- چهارشنبه، ۲۱ فروردین ۱۴۰۴
EN
FA
ورود
راهنما
Toggle navigation
صفحه اصلی
اساتید
پردیس و دانشکده ها
فعالیت های علمی
طرح های کاربردی
پایان نامه ها
افتخارات
سیامک کلانتری
مرتبه علمی : دانشیار
دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی / دانشکده کشاورزی / گروه علوم باغبانی و فضای سبز / دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی / دانشکده کشاورزی / گروه زراعت و اصلاح نباتات / دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی / دانشکده علوم و مهندسی کشاورزی
پست الکترونیکی
رزومه
دانلود
۱۳۰۰
ارجاعات
۱۶
h-Index
تا تاریخ :
۱۴۰۴/۰۱/۱۳
نمای کلی
کلمات کلیدی
شبکه همکاری
فعالیت های علمی
طرح های کاربردی
افتخارات
پایان نامه ها و رساله ها
آزمایشگاه ها/آتلیه ها
دروس ارائه شده
فعالیت های علمی
۱۳۸۸
۱۴۰۳
۱۳۰۰
ارجاعات
۱۶
h-Index
۵۹
مقاله
۳۶
کنفرانس
نمودار فعالیت های علمی بر حسب سال
۱ - ۲۵ از ۹۵ نتیجه
تاریخ انتشار (نزولی)
تاریخ انتشار (نزولی)
عنوان (صعودی)
نوع (صعودی)
تاریخ انتشار (نزولی)
عنوان (صعودی)
نوع (صعودی)
۱۴۰۳
۱. تولید گیاهان عاری از ویروس پنهان (SaLV) در زعفران (Crocus sativus L.)
شکرپور مجید
، رحیمی مریم،
کلانتری سیامک
،
دیزجی اکبر
، سرابندی ملینا (۱۴۰۳).، هجدهمین کنگره ملی و چهارمین کنگره بین المللی علوم زراعت و اصلاح نباتات ایران، ۲۰-۲۲ شهریور، مشهد، ایران.
۲. تأثیر نگهداری در انبار سرد بر فعالیت آنزیمهای آنتی اکسیدانی برخی ملونها
کرباسی مریم،
سلطانی صالح آبادی فروزنده
،
کلانتری سیامک
(۱۴۰۳).، علوم باغبانی ایران، ۵۵(۲)، ۱۷۷-۱۹۷.
3. Unveiling machine learning’s impact on invitro callogenesis optimization in Crocus sativus L.
Sarabandi Melina، Kumar Singh Rajesh،
Kalantari Syamak
،
Shokrpour Majid
، Naresh Ram،
Rafiei Shahin
(2024)., SOUTH AFRICAN JOURNAL OF BOTANY, 168(-), 1-8.
۱۴۰۲
1. Total lipid and fatty acids components of some Persian walnut (Juglans regia) cultivars
Goodarzi Hadis، Hassani Darab، Pourhosseini Leila،
Kalantari Syamak
، Lashgari Amir (2023)., SCIENTIA HORTICULTURAE, 321(321), 112252.
2. Preliminary Evaluation of Pomological Characteristics of 29 Selected Apricot Genotypes in Karaj Climate Conditions
Bouzari Naser، Alizadeh Saeed،
Kalantari Syamak
(2023)., Iranian Journal of Horticultural Science(Iranian Journal Of Agriculture Sciences), 54(3), 475-491.
۳. ارزیابی ویژگی های کیفی و رفتار پس از برداشت برخی ارقام و ژنوتیپ های طالبی، خربزه و دستنبو
کلانتری سیامک
،
سلطانی صالح آبادی فروزنده
، حاتمی محسن، العبود مایکل، کرباسی مریم (۱۴۰۲).، سیزدهمین کنگره علوم باغبانی ایران، ۲۷-۳۰ شهریور، گرگان، ایران.
۴. اثر اتفن بر سبززدایی پرتقال واشنگتن ناول پس از برداشت
نوذری اردشیر، احمدپور احمد،
کلانتری سیامک
(۱۴۰۲).، سیزدهمین کنگره علوم باغبانی ایران، ۲۷-۳۰ شهریور، گرگان، ایران.
۵. اثرات پوشش دهی پکتین غنی شده با اسانس زنیان بر کیفیت پس از برداشت تمشک سیاه
عبدی سوما، بخشی داود،
کلانتری سیامک
(۱۴۰۲).، سیزدهمین کنگره علوم باغبانی ایران، ۲۷-۳۰ شهریور، گرگان، ایران.
۱۴۰۱
1. Expression of CMe-ACS1 and Ethylene Receptor Genes in Melon F1 Progenies under Cold Storage Condition
Al,aboud Michael،
Soltani Salehabadi Forouzandeh
،
Kalantari Syamak
(2022)., Journal of Agricultural Science and Technology, 24(6).
2. Generation of molecular tools for the study and control of Saffron latent virus, a prevalent pathogen in Crocus sativus crop
Caceres Jonathan، Pazos Tamara، Rahimi Maryam، Contat Marta،
Dizadji Akbar
،
Kalantari Syamak
،
Shokrpour Majid
، Hernandez Carmen (2022)., XX Congress of the Spanish society of Phytopathology, 24-26 October, Valencia, Spain.
۳. ارزیابی غلظت عناصر مغذی و شاخص های فتوسنتزی برگ سیب تحت مدیریت خاک و کوددهی مختلف
علی روح اله،
کلانتری سیامک
، سمر محمود، صفاری حسین (۱۴۰۱).، علوم باغبانی ایران، ۵۳(۲)، ۴۰۴-۳۹۱.
