محسن لبافی مزرعه شاهی

محسن لبافی مزرعه شاهی

مرتبه علمی : استاد
  • عضویت در هیات داوران هفدهمین کنگره ملی صنایع غذایی
  • همکاری در کمیته ایجاد ارتباط با فائو
  • داوری دکترا : ارزیابی پش سازه ها و و ترکیبات رنگی در در طول فرآیند شربت چغندر در سیستم های مدل با استفاده از گاز کروماتو گرافی
  • داوری پیان نامه کارشناسی ارشد
  • داوری در تقاضای ثبت اختراع فرآیند تولید گرانول پروبیوتیک برای استفاده در نی نوشیدنی
  • داوری ثبت اختراع نوشیدنی ارگانیک انرژی زا حاوی مواد مغذی باقابلیت افزایش سطح ایمنی بدن
  • داوری ثبت اختراع ، بهبود شرایط تولید پودر کنسانتره پروتیین شیر شتر
  • داوری ۵ طرح ثبت اختراع
  • داوری پایان نامه
  • هماهنگی برای اجرای برنامه های بازدید به عنوان استاد راهبر
  • کمیسیون تخصصی گروه کشاورزی و دامپزشکی هیئت ممیزۀ مرکزی
  • داوری ۳ طرح پژوهشی ارسالی به جشنواره اندیشمندان و دانشمندان جوان
  • داوری پروپوزال دکترا
دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی / دانشکده کشاورزی / گروه علوم‌ و مهندسی صنایع‌ غذائی / دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی / دانشکده مهندسی و فناوری کشاورزی
Google Scholar
  • ۲۳۷۹ ارجاعات
  • ۲۱ h-Index
تا تاریخ : ۱۴۰۴/۰۱/۱۲

پروفایل

  • داوری پروپوزال دکترا ۱۴۰۳←…
  • داوری ۳ طرح پژوهشی ارسالی به جشنواره اندیشمندان و دانشمندان جوان ۱۴۰۳←…
  • داوری پایان نامه دکترا ۱۴۰۳←۱۴۰۳
  • داوری پایان نامه دکترا ۱۴۰۳←۱۴۰۳
  • کمیسیون تخصصی گروه کشاورزی و دامپزشکی هیئت ممیزۀ مرکزی ۱۴۰۳←…
  • داوری پروپوزال دکترا ۱۴۰۲←۱۴۰۲
  • داوری و ارزیابی ۳ اظهارنامه ثبت اختراع ۱۴۰۲←۱۴۰۳
  • هماهنگی برای اجرای برنامه های بازدید به عنوان استاد راهبر ۱۴۰۲←…
  • داوری پایان نامه ۱۴۰۲←…
  • داوری ۵ طرح ثبت اختراع ۱۴۰۱←…
  • داوری پایان نامه دکترا ۱۴۰۱←۱۴۰۱
  • داوری ثبت اختراع ، بهبود شرایط تولید پودر کنسانتره پروتیین شیر شتر ۱۴۰۱←…
  • شرکت در کمیته تدوین ضوابط فنی و بهداشتی کارخانه های تولید کننده حلوا شکری فرآورده های کنجدی ۱۴۰۱←۱۴۰۱
  • داوری ثبت اختراع تولید خامه های منجمد ۱۴۰۱←۱۴۰۱
  • داوری ثبت اختراع نوشیدنی ارگانیک انرژی زا حاوی مواد مغذی باقابلیت افزایش سطح ایمنی بدن ۱۴۰۱←…
  • عضو کمیسیون تدوین استاندارد ملی پوره سیب و ویژگی های آن ۱۴۰۱←۱۴۰۱
  • داوری در تقاضای ثبت اختراع فرآیند تولید گرانول پروبیوتیک برای استفاده در نی نوشیدنی ۱۴۰۰←…
  • داوری پیان نامه کارشناسی ارشد ۱۴۰۰←…
  • داوری پایان نامه کارشناسی ارشد ۱۴۰۰←۱۴۰۰
  • معرفی متخصصین مرتبط با کیفیت سنجی آب دانشکده فناوری ۱۳۹۹←۱۳۹۹
  • داوری پروپوزال دکترا ۱۳۹۹←۱۳۹۹
  • داوری پایان نامه دکترا :تعیین شناساگر تقلب در شیر پاستوریزه تولید شده با روش باز سازی با پودر شیر و معتبر سازی روش اندازه گیری آنها ۱۳۹۷←۱۳۹۷
  • داوری دکترا : ارزیابی پش سازه ها و و ترکیبات رنگی در در طول فرآیند شربت چغندر در سیستم های مدل با استفاده از گاز کروماتو گرافی ۱۳۹۴←…
  • تدوین پیش نویس سند راهبردی غذای حلال جمهوری اسلامی ایران ۱۳۹۴←۱۳۹۴
  • نهمین همایش کارآفرینی صنعت و دانشگاه -با موضوع عسل و زنبور عسل ۱۳۹۳←۱۳۹۳
  • شرکت در همایش روز نان ۱۳۹۳←۱۳۹۳
  • استاد مشاور دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشکده مهندسی و فناوری کشاورزی ۱۳۹۳←۱۳۹۵
  • معاونت گروه علوم و مهندسی صنایع غذایی ۱۳۹۲←۱۳۹۴
  • همکاری در کمیته ایجاد ارتباط با فائو ۱۳۹۲←…
  • عضویت در هیات داوران هفدهمین کنگره ملی صنایع غذایی ۱۳۸۶←…
  • ریاست کمیسیون فنی تدوین استاندارد ۴۵۵۲ سس خردل – ویژگی ها و روش های آزمون ۱۳۸۶←۱۳۸۶

