- یکشنبه، ۴ فروردین ۱۴۰۴
EN
FA
ورود
راهنما
Toggle navigation
صفحه اصلی
اساتید
پردیس و دانشکده ها
فعالیت های علمی
طرح های کاربردی
پایان نامه ها
افتخارات
سیدسعید حسینی
مرتبه علمی : استادیار
دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی / دانشکده مهندسی و فناوری کشاورزی / دانشکدگان علوم و فناوری های میان رشته ای
پست الکترونیکی
رزومه
دانلود
۲۵۳۲
ارجاعات
۲۳
h-Index
تا تاریخ :
۱۴۰۳/۱۲/۲۵
۳۱۶۴
ارجاعات
۲۳
h-Index
تا تاریخ :
۱۴۰۳/۱۱/۱۳
نمای کلی
کلمات کلیدی
شبکه همکاری
فعالیت های علمی
طرح های کاربردی
افتخارات
پایان نامه ها و رساله ها
آزمایشگاه ها/آتلیه ها
دروس ارائه شده
فعالیت های علمی
۱۳۹۳
۱۴۰۴
۲۵۳۲
ارجاعات
۲۳
h-Index
۴۸
مقاله
۹
کنفرانس
۱
کتب
نمودار فعالیت های علمی بر حسب سال
۱ - ۲۵ از ۵۸ نتیجه
تاریخ انتشار (نزولی)
تاریخ انتشار (نزولی)
عنوان (صعودی)
نوع (صعودی)
تاریخ انتشار (نزولی)
عنوان (صعودی)
نوع (صعودی)
۱۴۰۳
۱. بررسی رابطهی آلودگی به فلز سنگین کادمیوم و گردشگری
طاهری سمیه
،
حسینی سیدسعید
(۱۴۰۳).، هشتمین کنگره بین المللی توسعه کشاورزی، منابع طبیعی، محیط زیست و گردشگری ایران، ۲۳-۲۵ بهمن، تبریز، ایران.
۲. توسعه داروهای تقویت کننده سیستم ایمنی با استفاده از پروتئین های بیواکتیو شیر شتر: کاربردها و چالش ها
خدائیان چگنی فرامرز
،
حسینی سیدسعید
(۱۴۰۳).، اولین کنگره بین المللی و چهارمین کنگره ملی شتر، ۲۳-۲۴ آبان، بافق، ایران.
۳. فناوری های پیشرفته در استخراج و فرآوری ترکیبات زیستی زعفران: پلی میان مزرعه و صنایع دارویی و غذایی
برازنده سمانه،
خدائیان چگنی فرامرز
،
حسینی سیدسعید
(۱۴۰۳).، هفتمین همایش ملی زعفران، ۲۳-۲۴ آبان، بیرجند، ایران.
۴. شیر شتر: یک راه حل مغذی برای افراد حساس به لاکتوز با مزایای منحصر به فرد سلامتی
خدائیان چگنی فرامرز
،
حسینی سیدسعید
(۱۴۰۳).، اولین کنگره بین المللی و چهارمین کنگره ملی شتر، ۲۳-۲۴ آبان، بافق، ایران.
۵. فرآیند خشک کردن زعفران: نگاهی به تکنیک های سنتی و فناوری های مدرن برای دستیابی به بالاترین کیفیت
برازنده سمانه،
خدائیان چگنی فرامرز
،
حسینی سیدسعید
(۱۴۰۳).، هفتمین همایش ملی زعفران، ۲۳-۲۴ آبان، بیرجند، ایران.
۶. بسته بندی زعفران: از روش های سنتی تا فناوری های پیشرفته برای حفظ کیفیت
برازنده سمانه،
خدائیان چگنی فرامرز
،
حسینی سیدسعید
(۱۴۰۳).، هفتمین همایش ملی زعفران، ۲۳-۲۴ آبان، بیرجند، ایران.
