محسن لبافی مزرعه شاهی

محسن لبافی مزرعه شاهی

مرتبه علمی : استاد
  • عضویت در هیات داوران هفدهمین کنگره ملی صنایع غذایی
  • همکاری در کمیته ایجاد ارتباط با فائو
  • داوری دکترا : ارزیابی پش سازه ها و و ترکیبات رنگی در در طول فرآیند شربت چغندر در سیستم های مدل با استفاده از گاز کروماتو گرافی
  • داوری پیان نامه کارشناسی ارشد
  • داوری در تقاضای ثبت اختراع فرآیند تولید گرانول پروبیوتیک برای استفاده در نی نوشیدنی
  • داوری ثبت اختراع نوشیدنی ارگانیک انرژی زا حاوی مواد مغذی باقابلیت افزایش سطح ایمنی بدن
  • داوری ثبت اختراع ، بهبود شرایط تولید پودر کنسانتره پروتیین شیر شتر
  • داوری 5 طرح ثبت اختراع
  • داوری پایان نامه
  • هماهنگی برای اجرای برنامه های بازدید به عنوان استاد راهبر
دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی / دانشکده کشاورزی / گروه علوم‌ و مهندسی صنایع‌ غذائی / دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی / دانشکده مهندسی و فناوری کشاورزی
Google Scholar
  • 2208 ارجاعات
  • 21 h-Index
تا تاریخ : ۱۴۰۳/۰۷/۱۵
نمایش 1 - 20 از 24 نتیجه
از 2
نام درس کد درس تعداد واحد گروه درسی زمان ارائه درس تاریخ امتحان ترم ارائه درس
فرآیندهای غیرحرارتی مواد غذایی 7106351 2 01 هرهفته (13:30 - 15:30) - ترم اول 1403
تکنولوژی قند 7106241 3 01 | هرهفته (10:00 - 12:00) | هرهفته (13:30 - 15:30) | هرهفته (10:00 - 12:00) - ترم اول 1403
صنایع غذایی پیشرفته 7106294 2 01 هرهفته (10:00 - 12:00) - ترم دوم 1402
فناوری های پیشرفته در مواد غذایی 7106363 2 01 هرهفته (08:00 - 10:00) - ترم دوم 1402
صنایع آشامیدنی ها 7106026 2 01 هرهفته (13:30 - 15:30) - ترم دوم 1402
تکنولوژی شیر و فرآورده ها 7106297 3 01 | هرهفته (10:00 - 12:00) - ترم دوم 1402
عملیات تکنولوژی شیر و فرآورده ها 7106298 1 01 هرهفته (08:00 - 10:00) - ترم دوم 1402
فرمولاسیون فرآورده های غذایی 7106167 2 01 هرهفته (08:00 - 10:00) - ترم اول 1402
فرآیندهای غیرحرارتی مواد غذایی 7106351 2 01 هرهفته (10:00 - 12:00) - ترم اول 1402
تکنولوژی قند 7106241 3 01 | هرهفته (10:00 - 12:00) | هرهفته (08:00 - 10:00) | هرهفته (10:00 - 12:00) - ترم اول 1402
صنایع غذایی پیشرفته 7106294 2 01 هرهفته (08:00 - 10:00) - ترم دوم 1401
صنایع آشامیدنی ها 7106026 2 01 هرهفته (13:30 - 15:30) - ترم دوم 1401
تکنولوژی شیر و فرآورده ها 7106297 3 01 | هرهفته (13:30 - 15:30) - ترم دوم 1401
عملیات تکنولوژی شیر و فرآورده ها 7106298 1 01 هرهفته (08:00 - 10:00) - ترم دوم 1401
کارورزی 1 7120111 3 02 | هرهفته (10:00 - 12:00) - ترم دوم 1401
کارورزی 1 7120111 3 01 | هرهفته (10:00 - 12:00) - ترم دوم 1401
کارورزی 1 7120111 3 03 | هرهفته (10:00 - 12:00) - ترم دوم 1401
صنایع غذایی پیشرفته 7106294 2 01 هرهفته (13:30 - 15:30) - ترم اول 1401
فرآیندهای غیرحرارتی مواد غذایی 7106351 2 01 هرهفته (13:30 - 15:30) - ترم اول 1401
تکنولوژی قند 7106241 3 01 | هرهفته (10:00 - 12:00) - ترم اول 1401
نمایش 1 - 20 از 24 نتیجه
از 2