- چهارشنبه، ۷ فروردین ۱۴۰۴
EN
FA
ورود
راهنما
Toggle navigation
صفحه اصلی
اساتید
پردیس و دانشکده ها
فعالیت های علمی
طرح های کاربردی
پایان نامه ها
افتخارات
سیدمحمدمهدی کیائی(بازنشسته)
مرتبه علمی : استاد
دانشکده دامپزشکی
گروه بهداشت و تغذیه دام و طیور
شماره تماس : ۶۱۱۱۷۰۰۱
پست الکترونیکی
رزومه
دانلود
نمای کلی
کلمات کلیدی
شبکه همکاری
فعالیت های علمی
طرح های کاربردی
افتخارات
پایان نامه ها و رساله ها
آزمایشگاه ها/آتلیه ها
دروس ارائه شده
فعالیت های علمی
۱۳۸۳
۱۴۰۰
۲۵
مقاله
۱
کنفرانس
نمودار فعالیت های علمی بر حسب سال
۱ - ۲۵ از ۲۶ نتیجه
تاریخ انتشار (نزولی)
تاریخ انتشار (نزولی)
عنوان (صعودی)
نوع (صعودی)
تاریخ انتشار (نزولی)
عنوان (صعودی)
نوع (صعودی)
۱۴۰۰
۱. بررسی اثرات ضدمیکروبی اسانسهای گیاهی دارچین، زنیان، آویشن باغی و فرمالدهید بر باکتری سالمونال انتریتیدیس
یارمحمدی آرش،
فرخوی محسن
،
میثاقی علی
،
کیائی سیدمحمدمهدی
، نفریه ندا،
برین عباس
(۱۴۰۰).، مجله تحقیقات دامپزشکی، ۷۶(۲).
۱۳۹۸
1. The effect of heavy metals on the nutritional value of Alfalfa: comparison of nutrients and heavy metals of Alfalfa (Medicago sativa) in industrial and non-industrial areas
Rezaeian Mohammad
، Tohidi moghadam Mahmoud،
Kiyani Mohammad Mahdi
،
Mahmuod Zadeh Homayoun
(2020)., Toxicological Research, 36(2), 183-193.
۲. بررسی اثر زنیان و فرمالین بر جمعیت میکروبی و خصوصیات ریختشناسی روده در جوجه گوشتی
یارمحمدی آرش،
فرخوی محسن
،
میثاقی علی
،
کیائی سیدمحمدمهدی
،
برین عباس
، نفریه ندا (۱۳۹۸).، فصلنامه میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی، ۵(۳).
۱۳۹۵
1. The effect of early feeding and feed additives on lymphoid organs< intestinal microbiology and meat peroxidation of broilers
Sabah Abdulameer Yahya،
Modir Sanei Mehrdad
،
Kiyani Mohammad Mahdi
،
Mansouri Behzad
،
Farkhoi Mohsen
(2016)., Life Science Journal, 13(7), 30-40.
۱۳۹۲
۱. بررسی مطالعات انجام شده در زمینه آلودگی مواد غذایی با منشاء دامی به باکتری های بیماری زا در ایران، بخش چهارم: گوشت مرغ و تخم مرغ
شکرفروش سید شهرام،
کیائی سیدمحمدمهدی
،
کریم گیتی
، رضوی روحانی سید مهدی،
رکنی نوردهر
، عباس والی مریم (۱۳۹۲).، بهداشت مواد غذایی، ۳(۱ ( ۹ پیاپی))، ۳۲.
۱۳۹۱
۱. بررسی مطالعات انجام شده در زمینه آلودگی مواد غذایی با منشاء دامی به باکتری های بیماری زا در ایران، بخش دوم: گوشت و فراورده های گوشتی
شکرفروش سید شهرام،
رکنی نوردهر
،
کریم گیتی
، رضوی روحانی سید مهدی،
کیائی سیدمحمدمهدی
، عباس والی مریم (۱۳۹۱).، بهداشت مواد غذایی، ۲(۳ (پیاپی ۷))، ۱-۱۴.
