غلامعلی نهضتی پاقلعه

غلامعلی نهضتی پاقلعه(بازنشسته)

مرتبه علمی : دانشیار
  • عضو کمیته اصلی طرح عسل و سایر فرآورده های عسل و عضو فرعی تغذیه زنبور عسل
  • ناظر طرح استاندارد سازی عملیات بیمه و ارزیابی خسارت در واحدهای پرورش زنبور عسل
  • گواهی تشخیص صلاحیت و رتبه بندی سازمان نظام مهندسی
دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی / دانشکده کشاورزی / گروه علوم‌ دامی‌ / دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی / دانشکده کشاورزی / گروه زراعت و اصلاح نباتات / دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی / دانشکده علوم و مهندسی کشاورزی
Google Scholar
  • ۱۳۱ ارجاعات
  • ۶ h-Index
تا تاریخ : ۱۴۰۳/۱۰/۱۶

کلمات کلیدی کلمات کلیدی بر اساس کلیدواژه های شاخص در پایان نامه های دانشجویان تحت نظر استاد می باشد.

زنبور عسل
زنبورعسل
پرورش نوزاد
pcr
اسپرم
sscp
تغذیه
عوامل خسارت زا
پروتئین لاشه
لوجیت برگشتی
جلبک
میزان چربی
غدد شیری
وزن لاشه
مکمل پروتئینی
ژله رویال
اسیدهای آمینه محدود کننده
: زنبورعسل
کاتپسین
سرین پروتئاز
sequencing
ژنوم میتوکندری
rflp
ژل رویال
نوزموزیس
صفات رفتاری
مناطق جغرافیایی
آلوئه ورا
تلقیح مصنوعی
زمان برداشت
ترکیبات فعال
ایزولوسین
تولید عسل
سیستم ایمنی
لستین سویا
ترانسکریپتوم
رشد جمعیت
همولنف
بیان افتراقی
تنوع
رقیق کننده
ملکه زنبور
صفات اقتصادی
انجماد اسپرم
طول عمر
منابع پروتینی
رقیق سازی
پنبه
منی
غدد هیپوفارنژیال
سویا
چربی عبوری
شرایط نگهداری
مورفولوژیک
اندازه جمعیت
زنبور نر
تعیین توالی
هموسیت
بره موم
پروتئین همولنف
زنبور عسل– رقیق کننده
بازدارنده های سرین پروتئاز
اسید چرب فرار
پرورش ملکه
چندشکلی تک نوکلئوتیدی
اسید آمینه پرولین
پارامترهای فیزیکوشیمیایی
ژنتیک
کیفیت
فعالیت پروتئازی
تخمیر
بیوهیدروژناسیون
اصلاح نژاد
survival rate
نرخ بقا
hypopharyngeal glands
کیفیت غذایی
مطالعات گرده شناسی
nutritional quality
badameshk
palynological studies
میزان پروتئین بدن
body protein content
بادامشک