افشین آخوندزاده بستی

افشین آخوندزاده بستی

مرتبه علمی : استاد
دانشکده دامپزشکی
گروه بهداشت و کنترل مواد غذایی
شماره تماس : ۰۲۱۶۱۱۱۳۴۱۱
Scopus
  • ۲۹۴۴ ارجاعات
  • ۲۸ h-Index
تا تاریخ : ۱۴۰۴/۰۲/۱۲
Google Scholar
  • ۴۶۱۰ ارجاعات
  • ۳۲ h-Index
تا تاریخ : ۱۴۰۴/۰۱/۱۲
نمایش ۱ - ۲۰ از ۵۷ نتیجه
از ۳
نام درس کد درس تعداد واحد گروه درسی زمان ارائه درس تاریخ امتحان ترم ارائه درس
بهداشت و بازرسی گوشت ۷۵۰۷۰۲۳ ۳ ۰۱ هرهفته (۰۸:۰۰ - ۱۲:۰۰) | هرهفته (۱۴:۰۰ - ۱۵:۰۰) | هرهفته (۰۸:۰۰ - ۱۲:۰۰) | هرهفته (۱۴:۰۰ - ۱۵:۰۰) - ترم دوم ۱۴۰۳
بهداشت و بازرسی گوشت ۷۵۰۷۰۲۳ ۳ ۰۲ | هرهفته (۰۸:۰۰ - ۱۲:۰۰) | هرهفته (۱۴:۰۰ - ۱۵:۰۰) | هرهفته (۰۸:۰۰ - ۱۲:۰۰) - ترم دوم ۱۴۰۳
بهداشت و بازرسی گوشت پیشرفته ۷۵۰۷۲۰۶ ۳ ۰۷ | هرهفته (۰۸:۰۰ - ۱۲:۰۰) | هرهفته (۱۵:۰۰ - ۱۷:۰۰) | هرهفته (۰۸:۰۰ - ۱۲:۰۰) - ترم دوم ۱۴۰۳
بهداشت و بازرسی گوشت پیشرفته ۲۵۰۷۱۴۳ ۳ ۰۱ هرهفته (۰۸:۰۰ - ۱۷:۰۰) | هرهفته (۰۸:۰۰ - ۱۷:۰۰) - ترم دوم ۱۴۰۳
بهداشت و صنایع گوشت و فرآورده های آن ۷۵۰۷۱۵۴ ۲ ۰۷ | هرهفته (۱۳:۰۰ - ۱۵:۰۰) - ترم دوم ۱۴۰۳
بهداشت و صنایع گوشت و فرآورده های آن ۲۵۰۷۱۵۰ ۲ ۰۱ | هرهفته (۱۳:۰۰ - ۱۵:۰۰) - ترم دوم ۱۴۰۳
روش های نمونه برداری مواد غذایی ۱۵۰۶۰۷۴ ۲ ۰۱ هرهفته (۱۰:۰۰ - ۱۲:۰۰) - ترم اول ۱۴۰۳
روش های نمونه برداری مواد غذایی ۷۵۰۷۰۶۶ ۲ ۰۷ هرهفته (۱۰:۰۰ - ۱۲:۰۰) - ترم اول ۱۴۰۳
اصول بهداشت و بازرسی گوشت ۱۵۰۶۰۹۲ ۲ ۰۱ | هرهفته (۱۴:۰۰ - ۱۵:۰۰) | هرهفته (۱۳:۰۰ - ۱۴:۰۰) | هرهفته (۱۴:۰۰ - ۱۵:۰۰) - ترم اول ۱۴۰۳
اصول بهداشت و بازرسی گوشت ۷۵۰۷۲۰۹ ۲ ۰۷ | هرهفته (۱۳:۰۰ - ۱۵:۰۰) - ترم اول ۱۴۰۳
صنایع غذایی با منشاء دام، طیور و آبزیان ۷۵۰۱۱۰۴ ۲ ۰۲ | هرهفته (۱۴:۰۰ - ۱۶:۰۰) | هرهفته (۱۳:۰۰ - ۱۴:۰۰) | هرهفته (۱۴:۰۰ - ۱۶:۰۰) - ترم اول ۱۴۰۳
صنایع غذایی با منشاء دام، طیور و آبزیان ۷۵۰۱۱۰۴ ۲ ۰۴ | هرهفته (۱۳:۰۰ - ۱۴:۰۰) | هرهفته (۱۳:۰۰ - ۱۴:۰۰) | هرهفته (۱۳:۰۰ - ۱۴:۰۰) - ترم اول ۱۴۰۳
صنایع غذایی با منشاء دام، طیور و آبزیان ۷۵۰۱۱۰۴ ۲ ۰۳ | هرهفته (۱۶:۰۰ - ۱۸:۰۰) | هرهفته (۱۳:۰۰ - ۱۴:۰۰) | هرهفته (۱۶:۰۰ - ۱۸:۰۰) - ترم اول ۱۴۰۳
صنایع غذایی با منشاء دام، طیور و آبزیان ۷۵۰۱۱۰۴ ۲ ۰۱ | هرهفته (۱۰:۰۰ - ۱۲:۰۰) | هرهفته (۱۳:۰۰ - ۱۴:۰۰) | هرهفته (۱۰:۰۰ - ۱۲:۰۰) - ترم اول ۱۴۰۳
بهداشت و بازرسی گوشت ۷۵۰۷۰۲۳ ۳ ۰۱ هرهفته (۰۸:۰۰ - ۱۲:۰۰) | هرهفته (۱۴:۰۰ - ۱۵:۰۰) | هرهفته (۰۸:۰۰ - ۱۲:۰۰) | هرهفته (۱۴:۰۰ - ۱۵:۰۰) - ترم دوم ۱۴۰۲
بهداشت و بازرسی گوشت ۷۵۰۷۰۲۳ ۳ ۰۲ | هرهفته (۰۸:۰۰ - ۱۲:۰۰) | هرهفته (۱۴:۰۰ - ۱۵:۰۰) | هرهفته (۰۸:۰۰ - ۱۲:۰۰) - ترم دوم ۱۴۰۲
بهداشت و بازرسی گوشت پیشرفته ۷۵۰۷۲۰۶ ۳ ۰۷ | هرهفته (۰۸:۰۰ - ۱۲:۰۰) | هرهفته (۱۰:۰۰ - ۱۲:۰۰) | هرهفته (۰۸:۰۰ - ۱۲:۰۰) - ترم دوم ۱۴۰۲
بهداشت و بازرسی گوشت پیشرفته ۲۵۰۷۱۴۳ ۳ ۰۱ | هرهفته (۱۴:۰۰ - ۱۵:۰۰) | هرهفته (۱۳:۰۰ - ۱۴:۰۰) | هرهفته (۱۴:۰۰ - ۱۵:۰۰) - ترم دوم ۱۴۰۲
بهداشت و صنایع گوشت و فرآورده های آن ۲۵۰۷۱۵۰ ۲ ۰۱ هرهفته (۱۰:۰۰ - ۱۱:۰۰) | هرهفته (۱۱:۰۰ - ۱۲:۰۰) | هرهفته (۱۰:۰۰ - ۱۱:۰۰) | هرهفته (۱۱:۰۰ - ۱۲:۰۰) - ترم دوم ۱۴۰۲
بهداشت و صنایع گوشت و فرآورده های آن ۷۵۰۷۱۵۴ ۲ ۰۷ | هرهفته (۱۳:۰۰ - ۱۵:۰۰) - ترم دوم ۱۴۰۲
نمایش ۱ - ۲۰ از ۵۷ نتیجه
از ۳