شکوفه غضنفری

شکوفه غضنفری

مرتبه علمی : دانشیار
  • همکاری موثر در تاسیس شرکت رشدی در پارک علم و فناوری دانشگاه تهران-پردیس ابوریحان
  • سرپرست مرکز آموزش های کاربردی دانشکده فناوری کشاورزی ابوریحان
  • استاد مشاور فرهنگی و علمی دانشجویان
  • سرپرست مرکز آموزش های کاربردی پردیس البرز
دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی / دانشکده ابوریحان (فناوری کشاورزی) / گروه دام و طیور / دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی / دانشکده ابوریحان (فناوری کشاورزی)
گروه علوم دام و طیور
شماره تماس : ۰۲۱۳۶۰۴۰۹۰۷
Scopus
  • ۵۴۸ ارجاعات
  • ۱۴ h-Index
تا تاریخ : ۱۴۰۴/۰۲/۱۲

پایان نامه ها و رساله ها

  • ۳۲ پایان نامه ها

تأثیر استفاده از اگزمستان بر عملکرد بلدرچین ها ژاپنی تخمگذار

محمدامین هادوی (دانشجو مقطع: کارشناسی ارشد. تاریخ دفاع: ۱۴۰۳/۱۱/۱) ، شکوفه غضنفری، سیدداود شریفی، ابوذر نجفی
عملکرد
عملکرد
جوجه گوشتی
کیفیت گوشت
کیسه زرده
عصاره نعناع فلفلی
عصاره آویشن
جوجه
انکوباسیون
اسیدآسکوربیک
ascorbic acid
chicken
incubation
peppermint extract
thyme extract
yolk bag
کیفیت جوجه
عصاره رزماری
پارامتر های جنینی
اسپری
chicken quality
embryonic parameters
rosemary extract
spray
عملکرد
جوجه گوشتی
broiler chicken
باقلای بدون تانن
جایگزین کنجاله سویا
replacing soybean meal
yield
zero
tannin faba bean
جوجه گوشتی
مالون دی آلدئید
امولسیفایر
اسانس نعناع
آنتی اکسیدان
broiler chicken
مالون دی آلدیید
antioxidant capacity
emulsifier
essential oil
malondialdehyde