- یکشنبه، ۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴
EN
FA
ورود
راهنما
Toggle navigation
صفحه اصلی
اساتید
پردیس و دانشکده ها
فعالیت های علمی
طرح های کاربردی
پایان نامه ها
افتخارات
نوردهر رکنی(بازنشسته)
مرتبه علمی : استاد
دانشکده دامپزشکی
گروه بهداشت و کنترل مواد غذایی
پست الکترونیکی
رزومه
دانلود
نمای کلی
کلمات کلیدی
شبکه همکاری
فعالیت های علمی
طرح های کاربردی
افتخارات
پایان نامه ها و رساله ها
آزمایشگاه ها/آتلیه ها
دروس ارائه شده
فعالیت های علمی
۱۳۷۷
۱۳۹۴
۲۲
مقاله
۷
کنفرانس
۱
کتب
نمودار فعالیت های علمی بر حسب سال
۱ - ۲۵ از ۳۰ نتیجه
تاریخ انتشار (نزولی)
تاریخ انتشار (نزولی)
عنوان (صعودی)
نوع (صعودی)
تاریخ انتشار (نزولی)
عنوان (صعودی)
نوع (صعودی)
۱۳۹۴
۱. تاثیر توامان پرتودهی با اشعه گاما و انجماد بر کیفیت فیله ماهی کپور نقره ای
شاه حسینی غلامرضا،
صفاریان علیرضا
،
رکنی نوردهر
،
حسینی سید ولی
، امیری مقدم جمشید (۱۳۹۴).، چهارمین همایش ملی کاربرد فناوری هسته ای در علوم کشاورزی و منابع طبیعی، ۲۹-۳۰ اردیبهشت.
۱۳۹۳
۱. عوامل مؤثر بر آلودگی گاوداریهای شیری تحت پوشش آزمون غربالگری توبرکولین به سل گاوی ( مایکوباکتریوم بویس): مطالعه مورد-شاهدی در سطح گله
اکبرین حسام الدین
،
باهنر علیرضا
،
بکایی سعید
، مصوری نادر، رحیمی فروشانی عباس، شریفی حمید، ماکنعلی علی صفر،
رکنی نوردهر
، مرحمتی خامنه بهمن، برومندفر سامد (۱۳۹۳).، اپیدمیولوژی ایران، ۱۰(۳)، ۱۵-۲۴.
۲. عوامل موثر برآلودگی گاوداریهای شیری تحت پوشش آزمون غربالگری توبرکولین به سل گاوی (مایکوباکتریوم بویس ) : مطالعه مورد شاهدی درسطح گله
اکبرین حسام الدین،
باهنر علیرضا
،
بکایی سعید
، مصوری نادر، رحیمی فروشانی عباس، شریفی حمید، ماکنعلی علی اصغر،
رکنی نوردهر
، مرحمتی خامنه بهمن، برومند فر سامد (۱۳۹۳).، اپیدمیولوژی ایران، ۱۰(۳)، ۱۵-۲۴.
3. Effect of Zataria multiflora Boiss. essential oil, pH and temperature on thermostable direct haemolysin production of Vibrio parahaemolyticus ATCC 43996
Noordahr Rokni
،
Misaghi Ali
،
Khanjari Ali
(2014)., Novel approaches in food industry 2014, 26-29 May, Kuşadası (Kusadasi), Turkey.
۱۳۹۲
1. Effect of probiotic (lactobacillus acidophilus) on Staphylococcus aureus during the production and storage of cottage cheese
Akhondzadeh Basti Afshin
،
Noori Negin
، Agahi Nasim،
Noordahr Rokni
، Ataee Maryam (2013)., The 1st International Symposium on Microbial Technology for Food and Energy Security, 25-27 November, Bangkok, Thailand.
۲. بررسی مطالعات انجام شده در زمینه آلودگی مواد غذایی با منشاء دامی به باکتری های بیماری زا در ایران، بخش چهارم: گوشت مرغ و تخم مرغ
شکرفروش سید شهرام،
کیائی سیدمحمدمهدی
،
کریم گیتی
، رضوی روحانی سید مهدی،
رکنی نوردهر
، عباس والی مریم (۱۳۹۲).، بهداشت مواد غذایی، ۳(۱ ( ۹ پیاپی))، ۳۲.
۱۳۹۱
۱. بررسی مطالعات انجام شده در زمینه آلودگی مواد غذایی با منشاء دامی به باکتری های بیماری زا در ایران، بخش دوم: گوشت و فراورده های گوشتی
شکرفروش سید شهرام،
رکنی نوردهر
،
کریم گیتی
، رضوی روحانی سید مهدی،
کیائی سیدمحمدمهدی
، عباس والی مریم (۱۳۹۱).، بهداشت مواد غذایی، ۲(۳ (پیاپی ۷))، ۱-۱۴.
