- شنبه، ۴ خرداد ۱۴۰۴
EN
FA
ورود
راهنما
Toggle navigation
صفحه اصلی
اساتید
پردیس و دانشکده ها
فعالیت های علمی
طرح های کاربردی
پایان نامه ها
افتخارات
حسین میرسعیدقاضی
مرتبه علمی : دانشیار
رئیس شورای انضباطی بدوی دانشجویان پردیس
دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی / دانشکده ابوریحان (فناوری کشاورزی) / گروه فناوری صنایع غذایی / دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی / دانشکده ابوریحان (فناوری کشاورزی)
گروه فناوری صنایع غذایی
شماره تماس : ۰۲۱۳۶۰۴۰۹۱۰
پست الکترونیکی
پروفایل در Google Scholar
https://scholar.google.com/citations?user=۳y۵tC۱gAAAAJ&hl=en&oi=ao
رزومه
دانلود
۹۴۷
ارجاعات
۲۰
h-Index
تا تاریخ :
۱۴۰۴/۰۲/۲۶
۱۳۷۱
ارجاعات
۲۰
h-Index
تا تاریخ :
۱۴۰۴/۰۲/۲۲
نمای کلی
کلمات کلیدی
شبکه همکاری
فعالیت های علمی
طرح های کاربردی
افتخارات
پایان نامه ها و رساله ها
آزمایشگاه ها/آتلیه ها
دروس ارائه شده
فعالیت های علمی
۱۳۸۵
۱۴۰۴
۹۴۷
ارجاعات
۲۰
h-Index
۶۴
مقاله
۲۰
کنفرانس
۳
کتب
نمودار فعالیت های علمی بر حسب سال
۱ - ۲۵ از ۸۷ نتیجه
تاریخ انتشار (نزولی)
تاریخ انتشار (نزولی)
عنوان (صعودی)
نوع (صعودی)
تاریخ انتشار (نزولی)
عنوان (صعودی)
نوع (صعودی)
۱۴۰۳
1. Effects of cold atmospheric plasma on patulin degradation, polyphenol oxidase inactivation and other physicochemical properties of fresh-cut apple slices during storage
shirazi somayeh، Ramezan Yousef، Moslehishad Maryam، Ghomi Marzdashti Hamidreza،
Efamily Hossein
(2025)., FOOD CHEMISTRY, 465(2), 142017.
۲. امکان سنجی صمغ گیری و خنثی سازی روغن خام کانولا با استفاده از غشای پلی وینیلیدین فلوئوراید
رشیدیان مریم، قراچورلو مریم، بهمئی منوچهر، قوامی مهرداد،
میرسعیدقاضی حسین
(۱۴۰۳).، مجله علوم و صنایع غذایی ایران، ۲۱(۱۵۶).
۳. امکان سنجی صمغ گیری و خنثی سازی روغن خام ذرت با استفاده از غشای پلی وینیلیدین فلوئوراید
رشیدیان مریم، قراچورلو مریم، بهمئی منوچهر، قوامی مهرداد،
میرسعیدقاضی حسین
(۱۴۰۳).، علوم غذایی و تغذیه، ۲۱(۴).
4. Clarification of apple juice using cold plasma treated mixed cellulose esters membrane: Flux modeling, membrane fouling, and juice physicochemical properties evaluation
Ghahari Najmeh، Ramezan yousef،
Efamily Hossein
، Faraji Alireza (2024)., LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, 212(1).
5. Surface treatment optimization of mixed cellulose ester membrane by cold plasma treatment to improve apple juice clarification
Ghahari Najmeh،
Efamily Hossein
، Ramezan Yousef، Faraji Alireza (2024)., LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, 210(1), 116854.
6. Effect of the membrane processing on tannin removal from soluble fraction of Persian gum
Akbarzadeh Anahita،
Efamily Hossein
،
Azarikia Fatemeh
(2024)., INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, 0(0).
۱۴۰۲
۱. ارزیابی مکانیسم انسداد غشا در شفافسازی شربت خرما توسط فرایند فراپالایش
متقیان پرنیان،
میرسعیدقاضی حسین
، سلطانی مصطفی، کلباسی احمد،
دهقانی محمد
(۱۴۰۲).، فصلنامه فناوریهای جدید در صنعت غذا،، ۱۱(۲)، ۹۸-۱۱۳.
2. Membrane clarification of pomegranate and carrot juices using scraped surface membrane unit, a comparative study
اسدالله زاده زارع ملیکا،
Efamily Hossein
،
Fadavi Ali
(2024)., Innovative Food Science & Emerging Technologies, 91(1), 103526.
۳. مطالعه پدیده گرفتگی در شفاف سازی غشایی آب سیب به کمک سامانه غشایی سطح تراش
یساری سیما،
میرسعیدقاضی حسین
، روزبه نصیرایی لیلا،
فدوی علی
(۱۴۰۲).، پژوهش های علوم و صنایع غذایی ایران، ۱۹(۵)، ۷۲۳-۷۴۳.
4. Improvement of the oxidative stability of instant fried noodles using free and microencapsulated borage (Echium amoenum) and black hollyhock (Altaea rosea var nigra) extracts
Zamankhan Mahshid، سهراب معینی، Mahasti Shotorbani Peyman،
Efamily Hossein
، Jafarpour Afshin (2023)., Food Science & Nutrition, 5(2), 182-196.
