- یکشنبه، ۲ دی ۱۴۰۳
EN
FA
ورود
راهنما
Toggle navigation
صفحه اصلی
اساتید
پردیس و دانشکده ها
فعالیت های علمی
طرح های کاربردی
پایان نامه ها
افتخارات
حسن گندمی نصرآبادی
مرتبه علمی : دانشیار
رییس بخش کنترل کیفی مواد غذایی
دانشکده دامپزشکی
گروه بهداشت و کنترل مواد غذایی
پست الکترونیکی
رزومه
دانلود
1462
ارجاعات
20
h-Index
تا تاریخ :
۱۴۰۳/۰۹/۲۵
2088
ارجاعات
22
h-Index
تا تاریخ :
۱۴۰۳/۰۷/۱۵
نمای کلی
کلمات کلیدی
شبکه همکاری
فعالیت های علمی
طرح های کاربردی
افتخارات
پایان نامه ها و رساله ها
آزمایشگاه ها/آتلیه ها
دروس ارائه شده
نمایش 1 - 20 از 37 نتیجه
آیتم در هر صفحه
(تغییر مقدار این فیلد باعث بارگذاری دوباره این صفحه میشود. )
5
10
20
30
50
75
صفحه
(تغییر مقدار این فیلد باعث بارگذاری دوباره این صفحه میشود. )
1
2
از 2
اولین
قبلی
بعدی
آخرین
نام درس
کد درس
تعداد واحد
گروه درسی
زمان ارائه درس
تاریخ امتحان
ترم ارائه درس
استانداردها و قوانین مواد غذایی
7507077
2
07
هرهفته (13:00 - 15:00)
-
ترم اول 1403
استانداردها و قوانین مواد غذایی
1506080
2
01
هرهفته (10:00 - 12:00)
-
ترم اول 1403
کنترل کیفی بهداشتی مواد غذایی (میکروبی)
7507012
2
04
| هرهفته (12:00 - 14:00) | هرهفته (08:00 - 10:00) | هرهفته (12:00 - 14:00)
-
ترم دوم 1402
کنترل کیفی بهداشتی مواد غذایی (میکروبی)
7507012
2
01
| هرهفته (16:00 - 18:00) | هرهفته (08:00 - 10:00) | هرهفته (16:00 - 18:00)
-
ترم دوم 1402
کنترل کیفی بهداشتی مواد غذایی (میکروبی)
7507012
2
02
| هرهفته (10:00 - 12:00) | هرهفته (08:00 - 10:00) | هرهفته (10:00 - 12:00)
-
ترم دوم 1402
کنترل کیفی بهداشتی مواد غذایی (میکروبی)
7507012
2
03
| هرهفته (08:00 - 10:00) | هرهفته (14:00 - 16:00) | هرهفته (08:00 - 10:00)
-
ترم دوم 1402
عفونت ها و مسمومیت های مواد غذایی
7507069
2
07
هرهفته (10:00 - 12:00)
-
ترم دوم 1402
اصول نگهداری و بسته بندی مواد غذایی
7507165
2
07
هرهفته (13:00 - 15:00)
-
ترم دوم 1402
عفونت ها و مسمومیت های مواد غذایی
2507103
2
01
هرهفته (10:00 - 12:00)
-
ترم دوم 1402
اصول نگهداری و بسته بندی مواد غذایی
2507099
2
01
| هرهفته (14:00 - 15:00) | هرهفته (13:00 - 14:00) | هرهفته (14:00 - 15:00)
-
ترم دوم 1402
استانداردها و قوانین مواد غذایی
7507077
2
07
هرهفته (13:00 - 15:00)
-
ترم اول 1402
استانداردها و قوانین مواد غذایی
1506080
2
01
هرهفته (10:00 - 12:00)
-
ترم اول 1402
عفونت ها و مسمومیت های مواد غذایی
7507069
2
07
هرهفته (10:00 - 12:00)
-
ترم اول 1402
عفونت ها و مسمومیت های مواد غذایی
1506075
2
01
هرهفته (13:00 - 15:00)
-
ترم اول 1402
کنترل کیفی بهداشتی مواد غذایی (میکروبی)
7507012
2
01
| هرهفته (16:00 - 18:00) | هرهفته (08:00 - 10:00) | هرهفته (16:00 - 18:00)
-
ترم دوم 1401
کنترل کیفی بهداشتی مواد غذایی (میکروبی)
7507012
2
02
| هرهفته (14:00 - 16:00) | هرهفته (08:00 - 10:00) | هرهفته (14:00 - 16:00)
-
ترم دوم 1401
کنترل کیفی بهداشتی مواد غذایی (میکروبی)
7507012
2
03
| هرهفته (10:00 - 12:00) | هرهفته (08:00 - 10:00) | هرهفته (10:00 - 12:00)
-
ترم دوم 1401
عفونت ها و مسمومیت های مواد غذایی
7507069
2
07
هرهفته (10:00 - 12:00)
-
ترم دوم 1401
اصول نگهداری و بسته بندی مواد غذایی
7507165
2
07
| هرهفته (13:00 - 15:00)
-
ترم دوم 1401
عفونت ها و مسمومیت های مواد غذایی
2507103
2
01
هرهفته (13:00 - 16:00)
-
ترم دوم 1401
نمایش 1 - 20 از 37 نتیجه
آیتم در هر صفحه
(تغییر مقدار این فیلد باعث بارگذاری دوباره این صفحه میشود. )
5
10
20
30
50
75
صفحه
(تغییر مقدار این فیلد باعث بارگذاری دوباره این صفحه میشود. )
1
2
از 2
اولین
قبلی
بعدی
آخرین