| تکنولوژی قند | 7106241 | 3 | 01 | | هرهفته (13:30 - 15:30) | هرهفته (08:00 - 10:00) | هرهفته (13:30 - 15:30) | - | ترم اول 1404 |
| عملیات تکنولوژی شیر و فرآورده ها | 7106298 | 1 | 01 | هرهفته (10:00 - 12:00) | - | ترم دوم 1403 |
| تکنولوژی قند | 7106241 | 3 | 01 | | هرهفته (13:30 - 15:30) | هرهفته (10:00 - 12:00) | - | ترم اول 1403 |
| فناوری های پیشرفته در مواد غذایی | 7106363 | 2 | 01 | هرهفته (08:00 - 10:00) | - | ترم دوم 1402 |
| تکنولوژی شیر و فرآورده ها | 7106297 | 3 | 01 | | هرهفته (10:00 - 12:00) | - | ترم دوم 1402 |
| فرمولاسیون فرآورده های غذایی | 7106167 | 2 | 01 | هرهفته (08:00 - 10:00) | - | ترم اول 1402 |
| تکنولوژی قند | 7106241 | 3 | 01 | | هرهفته (10:00 - 12:00) | هرهفته (08:00 - 10:00) | هرهفته (10:00 - 12:00) | - | ترم اول 1402 |