۴. اثر تیمارهای دمایی مختلف بر سوخهای نرگس شیراز در طول دوره انبارمانی بر برخی تغییرات مورفولوژیکی پس از کشت
امینی فاطمه،
خندان میرکوهی عزیزاله
،
کلانتری سیامک
(۱۴۰۱).، پنجمین کنگره ملی و بین المللی گل و گیاهان زینتی، ۲۲-۲۴ شهریور، شیراز، ایران.
۵. اثر تیمار دمایی و التیام¬دهی بر تغییرات فیزیولوژیکی سوخ نرگس شیراز (Narcissus tazetta) در طول دوره انبارمانی
امینی فاطمه،
خندان میرکوهی عزیزاله
،
کلانتری سیامک
(۱۴۰۱).، نخستین همایش ملی فناوری تولید و پس از برداشت گیاهان باغی، ۴-۵ خرداد، بیرجند، ایران.
۶. نگهداری هندوانه آماده مصرف (بریده)
سلطانی صالح آبادی فروزنده
،
کلانتری سیامک
، عبادی حسن آبادی مریم، علیبیگی بشری (۱۴۰۱).، نخستین همایش ملی فناوری تولید و پس از برداشت گیاهان باغی، ۴-۵ خرداد، بیرجند، ایران.
۷. ارزیابی ویژگی های پس از برداشت گروه های مختلف خربزه، طالبی و دستنبو(Cucumis melo L)
کلانتری سیامک
،
سلطانی صالح آبادی فروزنده
، حاتمی محسن، العبود مایکل (۱۴۰۱).، نخستین همایش ملی فناوری تولید و پس از برداشت گیاهان باغی، ۴-۵ خرداد، بیرجند، ایران.
8. Postharvest performance interpretation and storage temperature optimization in some newly introduced melon hybrids
Al,aboud Michael،
Kalantari Syamak
،
Soltani Salehabadi Forouzandeh
(2022)., Advances in Horticultural Science, 36(1).
۱۴۰۰
1. Novel models to predict stored melon fruit marketability using convolutional neural networks
Al,aboud Michael،
Kalantari Syamak
،
Soltani Salehabadi Forouzandeh
(2022)., JOURNAL OF AMBIENT INTELLIGENCE AND HUMANIZED COMPUTING, https://doi.org/10.1007/s12652-022-03741-z(https://doi.org/10.1007/s12652-022-03741-z).
۲. ارزیابی فنولوژیکی و پومولوژیکی برخی ژنوتیپهای امیدبخش سیب
دودانگه مریم، دامیار سیما،
کلانتری سیامک
، حسنی داراب (۱۴۰۰).، نهال و بذر، ۳۷(۴)، ۴۷۱-۴۸۸.
3. Evolution of polygalacturonase and pectin methyl esterase activity dur- ing the storage of dudaim melons harvested at two maturity stages
Hatami Mohsen،
Soltani Salehabadi Forouzandeh
،
Kalantari Syamak
، C. Beaulieu John (2021)., Italus hortus, 28(2).
۴. اثر تیمار دمایی بر ویژگی های کمی و کیفی تولید پیازچه در پیاز نرگس شیراز (Narcissus tazetta)
امینی فاطمه،
خندان میرکوهی عزیزاله
،
کلانتری سیامک
(۱۴۰۰).، دوازدهمین کنگره علوم باغبانی ایران، ۱۴-۱۷ شهریور، ایران.
۵. مطالعه سرمازدگی در میوه های برخی از ملون ها و هیبریدهای حاصل از آن در مرحله پس از برداشت
کرباسی مریم،
سلطانی صالح آبادی فروزنده
،
کلانتری سیامک
(۱۴۰۰).، دوازدهمین کنگره علوم باغبانی ایران، ۱۴-۱۷ شهریور.
۶. بررسی امکان نگهداری نشاهای آماده در انبار با استفاده از تیمارهای دما، نور و محلول پاشی
شریفانی محمد جواد،
دلشاد مجتبی
،
کلانتری سیامک
(۱۴۰۰).، دوازدهمین کنگره علوم باغبانی ایران، ۱۴-۱۷ شهریور، ایران.
۱۳۹۹
1. Impact of two different dehydration methods on saffron quality, concerning the prevalence of Saffron latent virus (SaLV) in Iran
Moratalla-Lopez Natalia، Parizad Shirin،
Kohi Habibi Dehkordi Mina
، Stephan Winter،
Kalantari Syamak
، Bera Sayanta، Lorenzo Candida، Garcia-Rodriguez Valle،
Dizadji Akbar
، L. Alonso Gonzalo (2021)., FOOD CHEMISTRY, 337(1), 127786.
2. Analysis of General and Specific Combining Ability of Postharvest Attributes in Melon
Al,aboud Michael،
Kalantari Syamak
،
Soltani Salehabadi Forouzandeh
(2020)., Journal of Agricultural Science and Technology, 22(6).
۱۳۹۸
1. The effects of geographical origin and virus infection on the saffron (Crocus sativus L.) quality
Parizad Shirin،
Dizadji Akbar
،
Kohi Habibi Dehkordi Mina
، Winter Stephan،
Kalantari Syamak
، Movi Shahrbanoo، Lorenzo Tendero Candida، Alonso Gonzalo L.، Moratalla-Lopez Natalia (2019)., FOOD CHEMISTRY, 295(387), 387-394.
۱
۲
۳
۴
»
×
فایل مقاله