5. Effects of Ultrafiltration Combined with Electric Field on Process Optimization, and Physiochemical Characteristics of Date Juice after Depectinization
Motaghian Parnian،
Efamily Hossein
، Soltani Mostafa، کلباسی اشتری احمد،
Dehghani Mohammad
(2023)., IRANIAN JOURNAL OF CHEMISTRY & CHEMICAL ENGINEERING-INTERNATIONAL ENGLISH EDITION, 42(9).
۶. ارزیابی کارایی سامانه غشایی سطح تراش در شفاف سازی آب انار
اسدالله زاده زارع ملیکا،
میرسعیدقاضی حسین
،
فدوی علی
(۱۴۰۲).، چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران، ۱۲-۱۳ اردیبهشت، تهران، ایران.
۷. ارزیابی کارایی سامانه غشایی سطح تراش در شفاف سازی آب هویج
اسدالله زاده زارع ملیکا،
میرسعیدقاضی حسین
،
فدوی علی
(۱۴۰۲).، چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران، ۱۲-۱۳ اردیبهشت، تهران، ایران.
۸. اثر پیش تیمار سانتریفیوژ بر نفوذ پذیری غشا در حین شفاف سازی غشایی آب چغندر قرمز
یوسف نژاد بهمن، پورمرادیان امیر،
میرسعیدقاضی حسین
،
عرب حسینی اکبر
(۱۴۰۲).، چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران، ۱۲-۱۳ اردیبهشت، تهران، ایران.
9. Effects of Solvent Concentration on Refining (Degumming, Dewaxing, and Deacidification) of Canola Oil Using Membrane Filtration
Rashidiyan Maryam، Gharachorloo Maryam، Bahmaei Manochehr، Ghavami Mehrdad،
Efamily Hossein
(2023)., IRANIAN JOURNAL OF CHEMISTRY & CHEMICAL ENGINEERING-INTERNATIONAL ENGLISH EDITION, 42(4), 1257-1272.
۱۴۰۱
1. Plasma-treated LDPE film incorporated with onion and potato peel extract – A food packaging for shelf life extension on chicken thigh
مرادی دنیا، Ramezan Yousef، Eskandari Soheyl،
Efamily Hossein
، Javanmard Dakheli Majid (2023)., Food Packaging and Shelf Life, 35(101012).
2. Clarification of apple juice with a scraped-surface membrane unit: the effect of system parameters on process efficiency
Yassari Sima،
Efamily Hossein
، Roozbeh Nasiraie Leila،
Fadavi Ali
(2023)., IRANIAN JOURNAL OF CHEMISTRY & CHEMICAL ENGINEERING-INTERNATIONAL ENGLISH EDITION, 42(2).
3. Optimization of polyphenol recovery from potato peel and its incorporation into low-density polyethylene films activated by cold plasma
Moradi Donya، Ramezan Yousef، Eskandari Soheyl،
Efamily Hossein
، Javanmard Dakheli Majid (2022)., Biomass Conversion and Biorefinery, 14(13), 14209-14223.
4. Effect of membrane clarification on the physicochemical properties of fruit juices: a review
Molaee Parvarei Mitra، Khorshidian Nasim، Yousefi Mojtaba، Zendeboodi Fatemeh،
Efamily Hossein
(2022)., IRANIAN JOURNAL OF CHEMISTRY & CHEMICAL ENGINEERING-INTERNATIONAL ENGLISH EDITION, 41(10).
5. Effect of Brine Type on the Performance of Red Grapefruit Juice Concentration by Osmotic Distillation
Takallu Masumeh، Hosseini Hedayat،
Efamily Hossein
، Zarouk Sasan (2022)., Journal of Membrane Science and Research, 8(1), 552700.
6. Antioxidant and antibacterial properties of borage (Echium amoenum L.) and hollyhock (Althaea rosea var. Nigra) extracts obtained through soaking and ultrasonic-assisted extraction methods
Zamankhani Mahshid، سهراب معینی، Mahasti Shotorbani Peyman،
Efamily Hossein
، Jafarpour Afshin (2022)., Iranian Food Science and Technology, 18(3).
7. Effects of pH, stirring rate, reaction time and sequential ultrafiltration of whey protein solution on recovery and purification of glycomacropeptides
Majidinia lida، کلباسی اشتری احمد،
Efamily Hossein
(2022)., JOURNAL OF DAIRY RESEARCH, 89(3), 1-8.
8. Optimization of ultrasonic-assisted extraction of phenolic compounds from pomegranate and orange peels and their antioxidant activity in a functional drink
Selahvarzi Afshin، Ramezan Yousef، Sanjabi Mohammad Reza، Namdar Bahareh، Akbarmivehie Marjan،
Efamily Hossein
،
Azarikia Fatemeh
(2022)., Food Bioscience, 49(1).
۹. اثر شستشو با فراصوت قدرتی بر انبارمانی قارچ خوراکی
ابونجمی محمد
، گنجدوست مریم،
میرسعیدقاضی حسین
، آصف پور کیوان (۱۴۰۱).، پژوهش های صنایع غذایی، ۳۲(۲)، ۱۳۹-۱۵۲.
۱۴۰۰
1. The Effect of Magnetic Field on Efficiency and Fouling Mechanisms During Membrane Clarification of Pomegranate Juice
Zarouk Sasan،
Efamily Hossein
،
Massah Jafar
(2022)., IRANIAN JOURNAL OF CHEMISTRY & CHEMICAL ENGINEERING-INTERNATIONAL ENGLISH EDITION, 41(2), 595-606.
۱
۲
۳
۴
»
×
فایل مقاله