۲. بررسی مطالعات انجام شده در زمینه آلودگی مواد غذایی با منشاء دامی به باکتری های بیماری زا در ایران، بخش سوم: غذاهای دریایی
شکرفروش سید شهرام، رضوی روحانی سید مهدی،
کریم گیتی
،
کیائی سیدمحمدمهدی
،
رکنی نوردهر
، عباس والی مریم (۱۳۹۱).، بهداشت مواد غذایی، ۲(۸)، ۱۳۹۱.
۳. اثر ضد میکروبی اسانس آویشن شیرازی بر E . coli O۱۵۷ : H۷ درگوشت چرخکرده گوساله در طی نگهداری در دمای یخچالی به منظور یایگزینی با نگهدارندههای شیمیایی و تامین سلامت مصرف کنندگان
نوری نگین
،
رکنی نوردهر
،
آخوندزاده بستی افشین
،
میثاقی علی
، آراسب دباغ مقدم،
یحیی رعیت رامک
، نسطونا قنبری سقرلو (۱۳۹۱).، مجله دانشگاه علوم پزشکی ارتش، ۱۰(۳)، ۱۹۲-۱۹۷.
4. GROWTH RESPONSE OF THE EFFECTS OF Zataria multiflora BOISS.ESSENTIAL OIL NISIN PH ON Vibrio parahaemolyticus ATCC 43996--
Akhondzadeh Basti Afshin
،
Misaghi Ali
،
Khanjari Ali
،
Noordahr Rokni
،
Noori Negin
، چراغی نرگس (2012)., AQUA 2012, 1-5 September, Prague, Czech Republic.
5. THE EFFECTS OF Zataria multiflora BOISS. ESSENTIAL OIL pH AND TEMPERATURE ON GROWTH RESPONSE OF Vibrio parahaemolyticus ATCC 43996
Khanjari Ali
،
Misaghi Ali
،
Akhondzadeh Basti Afshin
،
Noordahr Rokni
،
Noori Negin
، پرتوی راضیه، چراغی نرگس، محمدیان محمد رضا (2012)., AQUA 2012, 1-5 September, Prague, Czech Republic.
۶. بررسی مطالعات انجام شده در زمینه آلودگی مواد غذایی با منشاء دامی به باکتری های بیماریزا در ایران
شکرفروش سید شهرام،
کریم گیتی
، رضوی روحانی سیدمهدی،
کیائی سیدمحمدمهدی
،
رکنی نوردهر
، عباس والی مریم (۱۳۹۱).، بهداشت مواد غذایی، ۲(۲)، ۱-۳۰.
7. THE EFFECTS OF ZATARIA MULTIFLORA BOISS. ESSENTIAL OIL PH ON PRODUCTION OF THERMOSTABLE DIRECT HAEMOLYSIN ON Vibrio parahaemolyticus ATCC 43996
Noori Negin
،
Akhondzadeh Basti Afshin
،
Khanjari Ali
،
Misaghi Ali
،
Noordahr Rokni
، پرتوی راضیه (2012)., AQUA 2012, 22-26 August, Prague, Czech Republic.
8. GROWTH RESPONSE OF VIBRIO PARAHAEMOLYTICUS AND LISTERIA MONOCYTOGENES IN SALTED FISH FILLETS AS AFFECTED BY ZATARIA MULTIFLORA BOISS . ESSENTIAL OIL, NISIN, AND THEIR COMBINATION
Ekhtiarzadeh Hassan،
Akhondzadeh Basti Afshin
،
Noordahr Rokni
،
Misaghi Ali
، Abbasali Sari،
Khanjari Ali
، Sepideh Abbaszadeh، Razieh Partovi (2012)., JOURNAL OF FOOD SAFETY, 32(3), 263-269.
۹. وضعیت آلودگی مواد غذایی با منشا دامی و آبزیان به فلزات سنگین در کشور
سیدمحمدمهدی کیانی،
کریم گیتی
،
رکنی نوردهر
، عباسعلی مطلبی، سیدمهدی رضوی روحانی (۱۳۹۱).، مجله علوم و صنایع غذایی ایران، ۹(۳۴)، ۲۵-۳۵.
