- سهشنبه، ۶ فروردین ۱۴۰۴
EN
FA
ورود
راهنما
Toggle navigation
صفحه اصلی
اساتید
پردیس و دانشکده ها
فعالیت های علمی
طرح های کاربردی
پایان نامه ها
افتخارات
حسن گندمی نصرآبادی
مرتبه علمی : دانشیار
رییس بخش کنترل کیفی مواد غذایی
دانشکده دامپزشکی
گروه بهداشت و کنترل مواد غذایی
پست الکترونیکی
رزومه
دانلود
۱۵۰۵
ارجاعات
۲۱
h-Index
تا تاریخ :
۱۴۰۳/۱۲/۲۵
۲۱۸۸
ارجاعات
۲۴
h-Index
تا تاریخ :
۱۴۰۳/۱۲/۱۳
نمای کلی
کلمات کلیدی
شبکه همکاری
فعالیت های علمی
طرح های کاربردی
افتخارات
پایان نامه ها و رساله ها
آزمایشگاه ها/آتلیه ها
دروس ارائه شده
پایان نامه ها و رساله ها
65
پایان نامه ها
۱ - ۱۰ از ۶۵ نتیجه
تعداد:
۱۰
۱۰
۲۰
۳۰
۴۰
۵۰
۶۰
۷۰
۸۰
۹۰
۱۰۰
۱۰
۲۰
۳۰
۴۰
۵۰
۶۰
۷۰
۸۰
۹۰
۱۰۰
برسی تاثیر آنزیم های گلوکوهیدرولاز وگلوکان مالتوهیدرولاز و دما درتهیه نوشیدنی حاصل از مالت جو
محمدرضا ایران منش (دانشجو مقطع: دکتری. تاریخ دفاع: ۱۴۰۳/۹/۱۰) ،
حسن گندمی نصرآبادی
،
ابوالفضل کامکار
،
علی میثاقی
ارزیابی اثر فیلم کربوکسی متیل سلولز - موسیلاژ ریشه ختمی حاوی اسانس رزماری بر زمان نگهداری گوشت چرخ کرده مرغ
مهگل احمدیان (دانشجو مقطع: کارشناسی ارشد. تاریخ دفاع: ۱۴۰۳/۶/۲۷) ،
حسن گندمی نصرآبادی
،
علی خنجری
،
افشین آخوندزاده بستی
بررسی زنده مانی لاکتوباسیلوس کازئی ریزپوشانی شده با موسیلاژ دانه چیا در دوغ طی مدت زمان نگهداری
محمدامین ملک محمدی (دانشجو مقطع: کارشناسی ارشد. تاریخ دفاع: ۱۴۰۳/۶/۲۷) ،
نگین نوری
،
حسن گندمی نصرآبادی
،
علی خنجری
پروبیوتیک
مطالعه اثر غلظت های مختلف اسانس زیره سبز و بسته بندی به روش اتمسفر اصلاح شده بر میکروارگانیسم های عامل فساد و کنترل لیستریا منوسیتوژنز در پنیر سفید ایرانی
لیلا خاجی (دانشجو مقطع: دکتری. تاریخ دفاع: ۱۴۰۳/۴/۲۳) ،
نگین نوری
،
حسن گندمی نصرآبادی
،
علی خنجری
پنیر سفید ایرانی
تولید نانوذرات کیتوزان- صمغ عربی حاوی اسانس چویر (.Ferulago angulata L) و بررسی خصوصیات ضدمیکروبی و ضداکسیدانی آن
ندا کوثری (دانشجو مقطع: کارشناسی ارشد. تاریخ دفاع: ۱۴۰۳/۱۱/۲۷) ،
حسن گندمی نصرآبادی
،
نگین نوری
کیتوزان
chitosan
تاثیرتوام فیلم های پلی لاکتیک اسید و صمغ تراکاگانت حاوی اسانس آویشن شیرازی بر رشد آسپرژیلوس پارازیتیکوس و تولید آفلاتوکسین در پنیر موزارلا
امیررضا حجاربرق (دانشجو مقطع: دکتری. تاریخ دفاع: ۱۴۰۲/۶/۶) ،
حسن گندمی نصرآبادی
،
نگین نوری
،
علی خنجری
،
افشین آخوندزاده بستی
اسانس آویشن شیرازی
zataria multiflora boiss
فیلم پلی لاکتیک اسید
آسپرژیلوس پارازیتیکوس
پنیرموزارلا
aspergillus parasiticus
devices pla
mozzarella cheese
مطالعه اثر پوشش ایزوله پروتئین آب پنیر- نانوکیتوزان- نانوسلولز حاوی اسانس دارچین بر ویژگی های میکروبی، شیمیایی و حسی فیله مرغ در دمای یخچالی
صداقت شیرزاد (دانشجو مقطع: دکتری. تاریخ دفاع: ۱۴۰۲/۱۱/۲۴) ،
حسن گندمی نصرآبادی
،
علی خنجری
،
افشین آخوندزاده بستی
بهینه سازی تولید نانوذرات عصاره ی اتانولی کاکوتی کوهی با استفاده از کیتوزان و صمغ عربی و بررسی خصوصیات ضد اکسیدانی و ضد میکروبی آن
انیتا احترامی (دانشجو مقطع: کارشناسی ارشد. تاریخ دفاع: ۱۴۰۲/۱۰/۱۲) ،
حسن گندمی نصرآبادی
،
محمدکاظم کوهی
کیتوزان
chitosan
ارزیابی اثر پری بیوتیکی و ضد باکتریایی ریز جلیک اسپیرولینا پیلاتنسیس در بستنی پروبیوتیک
سحر رفان (دانشجو مقطع: کارشناسی ارشد. تاریخ دفاع: ۱۴۰۱/۶/۲۹) ،
نگین نوری
،
حسن گندمی نصرآبادی
،
علی خنجری
مطالعه اثر ترکیبی پلاسمای سرد اتمسفری و اسانس آویشن شیرازی بر رشد کپک آسپرژیلوس فلاووس و باکتری های اشریشیاکلی و لیستریا مونوسایتوژنز و ارزیابی در خصوصیات حسی پنیرسفید ایرانی در ۶۰ روز نگه داری
مهدیه رئوفی اصل صوفیانی (دانشجو مقطع: دکتری. تاریخ دفاع: ۱۴۰۱/۳/۲۸) ،
حسن گندمی نصرآبادی
،
نگین نوری
،
افشین آخوندزاده بستی
ویژگی های حسی
گلایدینگ آرک
پنیر سفید ایرانی
پلاسمای سرد اتمسفری
اثر بازدارندگی
atmospheric cold plasma
gliding arc
inhibitory effect
iranian white cheese
sensory properties
۱
۲
۳
۴
۵
۶
۷
»
×
خلاصه پایان نامه