- پنجشنبه، ۲ اسفند ۱۴۰۳
EN
FA
ورود
راهنما
Toggle navigation
صفحه اصلی
اساتید
پردیس و دانشکده ها
فعالیت های علمی
طرح های کاربردی
پایان نامه ها
افتخارات
حسن گندمی نصرآبادی
مرتبه علمی : دانشیار
رییس بخش کنترل کیفی مواد غذایی
دانشکده دامپزشکی
گروه بهداشت و کنترل مواد غذایی
پست الکترونیکی
رزومه
دانلود
۱۴۸۶
ارجاعات
۲۱
h-Index
تا تاریخ :
۱۴۰۳/۱۱/۱۳
۲۱۷۸
ارجاعات
۲۳
h-Index
تا تاریخ :
۱۴۰۳/۱۰/۱۶
نمای کلی
کلمات کلیدی
شبکه همکاری
فعالیت های علمی
طرح های کاربردی
افتخارات
پایان نامه ها و رساله ها
آزمایشگاه ها/آتلیه ها
دروس ارائه شده
فعالیت های علمی
۱۳۸۷
۱۴۰۳
۱۴۸۶
ارجاعات
۲۱
h-Index
۸۰
مقاله
۱۳
کنفرانس
۱
کتب
نمودار فعالیت های علمی بر حسب سال
۱ - ۲۵ از ۹۴ نتیجه
تاریخ انتشار (نزولی)
تاریخ انتشار (نزولی)
عنوان (صعودی)
نوع (صعودی)
تاریخ انتشار (نزولی)
عنوان (صعودی)
نوع (صعودی)
۱۴۰۳
1. The Impact of Enzyme Type, Temperature, and Grinding Roller Interval on Barley Malt-Based Beverages
Iranmanesh Mohammadreza،
Kamkar Abolfazl
،
Misaghi Ali
،
Gandomi Hassan
، Saremnezhad Solmaz، Khorrami Ramin (2024)., Journal of Human Environment and Health Promotion, 10(4), 238-247.
2. Milk Clotting and Proteolytic Activity of Auricularia Auricula Fungus and Its Potential in the Production of Feta Cheese
Raoufi asl soufiani Mahdieh،
Noori Negin
،
Gandomi Hassan
،
Khanjari Ali
، نفیسه علی قاضی (2024)., JOURNAL OF NUTRITION FASTING AND HEALTH, 12(3).
3. Reduction and binding of aflatoxin M1 in milk by Lactobacillus plantarum and Lactobacillus brevis isolated from Siahmazgi cheese
Erfanpoor Mahshid،
Noori Negin
،
Gandomi Hassan
، عزیزیان اصغر (2024)., Toxin Reviews, 43(3), 311-317.
4. Improving chicken meat shelf-life: Coating with whey protein isolate, nanochitosan, bacterial nanocellulose, and cinnamon essential oil
Sheerzad Sedaqat، Khorrami Ramin،
Khanjari Ali
،
Gandomi Hassan
،
Akhondzadeh Basti Afshin
، Khansavar Farzaneh (2024)., LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, 197(1), 115912.
5. Optimization of Ziziphora clinopodioides L. essential oil nanoencapsulation in chitosan nanocomplex by response surface methodology
Kazeminia Masoud،
Gandomi Hassan
،
Koohi Mohammad Kazem
،
Noori Negin
،
Khanjari Ali
، Ehterami Anita (2024)., International Journal of Biological Macromolecules, 265(2), 131114.
۱۴۰۲
1. In vitro Antimicrobial and Antioxidant Properties of Edible Coating Enriched with Cinnamomum verum Essential Oil
Sheerzad Sedaqat،
Khanjari Ali
،
Gandomi Hassan
،
Akhondzadeh Basti Afshin
، Khorrami Ramin (2024)., JOURNAL OF NUTRITION FASTING AND HEALTH, 11(4).
2. Study of the combined effect of Trachyspermum ammi and Lavandula officinalis essential oils on some foodborne pathogenic bacteria
Ahmadi Asal،
Gandomi Hassan
،
Noori Negin
، Farzaneh Melika، Shabanizadeh Mahdie (2023)., food and health, 6(3), 7-12.
3. Antioxidant, Syneresis, and Sensory Characteristics of Probiotic Yogurt Incorporated With Agave tequilana Aqueous Extract
Farzaneh Melika، وجیهه فدایی،
Gandomi Hassan
(2023)., Iranian Journal of Veterinary Medicine, 17(3).
4. Nutritional, functional, and sensorial properties of oat milk produced by single and combined acid, alkaline, α-amylase, and sprouting treatments
Babolani Mogadam Nima،
Gandomi Hassan
،
Akhondzadeh Basti Afshin
، Taherzadeh Mohammad J. (2023)., Food Science & Nutrition, 11(pp), 2288-2297.
۱۴۰۱
۱. تأثیر ترکیبی پلاسمای سرد اتمسفری و اسانس آویشن شیرازی بر میزان مهار رشد آسپرژیلوس فلاووس در پنیر سفید ایرانی و ارزیابی خواص حسی آن
رئوفی اصل صوفیانی مهدیه،
نوری نگین
،
آخوندزاده بستی افشین
،
گندمی نصرآبادی حسن
، حامد اهری، خانی محمد رضا (۱۴۰۱).، مجله تحقیقات دامپزشکی، ۷۷(۳).
