ایمنی شناسی و واکسیناسیون در آبزیان | ۷۵۰۵۱۲۴ | ۱ | ۰۵ | هرهفته (۱۰:۰۰ - ۱۲:۰۰) | - | ترم دوم ۱۴۰۲ |
پرورش و بیماری های ماهیان دریایی | ۷۵۰۵۱۳۶ | ۲ | ۰۵ | هرهفته (۱۳:۰۰ - ۱۵:۰۰) | - | ترم دوم ۱۴۰۲ |
مدیریت بهداشتی مزارع آبزیان | ۷۵۰۵۱۲۱ | ۲ | ۰۵ | | هرهفته (۰۸:۰۰ - ۱۰:۰۰) | - | ترم دوم ۱۴۰۲ |
بیماری های قابل انتقال به انسان از فرآورده های شیلاتی | ۷۵۰۵۰۷۷ | ۱ | ۰۵ | هرهفته (۱۳:۰۰ - ۱۵:۰۰) | - | ترم دوم ۱۴۰۲ |
بیماری های باکتریایی آبزیان | ۷۵۰۵۱۲۵ | ۳ | ۰۵ | | هرهفته (۱۰:۰۰ - ۱۲:۰۰) | - | ترم اول ۱۴۰۲ |
بیماری های ویروسی آبزیان | ۲۵۰۷۱۶۸ | ۳ | ۰۱ | هرهفته (۱۱:۰۰ - ۱۲:۰۰) | هرهفته (۱۲:۰۰ - ۱۳:۰۰) | هرهفته (۱۱:۰۰ - ۱۲:۰۰) | هرهفته (۱۲:۰۰ - ۱۳:۰۰) | - | ترم اول ۱۴۰۲ |
بهداشت و بیماری های ماهی | ۷۵۰۱۰۹۴ | ۳ | ۰۱ | | هرهفته (۱۰:۰۰ - ۱۲:۰۰) | هرهفته (۰۸:۰۰ - ۱۰:۰۰) | هرهفته (۱۰:۰۰ - ۱۲:۰۰) | - | ترم اول ۱۴۰۲ |
ایمنی شناسی و واکسیناسیون در آبزیان | ۷۵۰۵۱۲۴ | ۱ | ۰۵ | هرهفته (۱۳:۰۰ - ۱۵:۰۰) | - | ترم دوم ۱۴۰۱ |
مدیریت بهداشتی مزارع آبزیان | ۷۵۰۵۱۲۱ | ۲ | ۰۵ | | هرهفته (۱۳:۰۰ - ۱۵:۰۰) | - | ترم دوم ۱۴۰۱ |