- شنبه، ۴ خرداد ۱۴۰۴
EN
FA
ورود
راهنما
Toggle navigation
صفحه اصلی
اساتید
پردیس و دانشکده ها
فعالیت های علمی
طرح های کاربردی
پایان نامه ها
افتخارات
نوردهر رکنی(بازنشسته)
مرتبه علمی : استاد
دانشکده دامپزشکی
گروه بهداشت و کنترل مواد غذایی
پست الکترونیکی
رزومه
دانلود
نمای کلی
کلمات کلیدی
شبکه همکاری
فعالیت های علمی
طرح های کاربردی
افتخارات
پایان نامه ها و رساله ها
آزمایشگاه ها/آتلیه ها
دروس ارائه شده
پایان نامه ها و رساله ها
۶۹
پایان نامه ها
۱ - ۱۰ از ۶۹ نتیجه
تعداد:
۱۰
۱۰
۲۰
۳۰
۴۰
۵۰
۶۰
۷۰
۸۰
۹۰
۱۰۰
۱۰
۲۰
۳۰
۴۰
۵۰
۶۰
۷۰
۸۰
۹۰
۱۰۰
مطالعه مورد مشاهده
حسام الدین اکبرین (دانشجو مقطع: دکتری. تاریخ دفاع: ۱۳۹۱/۱۱/۲۴) ،
سعید بکایی
،
علیرضا باهنر
،
نوردهر رکنی
مطالعه اثر غلظتهای مختلف اسانس شیرازی
علی خنجری (دانشجو مقطع: دکتری. تاریخ دفاع: ۱۳۹۰/۴/۱۴) ،
مهدی سلطانی
،
افشین آخوندزاده بستی
،
نوردهر رکنی
مطالعه رفتار ( رشد ) ویبریو پاراهمولیتیکوس در فیلهی ماهی کپور نقرهای شور تحت تاثیر نیسین و اسانس آویشن شیرازی
عباسعلی ساری (دانشجو مقطع: دکتری. تاریخ دفاع: ۱۳۸۹/۰۳/۱۸) ،
افشین آخوندزاده بستی
،
مهدی سلطانی
،
حسینعلی ابراهیم زاده موسوی
،
نوردهر رکنی
ارزیابی روش هیستولوژیک در تشخیص تقلبات فرآورده های گوشتی خام عرضه شده در استان تهران
سیامک سپهری ایرانی (دانشجو مقطع: دکتری. تاریخ دفاع: ۱۳۸۷/۰۸/۰۶) ،
نوردهر رکنی
بررسـی اپیدمیولوژیک موارد سل گاوی در گاوهای غیرتوبرکولینه کشتارگاههای استان تهران
ندا نفریه (دانشجو مقطع: دکتری. تاریخ دفاع: ۱۳۸۷/۰۴/۲۹) ،
علیرضا باهنر
،
نوردهر رکنی
سل گاوی
بررسی اپیدمیولوژیک
کشتارگاههای استان تهران
بررسی اثر دارچین و درجه حرارت نگهداری بر روی باکتری E.coliO۱۵۷:H۷ در همبرگر با استفاده از سیستم Hurdle technology
فهیمه توریان (دانشجو مقطع: دکتری. تاریخ دفاع: ۱۳۸۶) ،
افشین آخوندزاده بستی
،
نوردهر رکنی
اثرات اشعه گاما و نگهداری در انجماد بر روی کیفیت شمیایی, میکروبی و خواص ارگانولپتیک و مدت زمان ماندگاری گوشت ماهی فیتوفاگ
علیرضا صفاریان (دانشجو مقطع: دکتری. تاریخ دفاع: ۱۳۸۶) ،
نوردهر رکنی
ارزیابی مخاطرات بهداشتی(Risk assessment سالمونلا انتریکا) در کشتارگاه های طیور استان تهران
سیاوش نیازی شهرکی (دانشجو مقطع: دکتری. تاریخ دفاع: ۱۳۸۵/۱۱/۰۸) ،
افشین آخوندزاده بستی
،
علیرضا باهنر
،
نوردهر رکنی
،
ودود رضویلر
بررسی اثرات پرتوهای گاما و انجماد بر روی کیفیت میکروبی، شیمیایی، ارگانولپتیک و افزایش مدت زمان ماندگاری گوشت مرغ
مجید جوانمرد (دانشجو مقطع: دکتری. تاریخ دفاع: ۱۳۸۳) ،
نوردهر رکنی
تعیین مقدار هیدروکسی پرولین بعنوان یک فاکتور کمی در کنترل کیفیت فرآوردههای گوشتی حرارت دیده و مقایسه آن با روش هیستولوژی
هدایت حسینی (دانشجو مقطع: دکتری. تاریخ دفاع: ۱۳۸۳) ،
عبدالمحمد حسنی طباطبائی
،
ابوالفضل کامکار
،
مریم رضائیان
،
نوردهر رکنی
۱
۲
۳
۴
۵
۶
۷
»
×
خلاصه پایان نامه