| | | | | | |
بهداشت و بازرسی گوشت | ۷۵۰۷۰۲۳ | ۳ | ۰۱ | هرهفته (۰۸:۰۰ - ۱۲:۰۰) | هرهفته (۱۴:۰۰ - ۱۵:۰۰) | هرهفته (۰۸:۰۰ - ۱۲:۰۰) | هرهفته (۱۴:۰۰ - ۱۵:۰۰) | - | ترم دوم ۱۴۰۳ |
بهداشت و بازرسی گوشت | ۷۵۰۷۰۲۳ | ۳ | ۰۲ | | هرهفته (۰۸:۰۰ - ۱۲:۰۰) | هرهفته (۱۴:۰۰ - ۱۵:۰۰) | هرهفته (۰۸:۰۰ - ۱۲:۰۰) | - | ترم دوم ۱۴۰۳ |
بهداشت و بازرسی گوشت پیشرفته | ۷۵۰۷۲۰۶ | ۳ | ۰۷ | | هرهفته (۰۸:۰۰ - ۱۲:۰۰) | هرهفته (۱۵:۰۰ - ۱۷:۰۰) | هرهفته (۰۸:۰۰ - ۱۲:۰۰) | - | ترم دوم ۱۴۰۳ |
بهداشت و بازرسی گوشت پیشرفته | ۲۵۰۷۱۴۳ | ۳ | ۰۱ | هرهفته (۰۸:۰۰ - ۱۷:۰۰) | هرهفته (۰۸:۰۰ - ۱۷:۰۰) | - | ترم دوم ۱۴۰۳ |
بهداشت و صنایع گوشت و فرآورده های آن | ۷۵۰۷۱۵۴ | ۲ | ۰۷ | | هرهفته (۱۳:۰۰ - ۱۵:۰۰) | - | ترم دوم ۱۴۰۳ |
بهداشت و صنایع گوشت و فرآورده های آن | ۲۵۰۷۱۵۰ | ۲ | ۰۱ | | هرهفته (۱۳:۰۰ - ۱۵:۰۰) | - | ترم دوم ۱۴۰۳ |
روش های نمونه برداری مواد غذایی | ۱۵۰۶۰۷۴ | ۲ | ۰۱ | هرهفته (۱۰:۰۰ - ۱۲:۰۰) | - | ترم اول ۱۴۰۳ |
روش های نمونه برداری مواد غذایی | ۷۵۰۷۰۶۶ | ۲ | ۰۷ | هرهفته (۱۰:۰۰ - ۱۲:۰۰) | - | ترم اول ۱۴۰۳ |
اصول بهداشت و بازرسی گوشت | ۱۵۰۶۰۹۲ | ۲ | ۰۱ | | هرهفته (۱۴:۰۰ - ۱۵:۰۰) | هرهفته (۱۳:۰۰ - ۱۴:۰۰) | هرهفته (۱۴:۰۰ - ۱۵:۰۰) | - | ترم اول ۱۴۰۳ |
اصول بهداشت و بازرسی گوشت | ۷۵۰۷۲۰۹ | ۲ | ۰۷ | | هرهفته (۱۳:۰۰ - ۱۵:۰۰) | - | ترم اول ۱۴۰۳ |
صنایع غذایی با منشاء دام، طیور و آبزیان | ۷۵۰۱۱۰۴ | ۲ | ۰۲ | | هرهفته (۱۴:۰۰ - ۱۶:۰۰) | هرهفته (۱۳:۰۰ - ۱۴:۰۰) | هرهفته (۱۴:۰۰ - ۱۶:۰۰) | - | ترم اول ۱۴۰۳ |
صنایع غذایی با منشاء دام، طیور و آبزیان | ۷۵۰۱۱۰۴ | ۲ | ۰۴ | | هرهفته (۱۳:۰۰ - ۱۴:۰۰) | هرهفته (۱۳:۰۰ - ۱۴:۰۰) | هرهفته (۱۳:۰۰ - ۱۴:۰۰) | - | ترم اول ۱۴۰۳ |
صنایع غذایی با منشاء دام، طیور و آبزیان | ۷۵۰۱۱۰۴ | ۲ | ۰۳ | | هرهفته (۱۶:۰۰ - ۱۸:۰۰) | هرهفته (۱۳:۰۰ - ۱۴:۰۰) | هرهفته (۱۶:۰۰ - ۱۸:۰۰) | - | ترم اول ۱۴۰۳ |
صنایع غذایی با منشاء دام، طیور و آبزیان | ۷۵۰۱۱۰۴ | ۲ | ۰۱ | | هرهفته (۱۰:۰۰ - ۱۲:۰۰) | هرهفته (۱۳:۰۰ - ۱۴:۰۰) | هرهفته (۱۰:۰۰ - ۱۲:۰۰) | - | ترم اول ۱۴۰۳ |
بهداشت و بازرسی گوشت | ۷۵۰۷۰۲۳ | ۳ | ۰۱ | هرهفته (۰۸:۰۰ - ۱۲:۰۰) | هرهفته (۱۴:۰۰ - ۱۵:۰۰) | هرهفته (۰۸:۰۰ - ۱۲:۰۰) | هرهفته (۱۴:۰۰ - ۱۵:۰۰) | - | ترم دوم ۱۴۰۲ |
بهداشت و بازرسی گوشت | ۷۵۰۷۰۲۳ | ۳ | ۰۲ | | هرهفته (۰۸:۰۰ - ۱۲:۰۰) | هرهفته (۱۴:۰۰ - ۱۵:۰۰) | هرهفته (۰۸:۰۰ - ۱۲:۰۰) | - | ترم دوم ۱۴۰۲ |
بهداشت و بازرسی گوشت پیشرفته | ۷۵۰۷۲۰۶ | ۳ | ۰۷ | | هرهفته (۰۸:۰۰ - ۱۲:۰۰) | هرهفته (۱۰:۰۰ - ۱۲:۰۰) | هرهفته (۰۸:۰۰ - ۱۲:۰۰) | - | ترم دوم ۱۴۰۲ |
بهداشت و بازرسی گوشت پیشرفته | ۲۵۰۷۱۴۳ | ۳ | ۰۱ | | هرهفته (۱۴:۰۰ - ۱۵:۰۰) | هرهفته (۱۳:۰۰ - ۱۴:۰۰) | هرهفته (۱۴:۰۰ - ۱۵:۰۰) | - | ترم دوم ۱۴۰۲ |
بهداشت و صنایع گوشت و فرآورده های آن | ۲۵۰۷۱۵۰ | ۲ | ۰۱ | هرهفته (۱۰:۰۰ - ۱۱:۰۰) | هرهفته (۱۱:۰۰ - ۱۲:۰۰) | هرهفته (۱۰:۰۰ - ۱۱:۰۰) | هرهفته (۱۱:۰۰ - ۱۲:۰۰) | - | ترم دوم ۱۴۰۲ |
بهداشت و صنایع گوشت و فرآورده های آن | ۷۵۰۷۱۵۴ | ۲ | ۰۷ | | هرهفته (۱۳:۰۰ - ۱۵:۰۰) | - | ترم دوم ۱۴۰۲ |