سیدمهدی اجاق

سیدمهدی اجاق

مرتبه علمی : دانشیار
دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی / دانشکده منابع طبیعی
Scopus
  • 4129 ارجاعات
  • 26 h-Index
تا تاریخ : ۱۴۰۴/۰۹/۱۰
Google Scholar
  • 6325 ارجاعات
  • 30 h-Index
تا تاریخ : ۱۴۰۴/۰۹/۱۰
نام درس کد درس تعداد واحد گروه درسی زمان ارائه درس تاریخ امتحان ترم ارائه درس
مدلسازی و پیش بینی ماندگاری فرآورده های شیلاتی 7203545 2 01 هرهفته (10:00 - 12:00) - ترم اول 1404
بهداشت و مسمومیت محصولات شیلاتی 7203649 2 01 هرهفته (10:00 - 12:00) - ترم دوم 1403
ارزیابی کیفیت و ایمنی فرآورده های شیلاتی 7203637 2 01 | هرهفته (08:00 - 10:00) - ترم دوم 1403
افزودنی ها در فرآورده های شیلاتی 7203467 2 01 هرهفته (08:00 - 10:00) - ترم دوم 1403
مدلسازی و پیش بینی ماندگاری فرآورده های شیلاتی 7203545 2 01 هرهفته (10:00 - 12:00) - ترم دوم 1403
کنترل کیفیت فرآورده های شیلاتی 7203167 3 01 | هرهفته (13:30 - 15:30) - ترم دوم 1403
مدلسازی و پیش بینی ماندگاری فرآورده های شیلاتی 7203545 2 01 هرهفته (15:30 - 17:30) - ترم اول 1403
نمایش 7 نتیجه
از 1