- سهشنبه، ۲۸ اسفند ۱۴۰۳
EN
FA
ورود
راهنما
Toggle navigation
صفحه اصلی
اساتید
پردیس و دانشکده ها
فعالیت های علمی
طرح های کاربردی
پایان نامه ها
افتخارات
نمای کلی
فعالیت های علمی
طرح های کاربردی
افتخارات
پایان نامه ها و رساله ها
اعضای هیات علمی
فعالیت های علمی
نمودار فعالیت های علمی بر حسب سال
۱ - ۲۵ از ۲۸۴ نتیجه
تاریخ انتشار (نزولی)
تاریخ انتشار (نزولی)
عنوان (صعودی)
نوع (صعودی)
تاریخ انتشار (نزولی)
عنوان (صعودی)
نوع (صعودی)
۱۴۰۳
1. Effects of cold atmospheric plasma on patulin degradation, polyphenol oxidase inactivation and other physicochemical properties of fresh-cut apple slices during storage
shirazi somayeh، Ramezan Yousef، Moslehishad Maryam، Ghomi Marzdashti Hamidreza،
Efamily Hossein
(2025)., FOOD CHEMISTRY, 465(2), 142017.
۲. امکان سنجی صمغ گیری و خنثی سازی روغن خام کانولا با استفاده از غشای پلی وینیلیدین فلوئوراید
رشیدیان مریم، قراچورلو مریم، بهمئی منوچهر، قوامی مهرداد،
میرسعیدقاضی حسین
(۱۴۰۳).، مجله علوم و صنایع غذایی ایران، ۲۱(۱۵۶).
۳. امکان سنجی صمغ گیری و خنثی سازی روغن خام ذرت با استفاده از غشای پلی وینیلیدین فلوئوراید
رشیدیان مریم، قراچورلو مریم، بهمئی منوچهر، قوامی مهرداد،
میرسعیدقاضی حسین
(۱۴۰۳).، علوم غذایی و تغذیه، ۲۱(۴).
4. Enhancing photosynthetic efficiency in Phalaenopsis amabilis through bioreactor innovations
Mohammadpoor baroogh Aylar،
Dianati Daylami Shirin
،
Fadavi Ali
،
Aliniaeifard Sasan
،
Vahdati Kourosh
(2024)., BMC PLANT BIOLOGY, 24(1166), 1-22.
5. Green biorefinery of walnut husk: Phenolic extraction and ethanol production
momen Elham،
Satari Babokani Behzad
(2024)., Applied Food Research, 4(2), 100500.
6. Clarification of apple juice using cold plasma treated mixed cellulose esters membrane: Flux modeling, membrane fouling, and juice physicochemical properties evaluation
Ghahari Najmeh، Ramezan yousef،
Efamily Hossein
، Faraji Alireza (2024)., LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, 212(1).
۷. استفاده از تابش های مایکروویو، فروسرخ و فرابنفش به منظور تانن زدایی صمغ فارسی
روحانی نیکتا،
آذری کیا فاطمه
،
مقدم سعید
، آبدانان مهدی زاده سامان (۱۴۰۳).، سی امین کنگره ملی و پنجمین کنگره بین المللی علوم و صنایع غذایی ایران، ۲۵-۲۶ مهر، تهران، ایران.
۸. استفاده از تابش های مایکروویو، فروسرخ و فرابنفش به منظور تانن زدایی صمغ فارسی
روحانی نیکتا،
آذری کیا فاطمه
،
مقدم سعید
، آبدانان مهدی زاده سامان (۱۴۰۳).، سی امین کنگره ملی و پنجمین کنگره بین المللی علوم و صنایع غذایی ایران، ۲۵-۲۶ مهر، تهران، ایران.
۹. استفاده از پراکسید هیدروژن و گاز ازن به منظور تانن زدایی صمغ فارسی
گودرزی سروناز،
آذری کیا فاطمه
،
صادقی رضا
(۱۴۰۳).، سی امین کنگره ملی و پنجمین کنگره بین المللی علوم و صنایع غذایی ایران، ۲۵-۲۶ مهر، تهران، ایران.
۱۰. تخمیر کاه برنج در شرایط بی هوازی با استفاده از قارچ Rhizopus oryzae به منظورغنی سازی پروتئین
علی یاری انسیه،
فدوی علی
،
ابراهیمی لیلا
(۱۴۰۳).، سی امین کنگره ملی و پنجمین کنگره بین المللی علوم و صنایع غذایی ایران، ۲۵-۲۶ مهر، تهران، ایران.