۷. افزایش ارزش تغذیه ای و نقش پودر شیر شتر در غنی سازی محصولات غذایی و ارتقای سلامت
خدائیان چگنی فرامرز
،
حسینی سیدسعید
(۱۴۰۳).، اولین کنگره بین المللی و چهارمین کنگره ملی شتر، ۲۳-۲۴ آبان، بافق، ایران.
8. Valorization of red grape pomace for sustainable food packaging: Development of pectin/kidney bean protein based biocomposite films enriched with grape pomace polyphenols
Amiri Samani Sara، PourvatanDoust Sepideh، Savarolyia Mohamad، Aboutalebzadeh Sahar، Khezri Maedeh، Kazemi Milad،
Khodaeiyan Changi Faramarz
،
Hosseini Seyed Saeid
(2024)., FOOD HYDROCOLLOIDS, Volume 160, Part 1(none), 110806.
۱۴۰۲
1. A zero-waste approach towards a sustainable waste management of apple: Extraction of value-added products and their application as edible coating
Salimi Atieh،
Khodaeiyan Changi Faramarz
،
Askari Gholamreza
،
Hosseini Seyed Saeid
(2023)., FOOD HYDROCOLLOIDS, 147(2024), 109304.
2. Valorization of pistachio industrial waste: Simultaneous recovery of pectin and phenolics, and their application in low-phenylalanine cookies for phenylketonuria
Kazemi Milad، Aboutalebzadeh Sahar، Mojaverian Seyede Parastoo، Amiri Samani Sara، Kohsari Fatemeh، PourvatanDoust Sepideh، Salimi Atieh، Savaroliya Mohamad، Najafi Amin،
Hosseini Seyed Saeid
،
Khodaeiyan Changi Faramarz
(2023)., International Journal of Biological Macromolecules, 249(2023), 126086.
۱۴۰۱
1. Extraction optimization and characterization of pectin from sesame (
Sesamum indicum
L.) capsule as a new neglected by‐product
Pourramzan Hamidreza،
Khodaeiyan Changi Faramarz
،
Hosseini Seyed Saeid
(2022)., JOURNAL OF THE SCIENCE OF FOOD AND AGRICULTURE, 102(14), 6470-6480.
۱۴۰۰
1. Almond hulls waste valorization towards sustainable agricultural development: Production of pectin, phenolics, pullulan, and single cell protein
Najari Zahra،
Khodaeiyan Changi Faramarz
،
Yarmand Mohammad Saeid
،
Hosseini Seyed Saeid
(2022)., WASTE MANAGEMENT, 141(-), 208-219.
2. Effect of mung bean protein isolate/pullulan films containing marjoram (Origanum majorana L.) essential oil on chemical and microbial properties of minced beef meat
Haghighatpanah Negar، omar-aziz maedeh، Ghareghani Mohammad،
Khodaeiyan Changi Faramarz
،
Hosseini Seyed Saeid
، Kennedy John F. (2022)., International Journal of Biological Macromolecules, 201(-), 318-329.
3. Effect of octenylsuccination of pullulan on mechanical and barrier properties of pullulan-chickpea protein isolate composite film
omar-aziz maedeh، Gharaghani Mohammad،
Hosseini Seyed Saeid
،
Khodaeiyan Changi Faramarz
،
Ebrahimzadeh Mosavi Seyed Mohammadali
،
Askari Gholamreza
، F.Kennedy john (2021)., FOOD HYDROCOLLOIDS, 121(0268-005X), 107047.
4. High‐quality pectin from cantaloupe waste: eco‐friendly extraction process, optimization, characterization and bioactivity measurements
Kazemi Milad، Amiri Samani Sara، Ezatti Shiva،
Khodaeiyan Changi Faramarz
،
Hosseini Seyed Saeid
، Jafari Maryam (2021)., JOURNAL OF THE SCIENCE OF FOOD AND AGRICULTURE, 101(15), 6552-6562.
