غلامعلی نهضتی پاقلعه

غلامعلی نهضتی پاقلعه(بازنشسته)

مرتبه علمی : دانشیار
  • عضو کمیته اصلی طرح عسل و سایر فرآورده های عسل و عضو فرعی تغذیه زنبور عسل
  • ناظر طرح استاندارد سازی عملیات بیمه و ارزیابی خسارت در واحدهای پرورش زنبور عسل
  • گواهی تشخیص صلاحیت و رتبه بندی سازمان نظام مهندسی
دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی / دانشکده کشاورزی / گروه علوم‌ دامی‌ / دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی / دانشکده کشاورزی / گروه زراعت و اصلاح نباتات / دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی / دانشکده علوم و مهندسی کشاورزی
Google Scholar
  • ۱۳۱ ارجاعات
  • ۶ h-Index
تا تاریخ : ۱۴۰۳/۱۰/۱۶

پروفایل

  • ناظر طرح استاندارد سازی عملیات بیمه و ارزیابی خسارت در واحدهای پرورش زنبور عسل ۱۳۸۹←…

تحصیلات / تحصیلات تکمیلی

Ph.D ، تهران ، تغذیه دام

۱۳۸۱ ← ۱۳۸۷

Ph.D ، تهران ، علوم دامی

۱۳۸۰ ← ۱۳۸۷

M.S ، تهران ، علوم دامی

۱۳۶۴ ← ۱۳۶۹

کارشناسی ، تهران ، دامپروری

۱۳۵۶ ← ۱۳۶۳

کلمات کلیدی


Chart
زنبور عسلزنبورعسلپرورش نوزادpcrاسپرمsscpتغذیهعوامل خسارت زاپروتئین لاشهلوجیت برگشتیجلبکمیزان چربیغدد شیریوزن لاشهمکمل پروتئینیژله رویالاسیدهای آمینه محدود کننده: زنبورعسلکاتپسینسرین پروتئازsequencingژنوم میتوکندریrflpژل رویالنوزموزیسصفات رفتاریمناطق جغرافیاییآلوئه وراتلقیح مصنوعیزمان برداشتترکیبات فعالایزولوسینتولید عسلسیستم ایمنیلستین سویاترانسکریپتومرشد جمعیتهمولنفبیان افتراقیتنوعرقیق کنندهملکه زنبورصفات اقتصادیانجماد اسپرمطول عمرمنابع پروتینیرقیق سازیپنبهمنیغدد هیپوفارنژیالسویاچربی عبوریشرایط نگهداریمورفولوژیکاندازه جمعیتزنبور نرتعیین توالیهموسیتبره مومپروتئین همولنفزنبور عسل– رقیق کنندهبازدارنده های سرین پروتئازاسید چرب فرارپرورش ملکهچندشکلی تک نوکلئوتیدیاسید آمینه پرولینپارامترهای فیزیکوشیمیاییژنتیککیفیتفعالیت پروتئازیتخمیربیوهیدروژناسیوناصلاح نژادsurvival rateنرخ بقاhypopharyngeal glandsکیفیت غذاییمطالعات گرده شناسیnutritional qualitybadameshkpalynological studiesمیزان پروتئین بدنbody protein contentبادامشکHighcharts.com
End of interactive chart.