حسن گندمی نصرآبادی

حسن گندمی نصرآبادی

مرتبه علمی : دانشیار
  • رییس بخش کنترل کیفی مواد غذایی
Scopus
  • ۱۵۰۵ ارجاعات
  • ۲۱ h-Index
تا تاریخ : ۱۴۰۳/۱۲/۲۵
Google Scholar
  • ۲۱۸۸ ارجاعات
  • ۲۴ h-Index
تا تاریخ : ۱۴۰۳/۱۲/۱۳

کلمات کلیدی کلمات کلیدی بر اساس کلیدواژه های شاخص در پایان نامه های دانشجویان تحت نظر استاد می باشد.

لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس
کیتوزان
شیر گیاهی
اسانس کاکوتی کوهی
اب سیب
خصوصیات فراسودمند
انکپسولیشن
ساکارومایسس بولاردی
encapsulation
جودوسر
bifidobacterium bifidum
لاکتوباسیلوس پلانتاروم
زانتان
پروبیوتیک
atmospheric cold plasma
پنیرموزارلا
پلاسمای سرد اتمسفری
ziziphora clinopodioides eo
lactobacillus acidofilus
پنیر گودا
اسانس زیره سیاه
based milk
zataria multiflora boiss
aspergillus parasiticus
هیستامین
gliding arc
mozzarella cheese
la۵
lactobacillus acidophilus
پروفایل میکروبی
functional properties
lactobacillus plantarum
plant
بیفیدوباکتریوم بیفیدوم
probiotic yoghurt
اسانس آویشن شیرازی
آسپرژیلوس پارازیتیکوس
devices pla
ganoderma lucidum
sensory properties
chitosan
تیرامین
xantan
پوشش
سین بیوتیک
میکروکپسولاسیون
فیله مرغ
اثر بازدارندگی
oat
ماست پروبیوتیک
iranian white cheese
پنیر سفید ایرانی
گلایدینگ آرک
ویژگی های حسی
فیلم پلی لاکتیک اسید
inhibitory effect
saccharomyces boulardii
apple juice