حسن گندمی نصرآبادی

حسن گندمی نصرآبادی

مرتبه علمی : دانشیار
  • رییس بخش کنترل کیفی مواد غذایی
Scopus
  • ۱۵۰۵ ارجاعات
  • ۲۱ h-Index
تا تاریخ : ۱۴۰۳/۱۲/۲۵
Google Scholar
  • ۲۱۸۸ ارجاعات
  • ۲۴ h-Index
تا تاریخ : ۱۴۰۳/۱۲/۱۳

پایان نامه ها و رساله ها

  • 65 پایان نامه ها
اسانس آویشن شیرازی
zataria multiflora boiss
فیلم پلی لاکتیک اسید
آسپرژیلوس پارازیتیکوس
پنیرموزارلا
aspergillus parasiticus
devices pla
mozzarella cheese
ویژگی های حسی
گلایدینگ آرک
پنیر سفید ایرانی
پلاسمای سرد اتمسفری
اثر بازدارندگی
atmospheric cold plasma
gliding arc
inhibitory effect
iranian white cheese
sensory properties