بیماری های قابل انتقال به انسان از فرآورده های شیلاتی | ۷۵۰۵۰۷۷ | ۱ | ۰۵ | هرهفته (۱۰:۰۰ - ۱۲:۰۰) | - | ترم دوم ۱۴۰۳ |
کارورزی بهداشت و بیماری های آبزیان | ۷۵۰۱۱۷۵ | ۱ | ۰۳ | نامشخص | - | ترم دوم ۱۴۰۳ |
کارورزی بهداشت و بیماری های آبزیان | ۷۵۰۱۱۷۵ | ۱ | ۰۲ | نامشخص | - | ترم دوم ۱۴۰۳ |
تغذیه اختصاصی آبزیان | ۷۵۰۱۱۷۶ | ۱ | ۰۲ | هرهفته (۰۹:۰۰ - ۱۰:۰۰) | هرهفته (۱۲:۰۰ - ۱۴:۰۰) | هرهفته (۰۹:۰۰ - ۱۰:۰۰) | هرهفته (۱۲:۰۰ - ۱۴:۰۰) | - | ترم دوم ۱۴۰۳ |
ماهی شناسی | ۷۵۰۱۰۹۲ | ۲ | ۰۳ | | هرهفته (۱۶:۰۰ - ۱۸:۰۰) | هرهفته (۰۸:۰۰ - ۰۹:۰۰) | هرهفته (۱۶:۰۰ - ۱۸:۰۰) | - | ترم دوم ۱۴۰۳ |
ماهی شناسی | ۷۵۰۱۰۹۲ | ۲ | ۰۲ | | هرهفته (۱۴:۰۰ - ۱۶:۰۰) | هرهفته (۰۸:۰۰ - ۰۹:۰۰) | هرهفته (۱۴:۰۰ - ۱۶:۰۰) | - | ترم دوم ۱۴۰۳ |
بیماری های انگلی آبزیان | ۲۵۰۷۱۶۷ | ۲ | ۰۱ | | هرهفته (۱۴:۰۰ - ۱۵:۰۰) | هرهفته (۱۳:۰۰ - ۱۴:۰۰) | هرهفته (۱۴:۰۰ - ۱۵:۰۰) | - | ترم اول ۱۴۰۳ |