۱۰. وضعیت آلودگی مواد غذایی با منشاء دامی و آبزیان به فلزات سنگین در کشور
کریم گیتی
،
کیائی سیدمحمدمهدی
،
رکنی نوردهر
، رضوی روحانی سید مهدی، مطابی عباسعلی (۱۳۹۱).، مجله علوم و صنایع غذایی ایران، ۹(۳۴)، ۳۵-۲۵.
۱۱. مطالعه اثر اسانس آویشن شیرازی و درجه حرارت نگهداری بر زمان رشد تاخیری و تولید توکسینTDH ویبریو پاراهمولیتیکوس--
آخوندزاده بستی افشین
،
رکنی نوردهر
،
خنجری علی
(۱۳۹۱).، هفدهمین کنگره دامپزشکی ایران، ۹-۱۱ اردیبهشت، تهران، ایران.
۱۳۸۹
۱. ارزیابی اثر اسانس آویشن شیرازی بر رفتار ویبریو پاراهمولیتیکوس ( Vibrio parahaemolyticus ) در ماهی شور
آخوندزاده بستی افشین
، عباسعلی ساری،
رکنی نوردهر
،
ابراهیم زاده موسوی حسینعلی
، مهدی سلطانی، حسن گندمی، نسرین چوبکار،
خنجری علی
، سپیده عباس زاده (۱۳۸۹).، Journal Of Medicinal Plants، ۹(۳۶)، ۱۳۶-۱۴۴.
۱۳۸۸
1. Effect of Zataria multiflora Boiss. essential oil, nisin and their combination on enterotoxin C and - haemolysin production of Staphylococcus aureus
Parsaeimehr M،
Akhondzadeh Basti Afshin
، Radmehr B،
Misaghi Ali
، Abbasifar A، Karim G،
Noordahr Rokni
، Motlagh Ms،
Gandomi Hassan
،
Noori Negin
، Khanjari A (2010)., Foodborne Pathogens and Disease, 7(3), 299-305.
۲. بررسی شیوع و شدت الودگی به کیست هیداتیک در گاومیش های کشتار شده در کشتارگاه ارومیه طی فروردین لغایت تیر ماه ۱۳۸۷
آخوندزاده بستی افشین
،
رکنی نوردهر
، بهادر حاجی محمدی، سیدشمس الدین اطهاری،
میثاقی علی
،
گندمی نصرآبادی حسن
(۱۳۸۸).، مجله تحقیقات دامپزشکی، ۶۴(۳)، ۲۴۹-۲۵۱.
۳. بهداشت گوشت (۳ جلد)
حمید خانقاهی ابیانه،
رکنی نوردهر
،
سالاراملی جمیله
، علی فضل ارا، یوسف قراچه داغی،
قراگزلو محمدجواد
،
نوری نگین
(۱۳۸۸).
۱۳۸۷
۱. بررسی اثر اسانس آویشن شیرازی و درجه حرارت نگهداری بر روی میزان رشد Ecoli O۱۵۷H۷ در همبرگر با استفاده از سیستم Hurdle Technology
آخوندزاده بستی افشین
، نگین نوری،
رکنی نوردهر
، مجید علیپور، فهیمه توریان،
میثاقی علی
(۱۳۸۷).، مجله تحقیقات دامپزشکی، ۶۳(۴)، ۹۸-۱۰۳.
۲. تاثیر پرتو دهی بااشعه گاما و نگهداری در انجماد بر روی خواص حسی شیمیایی و باکتریایی گوشت ماهی
صفاریان علیرضا
،
رکنی نوردهر
،
آخوندزاده بستی افشین
، علیرضا باهنر ،
ابراهیم زاده موسوی حسینعلی
،
نوری نگین
(۱۳۸۷).، مجله تحقیقات دامپزشکی، ۶۳(۳)، ۱۱۳-۱۱۵.
۱۳۸۶
۱. ارزیابی کمی و کیفی آلودگی لاشه های طیور کشتارگاه های صنعتی استان تهران به سالمونلا
سیاوش نیازی شهرکی،
رکنی نوردهر
،
رضویلر ودود
،
باهنر علیرضا
، افشین آخوندزاده بستی (۱۳۸۶).، مجله تحقیقات دامپزشکی، ۶۲(۶)، ۳۸۵-۳۸۹.
۱۳۸۴
۱. جستجوی بافتهای غیر مجاز در برخی فراورده های گوشتی خام توزیع شده در تهران با روش بافت شناسی
رکنی نوردهر
، مریم رضائیان، نگین نوری، فردوس ابراهیم پور (۱۳۸۴).، پژوهش و سازندگی، ۱۷(۴)، -.
۱
۲
»
×
فایل مقاله