- جمعه، ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۴
EN
FA
ورود
راهنما
Toggle navigation
صفحه اصلی
اساتید
پردیس و دانشکده ها
فعالیت های علمی
طرح های کاربردی
پایان نامه ها
افتخارات
شکوفه غضنفری
مرتبه علمی : دانشیار
همکاری موثر در تاسیس شرکت رشدی در پارک علم و فناوری دانشگاه تهران-پردیس ابوریحان
سرپرست مرکز آموزش های کاربردی دانشکده فناوری کشاورزی ابوریحان
استاد مشاور فرهنگی و علمی دانشجویان
سرپرست مرکز آموزش های کاربردی پردیس البرز
دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی / دانشکده ابوریحان (فناوری کشاورزی) / گروه دام و طیور / دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی / دانشکده ابوریحان (فناوری کشاورزی)
گروه علوم دام و طیور
شماره تماس : ۰۲۱۳۶۰۴۰۹۰۷
پست الکترونیکی
رزومه
دانلود
۵۴۸
ارجاعات
۱۴
h-Index
تا تاریخ :
۱۴۰۴/۰۲/۱۲
نمای کلی
کلمات کلیدی
شبکه همکاری
فعالیت های علمی
طرح های کاربردی
افتخارات
پایان نامه ها و رساله ها
آزمایشگاه ها/آتلیه ها
دروس ارائه شده
پایان نامه ها و رساله ها
۳۲
پایان نامه ها
۱ - ۱۰ از ۳۲ نتیجه
تعداد:
۱۰
۱۰
۲۰
۳۰
۴۰
۵۰
۶۰
۷۰
۸۰
۹۰
۱۰۰
۱۰
۲۰
۳۰
۴۰
۵۰
۶۰
۷۰
۸۰
۹۰
۱۰۰
مقایسه تاثیر میکرو با نانوسلنیوم معدنی بر عملکرد، ویژگی های استخوان، کیفیت گوشت و کنترل آسیت در سویه های حساس جوجه گوشتی
محمدرضا شیرکوند (دانشجو مقطع: کارشناسی ارشد. تاریخ دفاع: ۱۴۰۳/۶/۲۸) ،
شکوفه غضنفری
،
شیرین هنربخش
اثرات سیاه دانه و ال - کارنیتین بر عملکرد تولیدی و فیزیولوژیکی بلدرچین های تخمگذار ژاپنی در شرایط تنش گرمایی
عاطفه حبیبی (دانشجو مقطع: دکتری. تاریخ دفاع: ۱۴۰۳/۶/۲۰) ،
شکوفه غضنفری
،
عبدالله محمدی سنگ چشمه
تأثیر استفاده از اگزمستان بر عملکرد بلدرچین ها ژاپنی تخمگذار
محمدامین هادوی (دانشجو مقطع: کارشناسی ارشد. تاریخ دفاع: ۱۴۰۳/۱۱/۱) ،
شکوفه غضنفری
،
سیدداود شریفی
،
ابوذر نجفی
عملکرد
تاثیر نانوامولسیون روغن سویا در سطوح مختلف انرژی جیره بر عملکرد تولیدی و برخی پاسخ های فیزیولوژیکی جوجه های گوشتی
مریم مرادی (دانشجو مقطع: کارشناسی ارشد. تاریخ دفاع: ۱۴۰۲/۱۱/۳۰) ،
شکوفه غضنفری
،
ابوذر نجفی
عملکرد
جوجه گوشتی
کیفیت گوشت
اثرات اسپری عصارههای نعناع فلفلی و آویشن بر تخم مرغهای انکوبه شده تحت استرس گرمایی روی صفات جنینی، باقیمانده زرده، ریخت شناسی روده و عملکرد جوجه در هفته اول"
شیما براتی (دانشجو مقطع: کارشناسی ارشد. تاریخ دفاع: ۱۴۰۱/۶/۲۳) ،
شکوفه غضنفری
کیسه زرده
عصاره نعناع فلفلی
عصاره آویشن
جوجه
انکوباسیون
اسیدآسکوربیک
ascorbic acid
chicken
incubation
peppermint extract
thyme extract
yolk bag
اثرات اسپری عصاره رزماری و اسید اسکوربیک در تخم مرغ های انکوبه شده با دمای بالا بر توسعه جنینی، قابلیت جوجه درآوری و برخی از پاسخ های فیزیولوژیکی جوجه های هچ شده
کامبیز خانی (دانشجو مقطع: کارشناسی ارشد. تاریخ دفاع: ۱۴۰۱/۴/۱۳) ،
شکوفه غضنفری
،
ابوذر نجفی
کیفیت جوجه
عصاره رزماری
پارامتر های جنینی
اسپری
chicken quality
embryonic parameters
rosemary extract
spray
تاثیر مکمل ال-کارنیتین و لیزوفسفولیپید در جیره های کم انرژی بر عملکرد جوجه های گوشتی
علی شاهمرادی (دانشجو مقطع: کارشناسی ارشد. تاریخ دفاع: ۱۴۰۰/۷/۳) ،
سیدداود شریفی
،
شکوفه غضنفری
بررسی تاثیر استفاده از سطوح مختلف دانه باقلای بدون تانن برعملکرد جوجه های گوشتی
مجید کاظمی گرجی (دانشجو مقطع: کارشناسی ارشد. تاریخ دفاع: ۱۴۰۰/۷/۱۱) ،
شکوفه غضنفری
،
سیدداود شریفی
عملکرد
جوجه گوشتی
broiler chicken
باقلای بدون تانن
جایگزین کنجاله سویا
replacing soybean meal
yield
zero
tannin faba bean
تأثیر تجزیه بیولوژیکی پر مرغ بر خاصیت آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی پپتیدهای زیست فعال در شرایط برون تنی و درون تنی در جوجههای گوشتی
سمیرا اله یاری بیک (دانشجو مقطع: دکتری. تاریخ دفاع: ۱۳۹۹/۷/۳۰) ،
شکوفه غضنفری
،
سیدداود شریفی
،
شیرین هنربخش
تاثیر استفاده از اسانس نعناع و امولسیفایر در جیره های کم انرژی بر عملکرد جوجه های گوشتی
ایوب شیری قزقاپان (دانشجو مقطع: کارشناسی ارشد. تاریخ دفاع: ۱۳۹۹/۱۲/۱۲) ،
شکوفه غضنفری
،
شیرین هنربخش
جوجه گوشتی
مالون دی آلدئید
امولسیفایر
اسانس نعناع
آنتی اکسیدان
broiler chicken
مالون دی آلدیید
antioxidant capacity
emulsifier
essential oil
malondialdehyde
۱
۲
۳
۴
»
×
خلاصه پایان نامه