محمد صفری

محمد صفری(بازنشسته)

مرتبه علمی : استاد
دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی / دانشکده مهندسی و فناوری کشاورزی
Scopus
  • ۱۶۱۸ ارجاعات
  • ۲۳ h-Index
تا تاریخ : ۱۴۰۲/۱۱/۲۵

پروفایل

تحصیلات / تحصیلات تکمیلی

Post doc ، مک گیل- کانادا ، بیوسنتز آنزیمی آنتی اکسیدانهای خوراکی

… ← ۱۳۸۳

Ph.D ، مک گیل - کانادا ، بیوتکنولوژی مواد غذائی

۱۳۶۷ ← ۱۳۷۲

M.S ، تهران ، علوم و مهندسی صنایع غذائی

۱۳۵۵ ← ۱۳۵۹

کارشناسی ، دانشگاه تهران ، صنایع کشاورزی

۱۳۵۰ ← ۱۳۵۵

کلمات کلیدی


Chart
اسید لینولئیک مزدوجrice branچرخه¬ی تری¬کربوکسیلیک اسیدروغن زیتونشرکت پروپیلن جمپارامترهای سینتیکیسبک های شخصیتیشیر پس‎چرخعملکرد کارکنانپپتیدهای زیست فعالسیستم های کاری با عملکرد بالاعوامل حیاتی موفقیت (csf)؛روش سطح پاسخپارک علم و فناوریعصاره صفراویمدیریت منابع انسانیphysico chemical characteristicsکامبوجارویهضم لیپیدمایه ترش لاکتیکیfatssize exclusion chromatographyکربوکسی متیل سلولزشکرخواص فیزیکو شیمیاییذرات نانوسیلیکاایزومریزاسیون شیماییbifidobacteriumارزیابی عملکردکانتاگزانتینprobioticsسازمان های دانش بنیانdietzia natronolimnaea hsچایانبارداریذرات میکرو کلسیم کربناتقلیابیفیدوباکتریوماسید کاپریک۱اسید فیتیکامولسیونچربی هاپروبیوتیک هاکشتخالص سازی پپتیدbiopolymersencapsulationاینولینازلیپاززیست بسپارهاتثبیتلاکتوباسیلوس اسیدوفیلوسبهینه‎سازیلینولئیک اسید کنژوگهذرات سیلیکای متخلخل آلکیله شدهسیال شناسیپروتئین ضایعاتcontinuous fermentationfesenjanآنزیم لیپاز هضمیrheologyتوانمندسازی روان شناختینشاستهباکتری های لاکتوباسیلوسلیپید بازساختهروغن کلزاآفتابگردانتخمیر مداوملاکتوباسیلوس پلانتارومglicosidesمواد غذایی کنسرو شدهcanned foodscarboxy methyl celluloseاسید کاپریلیکسبوس برنجstarchاینولینسوبستراالکتوباسیلوس کازئیاسیدولیزگلیکوزیدهانان سنگکتخمیرکپسولی کردنفسنجان (خورش)بانکداریHighcharts.com
End of interactive chart.