۲. انکپسولاسیون عصاره آبی ریشه گیاه باباآدم ) Arctium lappa ( و اثر آن بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و عملگرایی نوشیدنی سینبیوتیک برپایه آب پرتقال- هویج
اسماعیلی فرزانه، هاشمی روان مهناز، اسحاقی محمد رضا،
گندمی نصرآبادی حسن
(۱۴۰۱).، مجله علوم و صنایع غذایی ایران، ۱۸(۵)، ۶۵۷-۶۷۹.
3. Effect of Stevia rebaudiana aqueous extract and microencapsulation on the survivability of Bifidobacterium bifidum Bb‐12 and Lactobacillus acidophilus La‐5 in functional ice cream
Banuree Sayed Attaul Haq،
Noori Negin
،
Gandomi Hassan
،
Khanjari Ali
، Karabagias ioannis، Faraki Azita، Ghadami Fereshteh، Azizian Asghar، Banuree Sayed Ziaulhaq (2022)., INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, 57(12), 7615-7621.
4. Encapsulation of Arctium lappa L. root extracts by spray-drying and freeze-drying using maltodextrin and Gum Arabic as coating agents and it’s application in synbiotic orange-carrot juice
esmaili farzaneh، hashemi ravan mahnaz، eshghi mohammad reza،
Gandomi Hassan
(2022)., Journal of Food Measurement and Characterization, 16(16), 2908–2921.
۱۴۰۰
۱. مطالعه اثر اسانس آویشن شیرازی بر زمان نگهداری سوسیس تازه بوقلمون با بسته بندی معمولی در دمای یخچالی
فیاض فر سمیرا،
خنجری علی
،
گندمی نصرآبادی حسن
،
آخوندزاده بستی افشین
، غلامی فاطمه، مقیمی نجمه (۱۴۰۰).، مجله تحقیقات دامپزشکی، ۷۶(۳)، ۳۲۳-۳۳۳.
2. Survival of Lactobacillus rhamnosus encapsulated with alginate and chitosan in simulated gastrointestinal conditions and during heat processing
Gandomi Hassan
(2021)., international congress on food science and public health, 14-16 September, Tehran, Iran.
3. Study of the antibacterial and antifungal properties of essential oil and different extracts of Pulicaria gnaphalodes
Gandomi Hassan
(2021)., International Congress on Food Science and Public Health, 14-16 September, Tehran, Iran.
4. Survival of Lactobacillus rhamnosus GG encapsulated with chitosan-alginate during apple juice storage
Gandomi Hassan
(2021)., international congress on food science and public health, 14-16 September, Tehran, Iran.
5. Microbial, physiochemical and functional properties of probiotic yogurt containing Lactobacillus acidophilus and Bifidobacterium bifidum enriched by green tea aqueous extract
Rahmani fattemeh،
Gandomi Hassan
،
Noori Negin
، Faraki Azita، Farzaneh Melika (2021)., FOOD SCIENCE & NUTRITION, 9(10), 5536-5545.
6. Effect of Ziziphora clinopodioides essential oil stress on viability of Lactobacillus acidophilus and Bifidobacterium bifidum microencapsulated with alginate-chitosan and physicochemical and sensory properties of probiotic yoghurt
Ali ghazi nafiseh،
Noori Negin
،
Gandomi Hassan
،
Akhondzadeh Basti Afshin
(2021)., Iranian Journal of Veterinary Medicine, 15(2).
7. Study of the growth kinetic and gastrointestinal stability of the acid-bile resistant Lactobacillus plantarum strains isolated from Siahmezgi traditional cheese
Farhangfar Azra،
Gandomi Hassan
،
Akhondzadeh Basti Afshin
،
Misaghi Ali
،
Noori Negin
(2021)., Veterinary Research Forum, 12(2).
8. Optimization of Aqueous Extraction Conditions of Inulin from the Arctium lappa L. Roots Using Ultrasonic Irradiation Frequency
Esmaeili Farzaneh، Hashemiravan Mahnaz، Eshaghi Mohammad Reza،
Gandomi Hassan
(2021)., JOURNAL OF FOOD QUALITY, 2021(5520996).
۱۳۹۹
1. The survival of probiotic Bifidobacterium bifidum and Lactobacillus acidophilus in synbiotic yogurt enriched with Agave tequilana aqueous extract
Farzaneh Melika، Fadaei Novghani Vajihe،
Gandomi Hassan
(2021)., food and health, 4(1), 38-41.
2. Phytochemical composition and in vitro safety evaluation of Ziziphora clinopodioides Lam. ethanolic extract: Cytotoxicity, genotoxicity and mutagenicity assessment
[] []،
Gandomi Hassan
، Derakhshandeh Abdollah،
Misaghi Ali
،
Noori Negin
(2021)., JOURNAL OF ETHNOPHARMACOLOGY, 266(1), 113428.
3. Isolation of lactic acid probiotic strains from Iranian camel milk: Technological and antioxidant properties
Rezaei Mohammad،
Noori Negin
، Shariatifar Nabi،
Gandomi Hassan
،
Akhondzadeh Basti Afshin
، Mousavi Khaneghah Amin (2020)., LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, 132(1), 109823.
4. Effects of Lactobacillus rhamnosus ATCC 7469 on Different Parameters Related to Health Status of Rainbow Trout (Oncorhynchus mykiss) and the Protection Against Yersinia ruckeri
Hooshyar Yalda، Abedian Kenari Abdolmohammad، Paknejad Hamed،
Gandomi Hassan
(2020)., Probiotics and Antimicrobial Proteins, 12(1), 1370-1384.
۱
۲
۳
۴
»
×
فایل مقاله