بیماری های قابل انتقال به انسان از فرآورده های شیلاتی | ۲۵۰۷۱۵۹ | ۱ | ۰۱ | هرهفته (۰۸:۰۰ - ۱۰:۰۰) | - | ترم دوم ۱۴۰۳ |
کارورزی بهداشت و بیماری های آبزیان | ۷۵۰۱۱۷۵ | ۱ | ۰۳ | نامشخص | - | ترم دوم ۱۴۰۳ |
کارورزی بهداشت و بیماری های آبزیان | ۷۵۰۱۱۷۵ | ۱ | ۰۲ | نامشخص | - | ترم دوم ۱۴۰۳ |
تغذیه اختصاصی آبزیان | ۷۵۰۱۱۷۶ | ۱ | ۰۱ | | هرهفته (۱۲:۰۰ - ۱۳:۰۰) | هرهفته (۱۳:۰۰ - ۱۴:۰۰) | هرهفته (۱۲:۰۰ - ۱۳:۰۰) | - | ترم دوم ۱۴۰۳ |
ماهی شناسی | ۷۵۰۱۰۹۲ | ۲ | ۰۱ | هرهفته (۰۸:۰۰ - ۰۹:۰۰) | هرهفته (۱۰:۰۰ - ۱۲:۰۰) | هرهفته (۰۸:۰۰ - ۰۹:۰۰) | هرهفته (۱۰:۰۰ - ۱۲:۰۰) | - | ترم دوم ۱۴۰۳ |
ماهی شناسی | ۷۵۰۱۰۹۲ | ۲ | ۰۲ | هرهفته (۰۸:۰۰ - ۰۹:۰۰) | هرهفته (۱۴:۰۰ - ۱۶:۰۰) | هرهفته (۰۸:۰۰ - ۰۹:۰۰) | هرهفته (۱۴:۰۰ - ۱۶:۰۰) | - | ترم دوم ۱۴۰۳ |