محسن لبافی مزرعه شاهی

محسن لبافی مزرعه شاهی

مرتبه علمی : استاد
  • عضویت در هیات داوران هفدهمین کنگره ملی صنایع غذایی
  • همکاری در کمیته ایجاد ارتباط با فائو
  • داوری دکترا : ارزیابی پش سازه ها و و ترکیبات رنگی در در طول فرآیند شربت چغندر در سیستم های مدل با استفاده از گاز کروماتو گرافی
  • داوری پیان نامه کارشناسی ارشد
  • داوری در تقاضای ثبت اختراع فرآیند تولید گرانول پروبیوتیک برای استفاده در نی نوشیدنی
  • داوری ثبت اختراع نوشیدنی ارگانیک انرژی زا حاوی مواد مغذی باقابلیت افزایش سطح ایمنی بدن
  • داوری ثبت اختراع ، بهبود شرایط تولید پودر کنسانتره پروتیین شیر شتر
  • داوری 5 طرح ثبت اختراع
  • داوری پایان نامه
  • هماهنگی برای اجرای برنامه های بازدید به عنوان استاد راهبر
دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی / دانشکده کشاورزی / گروه علوم‌ و مهندسی صنایع‌ غذائی / دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی / دانشکده مهندسی و فناوری کشاورزی
Google Scholar
  • 2208 ارجاعات
  • 21 h-Index
تا تاریخ : ۱۴۰۳/۰۷/۱۵

پروفایل

  • هماهنگی برای اجرای برنامه های بازدید به عنوان استاد راهبر 1402←…
  • داوری پایان نامه 1402←…
  • داوری 5 طرح ثبت اختراع 1401←…
  • داوری پایان نامه دکترا 1401←1401
  • داوری ثبت اختراع ، بهبود شرایط تولید پودر کنسانتره پروتیین شیر شتر 1401←…
  • شرکت در کمیته تدوین ضوابط فنی و بهداشتی کارخانه های تولید کننده حلوا شکری فرآورده های کنجدی 1401←1401
  • داوری ثبت اختراع تولید خامه های منجمد 1401←1401
  • داوری ثبت اختراع نوشیدنی ارگانیک انرژی زا حاوی مواد مغذی باقابلیت افزایش سطح ایمنی بدن 1401←…
  • عضو کمیسیون تدوین استاندارد ملی پوره سیب و ویژگی های آن 1401←1401
  • داوری در تقاضای ثبت اختراع فرآیند تولید گرانول پروبیوتیک برای استفاده در نی نوشیدنی 1400←…
  • داوری پیان نامه کارشناسی ارشد 1400←…
  • داوری پایان نامه کارشناسی ارشد 1400←1400
  • معرفی متخصصین مرتبط با کیفیت سنجی آب دانشکده فناوری 1399←1399
  • داوری پروپوزال دکترا 1399←1399
  • داوری پایان نامه دکترا :تعیین شناساگر تقلب در شیر پاستوریزه تولید شده با روش باز سازی با پودر شیر و معتبر سازی روش اندازه گیری آنها 1397←1397
  • داوری دکترا : ارزیابی پش سازه ها و و ترکیبات رنگی در در طول فرآیند شربت چغندر در سیستم های مدل با استفاده از گاز کروماتو گرافی 1394←…
  • تدوین پیش نویس سند راهبردی غذای حلال جمهوری اسلامی ایران 1394←1394
  • نهمین همایش کارآفرینی صنعت و دانشگاه -با موضوع عسل و زنبور عسل 1393←1393
  • شرکت در همایش روز نان 1393←1393
  • استاد مشاور دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشکده مهندسی و فناوری کشاورزی 1393←1395
  • معاونت گروه علوم و مهندسی صنایع غذایی 1392←1394
  • همکاری در کمیته ایجاد ارتباط با فائو 1392←…
  • عضویت در هیات داوران هفدهمین کنگره ملی صنایع غذایی 1386←…
  • ریاست کمیسیون فنی تدوین استاندارد 4552 سس خردل – ویژگی ها و روش های آزمون 1386←1386

تحصیلات / تحصیلات تکمیلی

Ph.D ، بلیس پاسکال ، صنایع غذایی

1381 ← 1384

کارشناسی ارشد ، شهید بهشتی ، تکنولوژی موادغذایی

1368 ← 1371

کلمات کلیدی