بازرسی بهداشتی محصولات شیلاتی | ۷۵۰۱۱۷۸ | ۲ | ۰۱ | | هرهفته (۱۴:۰۰ - ۱۵:۰۰) | هرهفته (۱۴:۰۰ - ۱۵:۰۰) | هرهفته (۱۴:۰۰ - ۱۵:۰۰) | - | ترم اول ۱۴۰۳ |
آسیب شناسی آبزیان | ۲۵۰۷۱۵۸ | ۴ | ۰۱ | هرهفته (۱۱:۰۰ - ۱۲:۰۰) | هرهفته (۱۰:۰۰ - ۱۱:۰۰) | هرهفته (۱۱:۰۰ - ۱۲:۰۰) | هرهفته (۱۰:۰۰ - ۱۱:۰۰) | - | ترم دوم ۱۴۰۲ |
اصول تکثیر و پرورش ماهیان زینتی | ۲۵۰۷۱۷۶ | ۱ | ۰۱ | هرهفته (۱۳:۰۰ - ۱۵:۰۰) | - | ترم دوم ۱۴۰۲ |
کارورزی بهداشت و بیماری های آبزیان | ۷۵۰۱۱۷۵ | ۱ | ۰۱ | نامشخص | - | ترم دوم ۱۴۰۲ |