۲. بررسی مطالعات انجام شده در زمینه آلودگی مواد غذایی با منشاء دامی به باکتری های بیماری زا در ایران، بخش سوم: غذاهای دریایی
شکرفروش سید شهرام، رضوی روحانی سید مهدی،
کریم گیتی
،
کیائی سیدمحمدمهدی
،
رکنی نوردهر
، عباس والی مریم (۱۳۹۱).، بهداشت مواد غذایی، ۲(۸)، ۱۳۹۱.
۳. بررسی مطالعات انجام شده در زمینه آلودگی مواد غذایی با منشاء دامی به باکتری های بیماریزا در ایران
شکرفروش سید شهرام،
کریم گیتی
، رضوی روحانی سیدمهدی،
کیائی سیدمحمدمهدی
،
رکنی نوردهر
، عباس والی مریم (۱۳۹۱).، بهداشت مواد غذایی، ۲(۲)، ۱-۳۰.
۴. وضعیت آلودگی مواد غذایی با منشاء دامی و آبزیان به فلزات سنگین در کشور
کریم گیتی
،
کیائی سیدمحمدمهدی
،
رکنی نوردهر
، رضوی روحانی سید مهدی، مطابی عباسعلی (۱۳۹۱).، مجله علوم و صنایع غذایی ایران، ۹(۳۴)، ۳۵-۲۵.
۱۳۸۹
۱. نگاهی بر کاربرد آنتی بیوتیک ها در مزارع دام و طیور کشور و احتمال بروز اثرات سو آن ها بر بهداشت عمومی--
فقیهی سیدمحمد
،
کیائی سیدمحمدمهدی
،
نوروزیان ایرج
،
رسولی علی
،
باهنر علیرضا
(۱۳۸۹).، شانزدهمین کنگره ی دامپزشکی ایران، ۷-۹ اردیبهشت، تهران، ایران.
۱۳۸۸
۱. مطالعه اثر داروی سولفاکلوزاین ۳۰ بر روی کوکسیدیوز تجربی جوجه های گوشتی
رهبری صادق
،
کیائی سیدمحمدمهدی
،
مدیرصانعی مهرداد
،
منصوری بهزاد
(۱۳۸۸).، مجله دامپزشکی ایران، ۵(۲)، ۶۲-۶۹.
۱۳۸۶
1. Comparison of the effects of propolis and virginiamycine on performance and immune response of broiler chicks
Kiyani Mohammad Mahdi
،
Mansouri Behzad
،
Modir Sanei Mehrdad
،
Bozorgmehri Fard Mohammad Hsan
، Bahram Gholamian، ارش قلیانچی، محمد ربانی (2008)., AMERICAN JOURNAL OF VETERINARY RESEARCH, 62(4), 367-372.
2. Comparison of Chemical and Biological Growth Promoter with Two Herbal Natural Feed Additives on Broiler Chicks Performance
Arash Ghelyanchi،
Kiyani Mohammad Mahdi
،
Modir Sanei Mehrdad
،
Mansouri Behzad
، Ali Shojaei (2008)., Asian Journal of Animal and Veterinary Advances, 7(5), 570-574.
3. Effect of diatamaceous earth on the performance and blood variables of broiler chicks during experimental aflatoxicosis
Modir Sanei Mehrdad
،
Mansouri Behzad
،
Khosravi Alireza
،
Kiyani Mohammad Mahdi
،
Khazraei Nia Parvaneh
،
Farkhoi Mohsen
، Zahra Masoumi (2007)., JOURNAL OF THE SCIENCE OF FOOD AND AGRICULTURE, 88(4), 626-632.