5. Optimization and characterization of pullulan obtained from corn bran hydrolysates by Aerobasidiom pullulan KY767024
Haghighatpanah Negar،
Khodaeiyan Changi Faramarz
، Kennedy John F.،
Hosseini Seyed Saeid
(2021)., Biocatalysis and Agricultural Biotechnology, 33(May 2021), 101959.
۶. فرایند تخمیر و فناوری تولید ماست
رضوی سیدهادی
،
حسینی سیدسعید
(۱۴۰۰).
7. Continuous clarification of grape juice using a packed bed bioreactor including pectinase enzyme immobilized on glass beads
Azimi Seyedeh Zahra،
Hosseini Seyed Saeid
،
Khodaeiyan Changi Faramarz
(2021)., Food Bioscience, 40(April 2021), 100877.
8. Continuous Clarification of Barberry Juice with Pectinase Immobilised by Oxidised Polysaccharides
Hosseini Seyed Saeid
،
Khodaeiyan Changi Faramarz
،
Ebrahimzadeh Mosavi Seyed Mohammadali
، Azimi Seyedeh Zahra (2021)., FOOD TECHNOLOGY AND BIOTECHNOLOGY, 59(2), 174-184.
۱۳۹۹
1. Combined effects of octenylsuccination and beeswax on pullulan films: Water-resistant and mechanical properties
Omaraziz Maedah،
Khodaeiyan Changi Faramarz
،
Yarmand Mohammad Saeid
،
Ebrahimzadeh Mosavi Seyed Mohammadali
، Ghareghani Mohammad، Kennedy John F.،
Hosseini Seyed Saeid
(2021)., CARBOHYDRATE POLYMERS, 255(March 2021), 117471.
2. Clarification of the pomegranate juice in a bioreactor packed by pectinase enzymes immobilized on the glass bead activated with polyaldehyde polysaccharides
Hosseini Seyed Saeid
،
Khodaeiyan Changi Faramarz
،
Ebrahimzadeh Mosavi Seyed Mohammadali
، Azimi Seyedeh Zahra (2021)., LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, 137(February 2021), 110500.
3. Octenyl succinylation of kefiran: Preparation, characterization and functional properties
Ghareghani Mohammad،
Ebrahimzadeh Mosavi Seyed Mohammadali
،
Khodaeiyan Changi Faramarz
،
Yarmand Mohammad Saeid
، Omaraziz Maedah،
Hosseini Seyed Saeid
(2021)., International Journal of Biological Macromolecules, 166(January 2021), 1197-1209.
۴. بهینه سازی استخراج پکتین از تفاله غوره با استفاده از اسید سیتریک و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی آن
رضایی مهدی،
خدائیان چگنی فرامرز
،
ابراهیم زاده موسوی زینب السادات
،
حسینی سیدسعید
، کاظمی میلاد (۱۳۹۹).، مجله مهندسی بیوسیستم ایران، ۵۱(۴).
5. Valorization of walnut processing waste as a novel resource: Production and characterization of pectin
Asghari Kianossh،
Labbafi Mazraeh Shahi Mohsen
،
Khodaeiyan Changi Faramarz
، Kazemi Milad،
Hosseini Seyed Saeid
(2020)., JOURNAL OF FOOD PROCESSING AND PRESERVATION, 44(12).
6. Chemical modification of pullulan exopolysaccharide by octenyl succinic anhydride: Optimization, physicochemical, structural and functional properties
Omaraziz Maedah،
Yarmand Mohammad Saeid
،
Khodaeiyan Changi Faramarz
،
Ebrahimzadeh Mosavi Seyed Mohammadali
، Ghareghani Mohammad، Kennedy John F.،
Hosseini Seyed Saeid
(2020)., International Journal of Biological Macromolecules, 164(December 2020), 3485-3495.
۱
۲
۳
»
×
فایل مقاله