افشین آخوندزاده بستی

افشین آخوندزاده بستی

مرتبه علمی : استاد
دانشکده دامپزشکی
گروه بهداشت و کنترل مواد غذایی
شماره تماس : 02161113411
Scopus
  • 3132 ارجاعات
  • 28 h-Index
تا تاریخ : ۱۴۰۴/۰۹/۱۰
Google Scholar
  • 4910 ارجاعات
  • 33 h-Index
تا تاریخ : ۱۴۰۴/۰۸/۵
نمایش 1 - 20 از 61 نتیجه
از 4
نام درس کد درس تعداد واحد گروه درسی زمان ارائه درس تاریخ امتحان ترم ارائه درس
صنایع غذایی با منشاء دام، طیور و آبزیان 7501104 2 02 | هرهفته (13:00 - 14:00) | هرهفته (14:00 - 16:00) - ترم اول 1404
صنایع غذایی با منشاء دام، طیور و آبزیان 7501104 2 04 | هرهفته (13:00 - 14:00) | هرهفته (13:00 - 14:00) | هرهفته (13:00 - 14:00) - ترم اول 1404
صنایع غذایی با منشاء دام، طیور و آبزیان 7501104 2 01 | هرهفته (13:00 - 14:00) | هرهفته (10:00 - 12:00) - ترم اول 1404
کارورزی بازرسی گوشت طیور 7501194 1 01 نامشخص - ترم اول 1404
بهداشت و بازرسی گوشت 7507023 3 01 هرهفته (08:00 - 12:00) | هرهفته (14:00 - 15:00) | هرهفته (08:00 - 12:00) | هرهفته (14:00 - 15:00) - ترم دوم 1403
بهداشت و بازرسی گوشت 7507023 3 02 هرهفته (14:00 - 15:00) | هرهفته (08:00 - 12:00) | هرهفته (14:00 - 15:00) | هرهفته (08:00 - 12:00) - ترم دوم 1403
بهداشت و بازرسی گوشت پیشرفته 2507143 3 01 هرهفته (08:00 - 17:00) | هرهفته (08:00 - 17:00) - ترم دوم 1403
بهداشت و بازرسی گوشت پیشرفته 7507206 3 07 هرهفته (15:00 - 17:00) | هرهفته (08:00 - 12:00) | هرهفته (15:00 - 17:00) | هرهفته (08:00 - 12:00) - ترم دوم 1403
بهداشت و صنایع گوشت و فرآورده های آن 2507150 2 01 هرهفته (13:00 - 15:00) | هرهفته (13:00 - 15:00) - ترم دوم 1403
بهداشت و صنایع گوشت و فرآورده های آن 7507154 2 07 هرهفته (13:00 - 15:00) | هرهفته (13:00 - 15:00) - ترم دوم 1403
روش های نمونه برداری مواد غذایی 1506074 2 01 هرهفته (10:00 - 12:00) - ترم اول 1403
روش های نمونه برداری مواد غذایی 7507066 2 07 هرهفته (10:00 - 12:00) - ترم اول 1403
اصول بهداشت و بازرسی گوشت 7507209 2 07 هرهفته (13:00 - 15:00) | هرهفته (13:00 - 15:00) - ترم اول 1403
اصول بهداشت و بازرسی گوشت 1506092 2 01 | هرهفته (14:00 - 15:00) | هرهفته (13:00 - 14:00) | هرهفته (14:00 - 15:00) - ترم اول 1403
صنایع غذایی با منشاء دام، طیور و آبزیان 7501104 2 03 | هرهفته (13:00 - 14:00) | هرهفته (16:00 - 18:00) - ترم اول 1403
صنایع غذایی با منشاء دام، طیور و آبزیان 7501104 2 02 | هرهفته (13:00 - 14:00) | هرهفته (14:00 - 16:00) - ترم اول 1403
صنایع غذایی با منشاء دام، طیور و آبزیان 7501104 2 04 | هرهفته (13:00 - 14:00) | هرهفته (13:00 - 14:00) | هرهفته (13:00 - 14:00) - ترم اول 1403
صنایع غذایی با منشاء دام، طیور و آبزیان 7501104 2 01 | هرهفته (13:00 - 14:00) | هرهفته (10:00 - 12:00) - ترم اول 1403
بهداشت و بازرسی گوشت 7507023 3 01 هرهفته (08:00 - 12:00) | هرهفته (14:00 - 15:00) | هرهفته (08:00 - 12:00) | هرهفته (14:00 - 15:00) - ترم دوم 1402
بهداشت و بازرسی گوشت 7507023 3 02 | هرهفته (08:00 - 12:00) | هرهفته (14:00 - 15:00) | هرهفته (08:00 - 12:00) - ترم دوم 1402
نمایش 1 - 20 از 61 نتیجه
از 4