۴. تاثیر تغذیه پس از هچ بر روی رشددستگاه گوارش و عملکرد جوجه های گوشتی
شعبان رحیمی،
کیائی سیدمحمدمهدی
، شیما تشرفی، شعبان رحیمی، شیما تشرفی (۱۳۸۶).، مجله تحقیقات دامپزشکی، ۶۲(۵)، ۲۹۱-۲۹۶.
5. The Influence of Different Single Dietary Sources for Molt Induction in Laying Hens
Mansouri Behzad
، Mehrdad Modirsanei،
Farkhoi Mohsen
،
Kiyani Mohammad Mahdi
، Jila Honarzad (2007)., JOURNAL OF THE SCIENCE OF FOOD AND AGRICULTURE, 87(14), 2555-2559.
6. Evaluating the influence of tannic acid alone or with polyethylene glycol on the intestinal absorption capacity of broiler chickens, using d - xylose absorption test
Mansouri Behzad
،
Nodeh Hasan Nodeh
،
Modir Sanei Mehrdad
،
Kiyani Mohammad Mahdi
،
Farkhoi Mohsen
(2007)., ANIMAL FEED SCIENCE AND TECHNOLOGY, 134(3), 252-260.
7. Influence of tunnic acid and polyethylen glycol on the activity of serum enzymes LDH, ALT, and AST in broiler cockerels
ب منصوری،
Modir Sanei Mehrdad
،
Kiyani Mohammad Mahdi
(2007)., BRITISH POULTRY SCIENCE, 3(1), -.
8. Influence of tannic acid and polyethylene glycol on the activity of serum enzymes LDH, ALT and AST in broiler cockerels
ب منصوری،
Modir Sanei Mehrdad
،
Kiyani Mohammad Mahdi
،
Mansouri Behzad
(2007)., BRITISH POULTRY SCIENCE, 3(1), -.
۱۳۸۵
1. Effects of Glucose Injection and Feeding Oasis on Broiler Chick's Subsequent Performance. Pakistan Journal of Biological Sciences
Shivazad Mahmoud
، M Bejaei، R Taherkhani،
Zaghari Mojtaba
،
Kiyani Mohammad Mahdi
(2007)., Pakistan Journal of Biological Sciences, 10(11), 1864-1860.
2. The influence of calcium and non - phytate phosphorus deficient diets with phytase on the erfprmance of broilers, serum concentrations of minerals and activity of alanin transaminase, aspartate transaminase and lactate dehydrogenase
B Mansoori،
Modir Sanei Mehrdad
،
Kiyani Mohammad Mahdi
(2007)., -, -(---), -.
۱۳۸۴
1. Cumin seed meal as an alternative to wheat bran in commercial laying hen diets
Behzad Mansoori،
Modir Sanei Mehrdad
،
Kiyani Mohammad Mahdi
(2006)., JOURNAL OF THE SCIENCE OF FOOD AND AGRICULTURE, 86(13), 2134-2139.
2. Occurrence of natural in testinal and bursa cryptosporidiosis and coccidiosis in broiler chickens in exprimental aflatoxicosis
Kiyani Mohammad Mahdi
،
Khosravi Alireza
، Mohammad Modirsanei، Mohammad Hasan Gharagozlou (2006)., INDIAN JOURNAL OF ANIMAL SCIENCES, 76(8), 653-654.
3. Cumin seed meal with enzyme and polyethylene glycol as an alternative to wheat bran in broiler diets
Mansouri Behzad
،
Modir Sanei Mehrdad
،
Kiyani Mohammad Mahdi
(2006)., JOURNAL OF THE SCIENCE OF FOOD AND AGRICULTURE, 86(15), 2134–2139.
4. Cumin Seed Meal As An Alternative to Wheat Bran in Commercial Laying Hen Diets
Mansouri Behzad
،
Modir Sanei Mehrdad
،
Kiyani Mohammad Mahdi
(2006)., JOURNAL OF THE SCIENCE OF FOOD AND AGRICULTURE, 86(13), 2134-2139.
۱
۲
»
×
فایل مقاله