ایمنی شناسی و واکسیناسیون در آبزیان | ۷۵۰۵۱۲۴ | ۱ | ۰۵ | هرهفته (۱۰:۰۰ - ۱۲:۰۰) | - | ترم دوم ۱۴۰۳ |
مدیریت بهداشتی مزارع آبزیان | ۷۵۰۵۱۲۱ | ۲ | ۰۵ | | هرهفته (۰۸:۰۰ - ۱۰:۰۰) | - | ترم دوم ۱۴۰۳ |
بیماری های قابل انتقال به انسان از فرآورده های شیلاتی | ۲۵۰۷۱۵۹ | ۱ | ۰۱ | هرهفته (۰۸:۰۰ - ۱۰:۰۰) | - | ترم دوم ۱۴۰۳ |
بیماری های باکتریایی آبزیان | ۷۵۰۵۱۲۵ | ۳ | ۰۵ | | هرهفته (۱۳:۰۰ - ۱۵:۰۰) | - | ترم اول ۱۴۰۳ |
بهداشت و بیماری های ماهی | ۷۵۰۱۰۹۴ | ۳ | ۰۲ | | هرهفته (۱۳:۰۰ - ۱۵:۰۰) | هرهفته (۰۸:۰۰ - ۱۰:۰۰) | هرهفته (۱۳:۰۰ - ۱۵:۰۰) | - | ترم اول ۱۴۰۳ |
ایمنی شناسی و واکسیناسیون در آبزیان | ۲۵۰۷۱۶۹ | ۱ | ۰۱ | هرهفته (۱۰:۰۰ - ۱۲:۰۰) | - | ترم دوم ۱۴۰۲ |
پرورش و بیماری های ماهیان دریایی | ۷۵۰۵۱۳۶ | ۲ | ۰۵ | هرهفته (۱۳:۰۰ - ۱۵:۰۰) | - | ترم دوم ۱۴۰۲ |
مدیریت بهداشتی مزارع آبزیان | ۲۵۰۷۱۶۶ | ۲ | ۰۱ | هرهفته (۰۸:۰۰ - ۰۹:۰۰) | هرهفته (۰۹:۰۰ - ۱۰:۰۰) | هرهفته (۰۸:۰۰ - ۰۹:۰۰) | هرهفته (۰۹:۰۰ - ۱۰:۰۰) | - | ترم دوم ۱۴۰۲ |
بیماری های قابل انتقال به انسان از فرآورده های شیلاتی | ۷۵۰۵۰۷۷ | ۱ | ۰۵ | هرهفته (۱۳:۰۰ - ۱۵:۰۰) | - | ترم دوم ۱۴۰۲ |