- یکشنبه، ۲۷ مرداد ۱۴۰۴
EN
FA
ورود
راهنما
Toggle navigation
صفحه اصلی
اساتید
پردیس و دانشکده ها
فعالیت های علمی
طرح های کاربردی
پایان نامه ها
افتخارات
محمود سلطانی فیروز
مرتبه علمی : دانشیار
دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی / دانشکده کشاورزی / گروه مهندسی ماشینهای کشاورزی / دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی / دانشکده مهندسی و فناوری کشاورزی
شماره تماس : ۰۲۶۳۲۸۰۱۰۱۱
پست الکترونیکی
وب سایت
https://profile.ut.ac.ir/en/~hajiahmad
رزومه
دانلود
۱۰۲۲
ارجاعات
۱۶
h-Index
تا تاریخ :
۱۴۰۳/۰۲/۲۹
۲۳۱۹
ارجاعات
۲۴
h-Index
تا تاریخ :
۱۴۰۴/۰۴/۲۴
نمای کلی
کلمات کلیدی
شبکه همکاری
فعالیت های علمی
طرح های کاربردی
افتخارات
پایان نامه ها و رساله ها
آزمایشگاه ها/آتلیه ها
دروس ارائه شده
برنامه هفتگی
فعالیت های علمی
۱۳۹۷
۱۴۰۴
۱۰۲۲
ارجاعات
۱۶
h-Index
۳۸
مقاله
۱۳
کنفرانس
۲
کتب
نمودار فعالیت های علمی بر حسب سال
۱ - ۲۵ از ۵۳ نتیجه
تاریخ انتشار (نزولی)
تاریخ انتشار (نزولی)
عنوان (صعودی)
نوع (صعودی)
تاریخ انتشار (نزولی)
عنوان (صعودی)
نوع (صعودی)
۱۴۰۴
1. Probe-type ultrasound-assisted immersion freezing of meat, study of selected quality factors and taguchi-based process optimization
سرداری حامد،
Alimardani Reza
،
Soltani Firouz Mahmoud
،
Hosseinpour Soleiman
(2025)., Applied Food Research, 5(1), 1-15.
2. Deep Learning Approach and Adaptive Data Augmentation Technique for Non-Destructive Quality Recognition of Exported Saffron
Bohlol Pouya، Bakherad Ali،
Omid Mahmoud
،
Soltani Firouz Mahmoud
، Hosseinpour-Zarnaq Mohammad (2025)., JOURNAL OF FOOD COMPOSITION AND ANALYSIS, 144(107758), 107758.
3. Optimization and analysis of heat and mass transfer parameters during hot air frying of chicken fillet
کشاورزیان فاطمه، میرزایی حبیب الله،
Soltani Firouz Mahmoud
، صادقی ماهونک علیرضا،
Khanali Majid
، تاش شمس آبادی حسینعلی (2025)., Applied Food Research, 5(1), 100818.
4. A comparative study of convolutional neural networks and traditional feature extraction techniques for adulteration detection in ground beef
Bahmani Leila، Minaei Saeid، Mahdavian Alireza، بناکار احمد،
Soltani Firouz Mahmoud
(2025)., Sensing and Bio-Sensing Research, 48(1), 100774.
۱۴۰۳
1. Improved Food Recognition Using a Refined ResNet50 Architecture with Improved Fully Connected Layers
Bohlol Pouya،
Hosseinpour Soleiman
،
Soltani Firouz Mahmoud
(2025)., Current Research in Food Science, 10(101005).
2. Monitoring pistachio health using data fusion of machine vision and electronic nose (E-nose)
rezaee zahra،
Mohtasebi Seyed Saeid
،
Soltani Firouz Mahmoud
(2024)., Journal of Food Measurement and Characterization, 18(12), 1-8.
3. Advancements in Machine Learning for Microrobotics in Biomedicine
Salehi Amar،
Hosseinpour Soleiman
، Tabatabaei Nasrollah،
Soltani Firouz Mahmoud
، Zadebana Niloufar، Nauber Richard، Medina-Sanchez Mariana (2024)., Advanced Intelligent Systems, 2400458(2400458).
۴. مروری به الگوریتم های یادگیری عمیق در صنایع غذایی
بهلول پویا،
حسین پور سلیمان
،
سلطانی فیروز محمود
(۱۴۰۳).، سی امین کنگره ملی و پنجمین کنگره بین المللی علوم و صنایع غذایی ایران، ۲۵-۲۶ مهر، تهران، ایران.
5. Thermography and deep learning for detection of ground beef adulteration
Bahmani Leila، Minaei Saeid، بناکار احمد، علیرضا مهدویان،
Soltani Firouz Mahmoud
(2024)., MICROCHEMICAL JOURNAL, 205(1), 111174.
6. An electronic nose system supported by machine learning techniques for rapid detection of aspergillus flavus in pistachio
rezaee zahra،
Mohtasebi Seyed Saeid
،
Soltani Firouz Mahmoud
(2024)., Journal of Food Measurement and Characterization, 18(4), 1-9.
7. Application of Cold Plasma Technology on the Postharvest Preservation of In-Packaged Fresh Fruit and Vegetables: Recent Challenges and Development
Nikzadfar Mehrad، [] []، Abooei mehrizi Reyhaneh، Abbaszadeh Rouzbeh،
Soltani Firouz Mahmoud
، Akbarnia Abbas، Rashvand Mahdi (2024)., Food and Bioprocess Technology, 17(5).
