فعالیت های علمی

    ۱۴۰۳
    shirazi somayeh، Ramezan Yousef، Moslehishad Maryam، Ghomi Marzdashti Hamidreza، Efamily Hossein (2025)., FOOD CHEMISTRY, 465(2), 142017.

    ۲. امکان سنجی صمغ گیری و خنثی سازی روغن خام کانولا با استفاده از غشای پلی وینیلیدین فلوئوراید

    رشیدیان مریم، قراچورلو مریم، بهمئی منوچهر، قوامی مهرداد، میرسعیدقاضی حسین (۱۴۰۳).، مجله علوم و صنایع غذایی ایران، ۲۱(۱۵۶).

    ۳. امکان سنجی صمغ گیری و خنثی سازی روغن خام ذرت با استفاده از غشای پلی وینیلیدین فلوئوراید

    رشیدیان مریم، قراچورلو مریم، بهمئی منوچهر، قوامی مهرداد، میرسعیدقاضی حسین (۱۴۰۳).، علوم غذایی و تغذیه، ۲۱(۴).

    ۷. استفاده از تابش های مایکروویو، فروسرخ و فرابنفش به منظور تانن زدایی صمغ فارسی

    روحانی نیکتا، آذری کیا فاطمه، مقدم سعید، آبدانان مهدی زاده سامان (۱۴۰۳).، سی امین کنگره ملی و پنجمین کنگره بین المللی علوم و صنایع غذایی ایران، ۲۵-۲۶ مهر، تهران، ایران.

    ۸. استفاده از تابش های مایکروویو، فروسرخ و فرابنفش به منظور تانن زدایی صمغ فارسی

    روحانی نیکتا، آذری کیا فاطمه، مقدم سعید، آبدانان مهدی زاده سامان (۱۴۰۳).، سی امین کنگره ملی و پنجمین کنگره بین المللی علوم و صنایع غذایی ایران، ۲۵-۲۶ مهر، تهران، ایران.

    ۹. استفاده از پراکسید هیدروژن و گاز ازن به منظور تانن زدایی صمغ فارسی

    گودرزی سروناز، آذری کیا فاطمه، صادقی رضا (۱۴۰۳).، سی امین کنگره ملی و پنجمین کنگره بین المللی علوم و صنایع غذایی ایران، ۲۵-۲۶ مهر، تهران، ایران.

    ۱۰. تخمیر کاه برنج در شرایط بی هوازی با استفاده از قارچ Rhizopus oryzae به منظورغنی سازی پروتئین

    علی یاری انسیه، فدوی علی، ابراهیمی لیلا (۱۴۰۳).، سی امین کنگره ملی و پنجمین کنگره بین المللی علوم و صنایع غذایی ایران، ۲۵-۲۶ مهر، تهران، ایران.
    Ghahari Najmeh، Efamily Hossein، Ramezan Yousef، Faraji Alireza (2024)., LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, 210(1), 116854.

    12. Effect of the membrane processing on tannin removal from soluble fraction of Persian gum

    Akbarzadeh Anahita، Efamily Hossein، Azarikia Fatemeh (2024)., INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, 0(0).

    13. Effect of the membrane processing on tannin removal from soluble fraction of Persian gum

    Akbarzadeh Anahita، Efamily Hossein، Azarikia Fatemeh (2024)., INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, 0(0).

    ۱۷. تاثیر استفاده از پودر موز و ذغال فعال بر رشد درون شیشه ای ارکیده فالانوپسیس در دو سیستم کشت جامد و مایع

    محمدپورباروق آیلار، دیانتی دیلمی شیرین، فدوی علی (۱۴۰۳).، ششمین کنگره ملی و بی المللی گل و گیاهان زینتی- دانشگاه محقق اردبیلی، ۳۰-۳۱ مرداد، مراغه، ایران.
    Mogaddam Saeid، ghomshahi sima (2024)., FOOD AND BIOPRODUCTS PROCESSING, 1(1).

    ۱۹. تاثیر استفاده از نسبت های مختلف لاکتوباسیلوس هلوتیکوس و آغازگر مزوفیل بر ترکیبات مولد آروما و ویژگی های حسی پنیر سفید فراپالایش

    تندهوش آرش، سلطانی مصطفی، آذری کیا فاطمه، همایونی راد عزیز، کرمی مصطفی (۱۴۰۳).، مجله علوم و صنایع غذایی ایران، ۲۱(۱۵۲).
    Mogaddam Saeid، [] []، khalili karim (2024)., Journal of Environmental Chemical Engineering, 12(2), 112138.
    ۱۴۰۲

    ۱. طراحی و شبیه سازی عددی یک راکتور ال ای دی فرابنفش برای ضدعفونی آب

    مقدم سعید (۱۴۰۲).، دوازدهمین همایش ملی محیط زیست،انرژی و منابع طبیعی، ۲۰-۲۰ اسفند، تهران، ایران.

    2. Utilization of some electromagnetic waves for removal of tannin from Persian gum

    Rohani Nikta، Azarikia Fatemeh، Mogaddam Saeid (2024)., The 2nd International Congress of Food Technology and Hygiene, 22-23 February, Ahvaz, Iran.

    3. Utilization of some electromagnetic waves for removal of tannin from Persian gum

    Rohani Nikta، Azarikia Fatemeh، Mogaddam Saeid (2024)., The 2nd International Congress of Food Technology and Hygiene, 22-23 February, Ahvaz, Iran.

    ۴. ارائه چهار شکل متفاوت راکتور ال ای دی فرانبفش برای ضدعفونی آب

    مقدم سعید (۱۴۰۲).، سومین همایش ملی محاسبات نرم علوم مهندسی در صنعت و جامعه، ۱-۳ اسفند، زاهدان، ایران.