- دوشنبه، ۱۲ فروردین ۱۴۰۴
EN
FA
ورود
راهنما
Toggle navigation
صفحه اصلی
اساتید
پردیس و دانشکده ها
فعالیت های علمی
طرح های کاربردی
پایان نامه ها
افتخارات
سیامک کلانتری
مرتبه علمی : دانشیار
دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی / دانشکده کشاورزی / گروه علوم باغبانی و فضای سبز / دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی / دانشکده کشاورزی / گروه زراعت و اصلاح نباتات / دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی / دانشکده علوم و مهندسی کشاورزی
پست الکترونیکی
رزومه
دانلود
۱۲۹۳
ارجاعات
۱۶
h-Index
تا تاریخ :
۱۴۰۴/۰۱/۱۰
نمای کلی
کلمات کلیدی
شبکه همکاری
فعالیت های علمی
طرح های کاربردی
افتخارات
پایان نامه ها و رساله ها
آزمایشگاه ها/آتلیه ها
دروس ارائه شده
کلمات کلیدی
کلمات کلیدی بر اساس کلیدواژه های شاخص در پایان نامه های دانشجویان تحت نظر استاد می باشد.
مرتب براساس
وزن
حروف الفبا
تاریخ
زعفران
انبارمانی
کیفیت
بسته بندی
اسید سالیسیلیک
محیط کشت
نشت یونی
دمای نگهداری
انار
تنوع ژنتیکی
دمای انبار
جنین زایی رویشی
شاخه زایی
پرتقال
تیمار
تنوع
پیکروکروسین
کروسین
سافرانال
جنین نرزا
تجزیه عناصر
سفیدک پودری
خصوصیات ژنتیکی
گل رز
زودرسی
عمر انباری
فلفل
کشت بساک
اتمسفر تعدیل یافته
شاخص سرمازدگی
متیل سالیسیلات
مالون دی¬آلدهاید
نشانگر مولکولی
فعالیت فتوسنتزی
تنظیم کننده های رشد گیاهی
پروکسیداز
ریحان
اسید اگزالیک
خصوصیات مورفولوژیکی
طول روز
سوپر اکسید دیسمیوتاز
سیکلمن
شاخص های رنگ
انجیر
ژیبرلیک اسید
ارزش غذایی
انبه
خواص آنتی اکسیدانی و پلی آمین ها
جوانه انتهایی
دمای انبارمانی
شوری
بافت جنین زا
سوزنی برگان
اسکالد
زمان برداشت
پس از برداشت
تیمار سرمایی
سیلیسیم
سرمازدگی
زعفران زراعی
گل محمدی
التیام دهی
متیل جاسمونات
جنین زایی سوماتیکی
باززایی
انبار
تغذیه
مرحله رسیدن
پسته
سالیسیلیک اسید
گرمادهی
رز بریدنی
فروسرخ نزدیک
مراحل فنولوژی
نوترکیبی
دینامیک سیالات محاسباتی
سیب رقم قرمز لبنانی
خصوصیات کمی وکیفی
اسید های چرب
زردآلو
ویتامین¬ث
زنده مانی
تنوع فیتوشیمیایی
اکسیداسیون
بستر کشت
کیفیت میوه
صفات رویشی و زایشی
سیب زمینی
گل راعی
قند
انگور
توده ها
قند کل
فنول کل
تاریخ برداشت
بیماری پس از برداشت
لکه تلخ
نشانگر های مولکولی
اسیدهای آمینه
کربنات کلسیم
مریستم
رکود
میزان آلودگی
مواد افزودنی (اسانس و نمک)
عمر پس از برداشت
کشت مریستم
قند احیا
تنش آبیاری
میکروارگانیسم
تعداد برگ
juglansregia
متابولیت های ثانویه
ملاتونین
نابسامانی
کلرید کلسیم
اسپکتروسکوپی
کپسول بذر
ریشه و گیاهچه
محیط (ms)
مرحله برداشت
تکوین بنه
ظرفیت آنتی اکسیدانی
توده بومی
گردو
پراکسیداسیون لیپید
پروتوکورم
کالوس
التیام¬دهی
لیکوپن
پراکسیداز
ظرفیت آنتی اکسیدانی کل
سفتی بافت
نابسامانی¬های فیزیولوژی
اتیلن
تمایز
واکس
پپتون
گرمادرمانی
جوانه زنی
آنتی اکسیدان
پوتی ویروس
ملون
تیمارهای کلسیمی
پوسیدگی
انبارمانی و سورتینگ
تیمار دمایی
کاتالاز
سازگاری
ترکیبات الیسیتوری
شمعدانی زونال و رگال
ژن serk
اسانس
شاخص های کیفی
salvia reuterana
کال زایی
تنوع مورفولوژیک
رنگ
کشت درون شیشه ای
storage temperature
سرکه چوب
pulegone
wood vinegar
saffron
کاکوتی کوهی
salicylic acid
harvest time
picrocrosin
crosin
ziziphora clinopodioides
پولگون
saffranal
post harvest
کاهش وزن
weight loss
packaging type
storage