۱۴۰۲
1. Revolutionizing Mushroom Identification: Improving efficiency with ultrasound-assisted frozen sample analysis and deep learning techniques
Farshbaf Aghajani Pouya،
Soltani Firouz Mahmoud
، Bohlul Puyan (2024)., Journal of Agriculture and Food Research, 15(1), 100946.
۲. امواج فراصوت در فرآوری غذایی
سلطانی فیروز محمود
، رضوانی اصل پویا (۱۴۰۲).
3. Dual-Stage ultrasound in deep frying of potato chips; effects on the oil absorption and the quality of fried chips
Alikhani Chamgordani Peyman،
Soltani Firouz Mahmoud
،
Omid Mahmoud
، Hadidi Nikoo، Farshbaf Aghajani Pouya (2024)., ULTRASONICS SONOCHEMISTRY, 103(1), 106779.
۴. بهینه سازی شرایط سرخ کردن فیله های مرغ با استفاده از هوای داغ به روش سطح پاسخ
کشاورزیان فاطمه، میرزایی حبیب اله،
سلطانی فیروز محمود
، صادقی ماهونک علیرضا،
خانعلی مجید
، تاش شمس آبادی حسینعلی (۱۴۰۲).، علوم غذایی و تغذیه، ۲۱(۱).
5. Intelligent Navigation of a Magnetic Microrobot with Model-Free Deep Reinforcement Learning in a Real-World Environment
Salehi Amar،
Hosseinpour Soleiman
، Tabatabaei Nasrollah،
Soltani Firouz Mahmoud
، Yu Tingting (2024)., Micromachines, 15(1), 112.
6. Power Ultrasound Coupled with Modified Atmosphere Packaging: Synergistic Effects on the Shelf-Life of White Button Mushroom (Agaricus bisporus)
Vazirianjafari Kiana،
Omid Mahmoud
،
Soltani Firouz Mahmoud
(2023)., JOURNAL OF FOOD PROCESSING AND PRESERVATION, 2023(2023), 1-12.
7. The improvement of freezing time and functional quality of frozen mushrooms by application of probe-type power ultrasound
Farshbaf Aghajani Pouya،
Soltani Firouz Mahmoud
، Alikhani Chamgordani Peyman (2023)., ULTRASONICS SONOCHEMISTRY, 100(106637), 106637.
۸. کنترل هوشمند میکروربات به منظور ناوبری روی سطح سیال و شبیه سازی کاربرد آن برای از بین بردن میکروپلاستیک ها
صالحی عمار،
حسین پور سلیمان
، طباطبایی نصرالله،
سلطانی فیروز محمود
(۱۴۰۲).، مجله مهندسی بیوسیستم ایران، ۵۴(۳)، ۷۵-۹۴.
9. Effects of Lighting Conditions on Imaging Quality for Agricultural Products
Hosseinpour Soleiman
، سرداری حامد،
Soltani Firouz Mahmoud
(2023)., 1st International Congress on Mechanics of Biosystems Engineering & Agricultural Mechanization, 20-22 September, Karaj, Iran.
۱۰. فناوری فراصوت در خشک کردن محصولات کشاورزی، چالشها و فرصتها
شیخ محمدی هستی،
سلطانی فیروز محمود
،
رفیعی شاهین
(۱۴۰۲).، پانزدهمین کنگره ملی مهندسی مکانیک بیوسیستم و مکانیزاسیون کشاورز، ۲۹-۳۱ شهریور، کرج، ایران.
11. Image-based Discrimination of Ultrasound-Assisted Frozen Meat Using Inception-v3
سرداری حامد،
Soltani Firouz Mahmoud
،
Hosseinpour Soleiman
، Bohlul Puyan (2023)., 1st International Congress on Mechanics of Biosystems Engineering & Agricultural Mechanization, 20-22 September, Karaj, Iran.
12. A Supervisory Control System for Automation of Horizontal Form-Fill-Seal Packaging Plant Based on Modified Atmosphere Technology
Saifi Mohammad Reza،
Alimardani Reza
،
Mohtasebi Seyed Saeid
،
Mobli Hossein
،
Soltani Firouz Mahmoud
(2023)., Acta Mechanica et Automatica, 17(3), 423-434.
۱۳. امکانسنجی تشخیص زمان فحلی گاو مبتنی بر شیر با استفاده از سامانه بینی الکترونیک
مرتضوی سیدنادر،
محتسبی سیدسعید
،
سلطانی فیروز محمود
،
دهقان بنادکی مهدی
، محتسبی سیدمرتضی (۱۴۰۲).، پژوهشهای مکانیک ماشین های کشاورزی، ۱۲(۱)، ۸۳-۹۴.
14. New poly(lactic acid)-based nanocomposite films for food packaging applications
yousef nia pasha hasan،
Mohtasebi Seyed Saeid
، Taherimehr Masoumeh، طباطبایی کلور رضا،
Soltani Firouz Mahmoud
، Javadi Azizeh (2023)., IRANIAN POLYMER JOURNAL, 32(4).
۱
۲
۳
»
×
فایل مقاله