علیرضا طلایی

علیرضا طلایی(بازنشسته)

مرتبه علمی : استاد
دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی / دانشکده علوم و مهندسی کشاورزی

فعالیت های علمی
۱۳۸۳۱۴۰۳

۱۴۰۳
۱۴۰۱

1. Effect of pollen source on fruit set, yield, and physical properties of tissue culture-derived and offshoot-derived date palm, cv. ‘Barhi’ and ̒ Piarom’

Zargari Hamid، Talaei Ali Reza، یحیی دهقانی، عبدوسی وحید (2023)., Iranian Journal of Horticultural Science(Iranian Journal Of Agriculture Sciences), 10(4).
۱۴۰۰

۱. اثرات نیتروژن و روی بر کمیت و کیفیت میوه لیموشیرین (Citrus limettioides Tan.) روی پایه مکزیکن لایم (Mexican lime) در شرایط خاک آهکی

محمدی جهرمی سید عبدالحسین، ابوطالبی جهرمی عبدالحسین، عبدوسی وحید، طلایی علیرضا (۱۴۰۰).، تغذیه گیاهان باغی، ۴(۲).

۲. تأثیر اوره و سولفات آهن بر عملکرد و کیفیت میوه لیموشیرین ( Citrus limettioides Tan. ) در شرایط خاک های آهکی شهرستان جهرم

محمدی جهرمی سید عبدالحسین، ابوطالبی جهرمی عبدالحسین، وحید عبدوسی، طلایی علیرضا (۱۴۰۰).، علوم باغبانی ایران، ۵۲(۴)، ۸۵۱-۸۶۰.

۳. بررسی اثر منابع مختلف گرده بر میوه نشینی نخل های حاصل از کشت بافت و پاجوش ارقام برحی، پیارم و مضافتی

زرگری حمید، طلایی علیرضا، دهقانی یحیی، عبدوسی وحید (۱۴۰۰).، به زراعی کشاورزی، ۲۳(۴)، ۷۶۷-۷۸۵.

۴. تاثیر کاربرد برگی نیتروژن، آهن و روی پیش از انگیزش گل بر عملکرد و کیفیت میوه لیموشیرین

محمدی جهرمی سید عبدالحسین، ابوطالبی جهرمی عبدالحسین، عبدوسی وحید، طلایی علیرضا (۱۴۰۰).، مجله علوم و فنون باغبانی ایران، ۲۲(۳).

6. Genetic Diversity and Heritability of Fruit Traits and Oil Content in Selected Almond Progenies and their Parents

tork hamed، علی ایمانی، Talaei Ali Reza، Mosavi Sadegh (2021)., Journal of Nuts, 12(2), 75-88.
۱۳۹۹

4. Effects of salicylic acid application on two almond cultivars under salinity stress

mohammadi hossein، علی ایمانی، Abdoosi Vahid، Asghari Alireza، Talaei Ali Reza (2020)., Agriculturae Conspectus Scientificus, 85(4), 325-334.
۱۳۹۸

1. Exogenous Salicylic Acid Mitigates Adverse Effects of Salinity on some Photosynthesis-Related Parameters of Almond

mohammadi hossein، علی ایمانی، Abdoosi Vahid، Asghari Alireza، Talaei Ali Reza (2020)., Journal of Agricultural Science and Technology, 22(2), 519-534.

2. Evaluation of Shelf Life of Walnut Kernels Treated by Antioxidants and Different Packaging under Two Temperatures

Talebi Habashi Roghieh، Zomorodi Shahin، Talaei Ali Reza، Kalatejari Sepide (2019)., Journal of Nuts, 10(2).
Talebi Habashi Roghieh، Zomorodi Shahin، Talaei Ali Reza، Kalatejari Sepide (2019)., Journal of Applied Horticulture, 21(02), 136-139.
Talebi Habashi Roghieh، Zomorodi Shahin، Talaei Ali Reza، Kalatejari Sepide (2019)., Foods and Raw Materials, 7(1), 18-25.
۱۳۹۷
۱۳۹۶