فعالیت های علمی
۱۳۸۳۱۴۰۰

  • ۲۵ مقاله
  • ۱ کنفرانس
۱۴۰۰
۱۳۹۸

۲. بررسی اثر زنیان و فرمالین بر جمعیت میکروبی و خصوصیات ریختشناسی روده در جوجه گوشتی

یارمحمدی آرش، فرخوی محسن، میثاقی علی، کیائی سیدمحمدمهدی، برین عباس، نفریه ندا (۱۳۹۸).، فصلنامه میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی، ۵(۳).
۱۳۹۵
۱۳۹۲
۱۳۹۱

۳. بررسی مطالعات انجام شده در زمینه آلودگی مواد غذایی با منشاء دامی به باکتری های بیماریزا در ایران

شکرفروش سید شهرام، کریم گیتی، رضوی روحانی سیدمهدی، کیائی سیدمحمدمهدی، رکنی نوردهر، عباس والی مریم (۱۳۹۱).، بهداشت مواد غذایی، ۲(۲)، ۱-۳۰.

۴. وضعیت آلودگی مواد غذایی با منشاء دامی و آبزیان به فلزات سنگین در کشور

کریم گیتی، کیائی سیدمحمدمهدی، رکنی نوردهر، رضوی روحانی سید مهدی، مطابی عباسعلی (۱۳۹۱).، مجله علوم و صنایع غذایی ایران، ۹(۳۴)، ۳۵-۲۵.
۱۳۸۹
۱۳۸۸
۱۳۸۶
Kiyani Mohammad Mahdi، Mansouri Behzad، Modir Sanei Mehrdad، Bozorgmehri Fard Mohammad Hsan، Bahram Gholamian، ارش قلیانچی، محمد ربانی (2008)., AMERICAN JOURNAL OF VETERINARY RESEARCH, 62(4), 367-372.
شعبان رحیمی، کیائی سیدمحمدمهدی، شیما تشرفی، شعبان رحیمی، شیما تشرفی (۱۳۸۶).، مجله تحقیقات دامپزشکی، ۶۲(۵)، ۲۹۱-۲۹۶.
Mansouri Behzad، Mehrdad Modirsanei، Farkhoi Mohsen، Kiyani Mohammad Mahdi، Jila Honarzad (2007)., JOURNAL OF THE SCIENCE OF FOOD AND AGRICULTURE, 87(14), 2555-2559.
۱۳۸۵
۱۳۸۴
Behzad Mansoori، Modir Sanei Mehrdad، Kiyani Mohammad Mahdi (2006)., JOURNAL OF THE SCIENCE OF FOOD AND AGRICULTURE, 86(13), 2134-2139.
Kiyani Mohammad Mahdi، Khosravi Alireza، Mohammad Modirsanei، Mohammad Hasan Gharagozlou (2006)., INDIAN JOURNAL OF ANIMAL SCIENCES, 76(8), 653-654.