تحصیلات / تحصیلات تکمیلی

Ph.D ، بلیس پاسکال ، صنایع غذایی

۱۳۸۱ ← ۱۳۸۴

کارشناسی ارشد ، شهید بهشتی ، تکنولوژی موادغذایی

۱۳۶۸ ← ۱۳۷۱

کلمات کلیدی


Chart
دوغاولترافیلتراسیونرنگبریهیدروکلوئیدآب هویجباگاس نیشکرخواص مکانیکیتخمیرفرمولاسیونپروبیوتیکفعالیت آنتی باکتریالمعلق سازیدوغ پروبیوتیککربوکسی متیل سلولزنوشیدنی لبنی غنی شدهصمغ ژلانخواص رئولوژیکژلانmbcmicفرآیند بیوترنسفورماسیوناستخراج به روش غوطه وری؛ استخراج به کمک سوکسله؛ استخراج به کمک مایکروویو؛ ترکیبات پلی فنلی؛ تفاله سیب؛ فعالیت آنتی اکسیدانیتنش تسلیمکنسانتره آب پنیرعسلشهد خرمانوشیدنی فراسودمندژل مایعفیلم خوراکیدیسک دیفیوژنسلنیومتست تیوببهینه سازیپلاسمای سردلاکتوباسیلوسآب پرتقالرسوب دهی و پکتینپایدارسازیخامه شیر شترخاصیت آنتی اکسیدانیبهینه سازی استخراج پکتین؛ پوست سبز گردو؛ خصوصیات فیزیکوشیمیایی؛ ساختاری؛ عملکردی؛ ضایعات فرآوری گردوروغن کنجدفراپالایشاوالبومینکنجاله کنجدهگزامتیل دی سیلوکسانpomegramate seedsنانوکامپوزیتglucose syrupsویژگی فیزیکوشیمیاییمیکروژلنشاسته ترموپلاستیکمزدوجزعفرانفیلم ترکیبی؛ کربوکسی متیل کیتوزان؛ پروتئین نخود؛ آنزیم ترانس گلوتامیناز؛ اتصال عرضی؛ رهایشژلاسیون سردantioxidant abilityاستویوزیدامولسیون روغن در آبصمغ گوارامولسیوننوشابه گازدارguar gumfunctional propertiesهیدروژلمزدوج سازیbleachingدوفازیجایگزین چربینوشیدنیdateماست خرماکامپوزیت طبیعیsesame protein isolateپروتئین آب پنیرعصاره نیشکرگندمکنسانتره میوهعصاره چغندر قرمزخشک کردنباکتری لاکتیک اسیدویسکوزیتهفتوکاتالیستغلظت پروتئین سطحیایزوله پروتئین کنجدپلی فنولنانوسلولزترکیبات گیاهیکنترل کیفیباگاسنانوفیبریلproductکف کنندگیتخم شتر مرغنوشیدنی شیریرئولوژیکیحلالیت پروتئینامولسیون کنندهپلی لاکتیک اسیداستویاظروف یک بار مصرفکاه گندمآنزیم زایلانازbyبسته بندیپاستوریزاسیونروش سطح پاسخگروه های سولفیدریلطرح بهینه یابی سطح پاسخسفیده تخم مرغ؛ عصاره پوست انار؛ عصاره برگ زیتون؛ برهم کنش پروتئینپیش فرآیندultrafiltrationsesame mealمربای رژیمیرنگ بریدی اکسید تیتانیومسدیمانتاسیونپودر پرمیتbeveragesخرماemulsionشربت های گلوکوزخامهشیرین کننده ی استویوزیدپایداری حرارتیاردهپایداری امولسیونپری بیوتیککلسترولمدل سازی ریاضی و انرژی مصرفیمحصول جانبیآب اندازیلاکتوباسیلوس اسیدوفیلوسconjugationشیره خرماکنسانتره گریپ فروتخصوصیات کارکردیفرآیند حرارتیآب طالبینشاسته پیش ژلاتینهقند مایع خرما؛ شیر خشک بدون چربی؛ حلالیت؛ دمای انتقال شیش های؛ بهینه سازیویژگی های عملکردیهسته انارلایه نشانیامولسیون گوشتیکازئیننانوجوشکاریهیدرولیز آنزیمیهیدرولیز لاکتوزلاکتوباسیلوس کازئیآب میوهزمان نگهداریآنتی اکسیدانیپروتئیناینولینمربای هویجنوشیدنی سفیده تخم مرغفراصوتکنجدایزوله پروتیین کنجدرئولوژیپلی اتیلن سبکنوشیدنی هاHighcharts.com
End of interactive chart.