بیماری های باکتریایی آبزیان | 2507170 | 3 | 01 | | هرهفته (09:00 - 10:00) | هرهفته (08:00 - 09:00) | هرهفته (09:00 - 10:00) | - | ترم اول 1403 |
بهداشت و بیماری های ماهی | 7501094 | 3 | 03 | | هرهفته (10:00 - 12:00) | هرهفته (08:00 - 10:00) | هرهفته (10:00 - 12:00) | - | ترم اول 1403 |
بهداشت و بیماری های ماهی | 7501094 | 3 | 01 | | هرهفته (08:00 - 10:00) | هرهفته (15:00 - 17:00) | - | ترم اول 1403 |
ایمنی شناسی و واکسیناسیون در آبزیان | 2507169 | 1 | 01 | هرهفته (10:00 - 12:00) | - | ترم دوم 1402 |
مدیریت بهداشتی مزارع آبزیان | 2507166 | 2 | 01 | | هرهفته (09:00 - 10:00) | هرهفته (08:00 - 09:00) | هرهفته (09:00 - 10:00) | - | ترم دوم 1402 |
بیماری های قابل انتقال به انسان از فرآورده های شیلاتی | 7505077 | 1 | 05 | هرهفته (13:00 - 15:00) | - | ترم دوم 1402 |
بیماری های باکتریایی آبزیان | 2507170 | 3 | 01 | | هرهفته (14:00 - 15:00) | هرهفته (13:00 - 14:00) | هرهفته (14:00 - 15:00) | - | ترم اول 1402 |
بیماری های ویروسی آبزیان | 2507168 | 3 | 01 | هرهفته (11:00 - 12:00) | هرهفته (12:00 - 13:00) | هرهفته (11:00 - 12:00) | هرهفته (12:00 - 13:00) | - | ترم اول 1402 |
بهداشت و بیماری های ماهی | 7501094 | 3 | 01 | | هرهفته (10:00 - 12:00) | هرهفته (08:00 - 10:00) | هرهفته (10:00 - 12:00) | - | ترم اول 1402 |