- سهشنبه، ۱۳ فروردین ۱۴۰۴
EN
FA
ورود
راهنما
Toggle navigation
صفحه اصلی
اساتید
پردیس و دانشکده ها
فعالیت های علمی
طرح های کاربردی
پایان نامه ها
افتخارات
بهزاد خرمی
مرتبه علمی : استادیار
دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی / دانشکده ابوریحان (فناوری کشاورزی) / گروه دام و طیور / دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی / دانشکده ابوریحان (فناوری کشاورزی)
شماره تماس : ۰۲۱۳۶۰۴۰۹۰۷
پست الکترونیکی
رزومه
دانلود
فایل رزومه :
دانلود
۲۴۵
ارجاعات
۶
h-Index
تا تاریخ :
۱۴۰۴/۰۱/۱۳
۴۴۷
ارجاعات
۷
h-Index
تا تاریخ :
۱۴۰۳/۱۲/۲۷
نمای کلی
کلمات کلیدی
شبکه همکاری
فعالیت های علمی
طرح های کاربردی
افتخارات
پایان نامه ها و رساله ها
آزمایشگاه ها/آتلیه ها
دروس ارائه شده
پایان نامه ها و رساله ها
۸
پایان نامه ها
۱ - ۸ از ۸ نتیجه
تعداد:
۱۰
۱۰
۲۰
۳۰
۴۰
۵۰
۶۰
۷۰
۸۰
۹۰
۱۰۰
۱۰
۲۰
۳۰
۴۰
۵۰
۶۰
۷۰
۸۰
۹۰
۱۰۰
تاثیر مرحله برداشت و نسبت علوفه کامل جو به نخود علوفه ای بر کیفیت سیلاژ، تولید پساب و قابلیت هضم سیلوی مخلوط علوفه جو-نخود
فائزه خانی (دانشجو مقطع: کارشناسی ارشد. تاریخ دفاع: ۱۴۰۳/۶/۲۸) ،
محمدعلی نوروزیان
،
علی اسدی الموتی
،
بهزاد خرمی
بررسی ارتباط لنگش با عملکرد تولیدی و تولیدمثلی گاوهای شیری
نادیا سلطانی اذر (دانشجو مقطع: کارشناسی ارشد. تاریخ دفاع: ۱۴۰۳/۶/۲۷) ،
علی اسدی الموتی
،
محمدرضا بختیاری زاده
،
بهزاد خرمی
گاو شیری
dairy cows
بررسی ارزش تغذیه ای، گوارش پذیری و فراسنجه های تخمیری عدسک آبی در تغذیه دام
محمدحسن حیدری فر (دانشجو مقطع: کارشناسی ارشد. تاریخ دفاع: ۱۴۰۳/۶/۲۷) ،
محمدعلی نوروزیان
،
بهزاد خرمی
digestibility
تاثیر مرحله برداشت و کشت مخلوط بر کیفیت سیلو شدن، تولید پساب و قابلیت هضم علوفه غلات ریز دانه
نوشین اسدی فخرنژاد (دانشجو مقطع: کارشناسی ارشد. تاریخ دفاع: ۱۴۰۳/۶/۲۶) ،
بهزاد خرمی
،
علی اسدی الموتی
effluent
سنجش عملکرد حسگرهای زیستی در پیش بینی و پایش وضعیت های رفتاری و فیزیولوژیکی دام
مهرناز قاسمی (دانشجو مقطع: کارشناسی ارشد. تاریخ دفاع: ۱۴۰۳/۱۱/۲۹) ،
علی اسدی الموتی
،
بهزاد خرمی
ارزیابی تغذیه ای چغندر قند سیلو شده به تنهایی و در ترکیب با برخی اقلام جیره
اسماعیل پورحسینی (دانشجو مقطع: کارشناسی ارشد. تاریخ دفاع: ۱۴۰۲/۶/۲۹) ،
علی اسدی الموتی
،
بهزاد خرمی
قابلیت هضم
digestibility
پروتئین خام
crude protein
کربوهیدرات های محلول در آب
چغندرقند
چربی خام
پسآب
suger beet
gas production
تولیدگاز
اسیدهای چرب فرار
اسیدلاکتیک
water
soluble carbohydrates
volatile fatty acids
lactic acid
effluent
beetroot
تعیین ارزش غذایی گیاه کامل دارویی ریحان و استفاده از آن در تغذیه بره های پرواری زندی
گل نور کوثری نجف آبادی (دانشجو مقطع: کارشناسی ارشد. تاریخ دفاع: ۱۴۰۱/۲/۱۹) ،
محمدعلی نوروزیان
،
بهزاد خرمی
،
احمد افضل زاده
قابلیت هضم
digestibility
عملکرد
بره پرواری
finishing lamb
whole basil plant
اثر مکمل نوشیدنی Fresh start بر عملکرد تولیدی، سلامتی و عوارض متابولیکی پس از زایش در گاوهای هلشتاین
سیدرضا مجیدی منفرد (دانشجو مقطع: کارشناسی ارشد. تاریخ دفاع: ۱۴۰۱/۱۱/۲۴) ،
علی اسدی الموتی
،
بهزاد خرمی
،
علی اکبر خادم
گاو شیری
مصرف خوراک
نوشیدنی پس از زایش
دوره انتقال
dairy cows
feed intake
postpartum drink
transition period
×
خلاصه پایان نامه