افشین آخوندزاده بستی

افشین آخوندزاده بستی

مرتبه علمی : استاد
دانشکده دامپزشکی
گروه بهداشت و کنترل مواد غذایی
شماره تماس : ۰۲۱۶۱۱۱۳۴۱۱
Scopus
  • ۲۹۳۵ ارجاعات
  • ۲۸ h-Index
تا تاریخ : ۱۴۰۴/۰۱/۲۷
Google Scholar
  • ۴۶۱۰ ارجاعات
  • ۳۲ h-Index
تا تاریخ : ۱۴۰۴/۰۱/۱۲

پروفایل

  • مدیرکل اساتید و دانشجویان بین المللی ۱۳۹۴←۱۳۹۹
  • معاون سیاست کذاری اداره کل برناه ریزی و همکاری های بین المللی ۱۳۹۰←۱۳۹۳

تحصیلات / تحصیلات تکمیلی

دکتری ، تهران ، بهداشت و مواد غذائی

۱۳۷۲ ← ۱۳۷۶

کلمات کلیدی


Chart
اشرشیا کلی o۱۵۷:h۷بیان ژنشیگاتوکسین ۲اسانس آویشن شیرازیپروبیوتیکماهی شورسیراستافیلوکوکوس اورئوسencapsulationpolylactic acidنیسینزیره سبزلاکتوباسیلوس اسیدوفیلوسفیلم پلی لاکتیک اسیدنانوانکپسولاسیونaerobic packagingشیر گیاهی: آویشن شیرازیپنیرموزارلاسیاه دانهstaphilococcus aureusتوکسینپلاسمای سرد اتمسفریprobiotic bacteriaرشد باکتریاییانتروتوکسین زائیzataria multiflora essential oilzataria multifloraکربوکسی متیل سلولزپنیرbased milkآسپرژیلوس پارازیتیکوسرستورانaspergillus parasiticusکتیراgliding arcنگهداریخصوصیات فراسودمندلاکتوباسیلوس فرمنتومآویشنماهی قزل آلاla۵گوشت شترفیله کپور نقره ایlactobacillus acidophilusانکپسولیشنshelf lifeغذاfunctional propertiesاستافیلوکوکوس ارئوسnaclvegetable sausageکاکوتیplantprobiotic yoghurtdevices playeast extractماهی نمک سودسوسیس تازهsensory evaluationجودوسرکپورنقره ایzatariaارزیابی حسیلیستریا منوسایتوژنزویبریو پاراهمولیتیکوسsensory propertiestragacanth filmnanocellulosexantanزمان تعیین رشدمیکروکپسولاسیونماهی نمک سود شده به روشهای سبک و سنگینeآسپرژیلوس فومیگاتوسمیکروارگانیسمbascilus coaguansفیله مرغنانوسلولزbiodegradable filmsباکتری های پروبیوتیکoatiranian white cheeseماست پروبیوتیکزیره ی سبزدارچینفیلم های زیست تخریب پذیرگلایدینگ آرکویژگی های حسیinhibitory effectcuminum cyminumsaccharomyces boulardiiapple juiceessential oilcinnamon essential oilپلی لاکتیک اسیدlisteria monocytogenesویژگی¬های آنتی¬اکسیدانی و ضدمیکروبی¬مکانیکیatmospheric cold plasmaاسانس کاکوتی کوهیziziphora clinopodioides eocoliشاخص رشدhygienezataria multiflora boissویبریوپاراهمولیتیکوساب سیبmozzarella cheeseکلرید پتاسیمنمک طعامفیلم کیتوزانfoodlactobacillus plantarumویژگی¬های فیزیکیعصاره مخمرcinnamomum zeylanicumساکارومایسس بولاردیبیفیدوباکتریوم بیفیدومگوشت فیله مرغزمان ماندگاریآسپرژیلوس پارازیتیکوسکالباس گیاهیبایوآکواcarboxymethyl cellulosechitosanrestaurantsbifidobacterium bifidumلاکتوباسیلوس پلانتاروماسانس سیر نانولیپوزومیfresh sausageنانولیپوزومباسیلوس سرئوسروغن اساسی( اسانس)اثر بازدارندگیپنیر سفید ایرانیباسیلوس کواگولانساسانس دارچینmicrorganismبهداشتاسانسکیتوزانchicken meatزانتانHighcharts.com
End of interactive chart.