حسن گندمی نصرآبادی

حسن گندمی نصرآبادی

مرتبه علمی : دانشیار
  • رییس بخش کنترل کیفی مواد غذایی
Scopus
  • ۱۴۸۶ ارجاعات
  • ۲۱ h-Index
تا تاریخ : ۱۴۰۳/۱۱/۱۳
Google Scholar
  • ۲۱۷۸ ارجاعات
  • ۲۳ h-Index
تا تاریخ : ۱۴۰۳/۱۰/۱۶

فعالیت های علمی
۱۳۸۷۱۴۰۳

  • ۱۴۸۶ارجاعات
  • ۲۱ h-Index
  • ۸۰ مقاله
  • ۱۳ کنفرانس
  • ۱ کتب
۱۴۰۳

1. The Impact of Enzyme Type, Temperature, and Grinding Roller Interval on Barley Malt-Based Beverages

Iranmanesh Mohammadreza، Kamkar Abolfazl، Misaghi Ali، Gandomi Hassan، Saremnezhad Solmaz، Khorrami Ramin (2024)., Journal of Human Environment and Health Promotion, 10(4), 238-247.

2. Milk Clotting and Proteolytic Activity of Auricularia Auricula Fungus and Its Potential in the Production of Feta Cheese

Raoufi asl soufiani Mahdieh، Noori Negin، Gandomi Hassan، Khanjari Ali، نفیسه علی قاضی (2024)., JOURNAL OF NUTRITION FASTING AND HEALTH, 12(3).
۱۴۰۲

3. Antioxidant, Syneresis, and Sensory Characteristics of Probiotic Yogurt Incorporated With Agave tequilana Aqueous Extract

Farzaneh Melika، وجیهه فدایی، Gandomi Hassan (2023)., Iranian Journal of Veterinary Medicine, 17(3).
۱۴۰۱

۲. انکپسولاسیون عصاره آبی ریشه گیاه باباآدم ) Arctium lappa ( و اثر آن بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و عملگرایی نوشیدنی سینبیوتیک برپایه آب پرتقال- هویج

اسماعیلی فرزانه، هاشمی روان مهناز، اسحاقی محمد رضا، گندمی نصرآبادی حسن (۱۴۰۱).، مجله علوم و صنایع غذایی ایران، ۱۸(۵)، ۶۵۷-۶۷۹.
Banuree Sayed Attaul Haq، Noori Negin، Gandomi Hassan، Khanjari Ali، Karabagias ioannis، Faraki Azita، Ghadami Fereshteh، Azizian Asghar، Banuree Sayed Ziaulhaq (2022)., INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, 57(12), 7615-7621.

4. Encapsulation of Arctium lappa L. root extracts by spray-drying and freeze-drying using maltodextrin and Gum Arabic as coating agents and it’s application in synbiotic orange-carrot juice

esmaili farzaneh، hashemi ravan mahnaz، eshghi mohammad reza، Gandomi Hassan (2022)., Journal of Food Measurement and Characterization, 16(16), 2908–2921.
۱۴۰۰

3. Study of the antibacterial and antifungal properties of essential oil and different extracts of Pulicaria gnaphalodes

Gandomi Hassan (2021)., International Congress on Food Science and Public Health, 14-16 September, Tehran, Iran.

4. Survival of Lactobacillus rhamnosus GG encapsulated with chitosan-alginate during apple juice storage

Gandomi Hassan (2021)., international congress on food science and public health, 14-16 September, Tehran, Iran.

8. Optimization of Aqueous Extraction Conditions of Inulin from the Arctium lappa L. Roots Using Ultrasonic Irradiation Frequency

Esmaeili Farzaneh، Hashemiravan Mahnaz، Eshaghi Mohammad Reza، Gandomi Hassan (2021)., JOURNAL OF FOOD QUALITY, 2021(5520996).
۱۳۹۹
Rezaei Mohammad، Noori Negin، Shariatifar Nabi، Gandomi Hassan، Akhondzadeh Basti Afshin، Mousavi Khaneghah Amin (2020)., LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, 132(1), 109823.

4. Effects of Lactobacillus rhamnosus ATCC 7469 on Different Parameters Related to Health Status of Rainbow Trout (Oncorhynchus mykiss) and the Protection Against Yersinia ruckeri

Hooshyar Yalda، Abedian Kenari Abdolmohammad، Paknejad Hamed، Gandomi Hassan (2020)., Probiotics and Antimicrobial Proteins, 12(1), 1370-1384.