11. Surface treatment optimization of mixed cellulose ester membrane by cold plasma treatment to improve apple juice clarification
Ghahari Najmeh،
Efamily Hossein
، Ramezan Yousef، Faraji Alireza (2024)., LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, 210(1), 116854.
12. Effect of the membrane processing on tannin removal from soluble fraction of Persian gum
Akbarzadeh Anahita،
Efamily Hossein
،
Azarikia Fatemeh
(2024)., INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, 0(0).
13. Effect of the membrane processing on tannin removal from soluble fraction of Persian gum
Akbarzadeh Anahita،
Efamily Hossein
،
Azarikia Fatemeh
(2024)., INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, 0(0).
14. Tannin removal from Persian gum and investigation of physicochemical properties: Comparing different methods
Ghasemi Pardis،
Azarikia Fatemeh
(2024)., Applied Food Research, 4(2), 100516.
۱۵. بررسی خصوصیات زراعی و فیتوشیمیایی گیاه تراریخت جنسینگ هندی ( Withania somnifera) با روش Inplanta transformation
سلطانی نژاد نسیبه،
سادات نوری سیداحمد
،
ایزدی دربندی علی
،
فدوی علی
،
امینی فاطمه
، میرجلیلی محمدحسین (۱۴۰۳).، ژنتیک نوین، ۱۹(۲).
۱۶. شبیه سازی عددی انتقال حرارت آشفته در بویلر با سیال فوق بحرانی و شرایط گرمایی نامتقارن
مقدم سعید
(۱۴۰۳).، نشریه علوم کاربردی و محاسباتی در مکانیک، ۱(۱).
۱۷. تاثیر استفاده از پودر موز و ذغال فعال بر رشد درون شیشه ای ارکیده فالانوپسیس در دو سیستم کشت جامد و مایع
محمدپورباروق آیلار،
دیانتی دیلمی شیرین
،
فدوی علی
(۱۴۰۳).، ششمین کنگره ملی و بی المللی گل و گیاهان زینتی- دانشگاه محقق اردبیلی، ۳۰-۳۱ مرداد، مراغه، ایران.
18. CFD Simulation of liquid Food Flow in a coiled tube UVC reactor
Mogaddam Saeid
، ghomshahi sima (2024)., FOOD AND BIOPRODUCTS PROCESSING, 1(1).
۱۹. تاثیر استفاده از نسبت های مختلف لاکتوباسیلوس هلوتیکوس و آغازگر مزوفیل بر ترکیبات مولد آروما و ویژگی های حسی پنیر سفید فراپالایش
تندهوش آرش، سلطانی مصطفی،
آذری کیا فاطمه
، همایونی راد عزیز، کرمی مصطفی (۱۴۰۳).، مجله علوم و صنایع غذایی ایران، ۲۱(۱۵۲).
20. Enhancing Phalaenopsis orchid production: a comparative study of permanent and temporary immersion bioreactors
Mohammadpoor baroogh Aylar،
Dianati Daylami Shirin
،
Fadavi Ali
،
Vahdati Kourosh
(2024)., IN VITRO CELLULAR & DEVELOPMENTAL BIOLOGY-PLANT, 60(2), 1-15.
21. Investigating the effect of UVC-LED reactor configurations on liquid foods disinfection using computational fluid dynamics
Mogaddam Saeid
، [] []، khalili karim (2024)., Journal of Environmental Chemical Engineering, 12(2), 112138.
۱۴۰۲
۱. طراحی و شبیه سازی عددی یک راکتور ال ای دی فرابنفش برای ضدعفونی آب
مقدم سعید
(۱۴۰۲).، دوازدهمین همایش ملی محیط زیست،انرژی و منابع طبیعی، ۲۰-۲۰ اسفند، تهران، ایران.
2. Utilization of some electromagnetic waves for removal of tannin from Persian gum
Rohani Nikta،
Azarikia Fatemeh
،
Mogaddam Saeid
(2024)., The 2nd International Congress of Food Technology and Hygiene, 22-23 February, Ahvaz, Iran.
3. Utilization of some electromagnetic waves for removal of tannin from Persian gum
Rohani Nikta،
Azarikia Fatemeh
،
Mogaddam Saeid
(2024)., The 2nd International Congress of Food Technology and Hygiene, 22-23 February, Ahvaz, Iran.
۴. ارائه چهار شکل متفاوت راکتور ال ای دی فرانبفش برای ضدعفونی آب
مقدم سعید
(۱۴۰۲).، سومین همایش ملی محاسبات نرم علوم مهندسی در صنعت و جامعه، ۱-۳ اسفند، زاهدان، ایران.
۱
۲
۳
۴
۵
...
۱۲
»
×
فایل مقاله