| مدلسازی و پیش بینی ماندگاری فرآورده های شیلاتی | 7203545 | 2 | 01 | هرهفته (10:00 - 12:00) | - | ترم اول 1404 |
| ارزیابی کیفیت و ایمنی فرآورده های شیلاتی | 7203637 | 2 | 01 | | هرهفته (08:00 - 10:00) | - | ترم دوم 1403 |
| مدلسازی و پیش بینی ماندگاری فرآورده های شیلاتی | 7203545 | 2 | 01 | هرهفته (10:00 - 12:00) | - | ترم دوم 1403 |
| مدلسازی و پیش بینی ماندگاری فرآورده های شیلاتی | 7203545 | 2 | 01 | هرهفته (15:30 - 17:30) | - | ترم اول 1403 |