ماهی شناسی، تشریح و سیستماتیک | 7505110 | 3 | 05 | | هرهفته (10:00 - 12:00) | - | ترم اول 1403 |
بیماری های انگلی آبزیان | 2507167 | 2 | 01 | | هرهفته (14:00 - 15:00) | هرهفته (13:00 - 14:00) | هرهفته (14:00 - 15:00) | - | ترم اول 1403 |
بهداشت و بیماری های ماهی | 7501094 | 3 | 03 | | هرهفته (10:00 - 12:00) | هرهفته (08:00 - 10:00) | هرهفته (10:00 - 12:00) | - | ترم اول 1403 |
بهداشت و بیماری های آبزیان | 7203148 | 3 | 01 | | هرهفته (15:30 - 17:30) | - | ترم اول 1403 |
بیماری های قارچی آبزیان | 2507171 | 2 | 01 | هفته های زوج (10:00 - 11:00) | هرهفته (11:00 - 12:00) | هفته های زوج (10:00 - 11:00) | هرهفته (11:00 - 12:00) | - | ترم دوم 1402 |
بیماری های تغذیه ای آبزیان | 2507164 | 1 | 01 | | هرهفته (14:00 - 15:00) | - | ترم دوم 1402 |
بیماری های قابل انتقال به انسان از فرآورده های شیلاتی | 2507159 | 1 | 01 | هرهفته (13:00 - 15:00) | - | ترم دوم 1402 |
کارورزی بهداشت و بیماری های آبزیان | 7501175 | 1 | 01 | نامشخص | - | ترم دوم 1402 |