکسین
پلاسمای سرد اتمسفری
probiotic bacteria
رشد باکتریایی
انتروتوکسین زائی
zataria multiflora essential oil
zataria multiflora
کربوکسی متیل سلولز
پنیر
based milk
آسپرژیلوس پارازیتیکوس
رستوران
aspergillus parasiticus
کتیرا
gliding arc
نگهداری
خصوصیات فراسودمند
لاکتوباسیلوس فرمنتوم
آویشن
ماهی قزل آلا
la۵
گوشت شتر
فیله کپور نقره ای
lactobacillus acidophilus
انکپسولیشن
shelf life
غذا
functional properties
استافیلوکوکوس ارئوس
nacl
vegetable sausage
کاکوتی
plant
probiotic yoghurt
devices pla
yeast extract
ماهی نمک سود
سوسیس تازه
sensory evaluation
جودوسر
کپورنقره ای
zataria
ارزیابی حسی
لیستریا منوسایتوژنز
ویبریو پاراهمولیتیکوس
sensory properties
tragacanth film
nanocellulose
xantan
زمان تعیین رشد
میکروکپسولاسیون
ماهی نمک سود شده به روشهای سبک و سنگین
e
آسپرژیلوس فومیگاتوس
میکروارگانیسم
bascilus coaguans
فیله مرغ
نانوسلولز
biodegradable films
باکتری های پروبیوتیک
oat
iranian white cheese
ماست پروبیوتیک
زیره ی سبز
دارچین
فیلم های زیست تخریب پذیر
گلایدینگ آرک
ویژگی های حسی
inhibitory effect
cuminum cyminum
saccharomyces boulardii
apple juice
essential oil
cinnamon essential oil
پلی لاکتیک اسید
listeria monocytogenes
ویژگی¬های آنتی¬اکسیدانی و ضدمیکروبی
¬مکانیکی
atmospheric cold plasma
اسانس کاکوتی کوهی
ziziphora clinopodioides eo
coli
شاخص رشد
hygiene
zataria multiflora boiss
ویبریوپاراهمولیتیکوس
اب سیب
mozzarella cheese
کلرید پتاسیم
نمک طعام
فیلم کیتوزان
food
lactobacillus plantarum
ویژگی¬های فیزیکی
عصاره مخمر
cinnamomum zeylanicum
ساکارومایسس بولاردی
بیفیدوباکتریوم بیفیدوم
گوشت فیله مرغ
زمان ماندگاری
آسپرژیلوس پارازیتیکوس
کالباس گیاهی
بایوآکوا
carboxymethyl cellulose
chitosan
restaurants
bifidobacterium bifidum
لاکتوباسیلوس پلانتاروم
اسانس سیر نانولیپوزومی
fresh sausage
نانولیپوزوم
باسیلوس سرئوس
روغن اساسی( اسانس)
اثر بازدارندگی
پنیر سفید ایرانی
باسیلوس کواگولانس
اسانس دارچین
microrganism
بهداشت
اسانس
کیتوزان
chicken meat
زانتان
Chart context menu
Highcharts.com
End of interactive chart.