روش های ارزیابی کیفیت مواد غذایی | ۷۱۰۹۵۳۱ | ۳ | ۰۱ | | هرهفته (۱۳:۳۰ - ۱۵:۳۰) | هرهفته (۱۵:۳۰ - ۱۷:۳۰) | هرهفته (۱۳:۳۰ - ۱۵:۳۰) | - | ترم اول ۱۴۰۳ |
رباتیک در صنایع غذایی | ۷۱۰۹۵۵۱ | ۳ | ۰۱ | | هرهفته (۱۵:۳۰ - ۱۷:۳۰) | هرهفته (۱۰:۰۰ - ۱۲:۰۰) | هرهفته (۱۵:۳۰ - ۱۷:۳۰) | - | ترم اول ۱۴۰۳ |
آزمون های غیر مخرب در کشاورزی | ۷۱۰۹۳۸۲ | ۳ | ۰۱ | | هرهفته (۱۵:۳۰ - ۱۷:۳۰) | - | ترم دوم ۱۴۰۲ |
روش های ارزیابی کیفیت مواد غذایی | ۷۱۰۹۴۰۲ | ۳ | ۰۱ | | هرهفته (۱۳:۳۰ - ۱۵:۳۰) | - | ترم اول ۱۴۰۲ |