| | | | | | |
کنترل کیفی بهداشتی مواد غذایی (میکروبی) | ۷۵۰۷۰۱۲ | ۲ | ۰۱ | | هرهفته (۱۶:۰۰ - ۱۸:۰۰) | هرهفته (۰۸:۰۰ - ۱۰:۰۰) | هرهفته (۱۶:۰۰ - ۱۸:۰۰) | - | ترم دوم ۱۴۰۳ |
کنترل کیفی بهداشتی مواد غذایی (میکروبی) | ۷۵۰۷۰۱۲ | ۲ | ۰۳ | | هرهفته (۱۴:۰۰ - ۱۶:۰۰) | هرهفته (۰۸:۰۰ - ۱۰:۰۰) | هرهفته (۱۴:۰۰ - ۱۶:۰۰) | - | ترم دوم ۱۴۰۳ |
کنترل کیفی بهداشتی مواد غذایی (میکروبی) | ۷۵۰۷۰۱۲ | ۲ | ۰۲ | | هرهفته (۱۰:۰۰ - ۱۲:۰۰) | هرهفته (۰۸:۰۰ - ۱۰:۰۰) | هرهفته (۱۰:۰۰ - ۱۲:۰۰) | - | ترم دوم ۱۴۰۳ |
کنترل کیفی بهداشتی مواد غذایی (میکروبی) | ۷۵۰۷۰۱۲ | ۲ | ۰۴ | | هرهفته (۱۲:۰۰ - ۱۴:۰۰) | هرهفته (۰۸:۰۰ - ۱۰:۰۰) | هرهفته (۱۲:۰۰ - ۱۴:۰۰) | - | ترم دوم ۱۴۰۳ |
عفونت ها و مسمومیت های مواد غذایی | ۷۵۰۷۰۶۹ | ۲ | ۰۷ | هرهفته (۰۸:۰۰ - ۱۰:۰۰) | - | ترم دوم ۱۴۰۳ |
اصول نگهداری و بسته بندی مواد غذایی | ۷۵۰۷۱۶۵ | ۲ | ۰۷ | | هرهفته (۱۰:۰۰ - ۱۲:۰۰) | - | ترم دوم ۱۴۰۳ |
عفونت ها و مسمومیت های مواد غذایی | ۲۵۰۷۱۰۳ | ۲ | ۰۱ | هرهفته (۰۸:۰۰ - ۱۰:۰۰) | - | ترم دوم ۱۴۰۳ |
اصول نگهداری و بسته بندی مواد غذایی | ۲۵۰۷۰۹۹ | ۲ | ۰۱ | | هرهفته (۱۰:۰۰ - ۱۲:۰۰) | - | ترم دوم ۱۴۰۳ |
استانداردها و قوانین مواد غذایی | ۷۵۰۷۰۷۷ | ۲ | ۰۷ | هرهفته (۱۳:۰۰ - ۱۵:۰۰) | - | ترم اول ۱۴۰۳ |
استانداردها و قوانین مواد غذایی | ۱۵۰۶۰۸۰ | ۲ | ۰۱ | هرهفته (۱۰:۰۰ - ۱۲:۰۰) | - | ترم اول ۱۴۰۳ |
کنترل کیفی بهداشتی مواد غذایی (میکروبی) | ۷۵۰۷۰۱۲ | ۲ | ۰۲ | | هرهفته (۱۰:۰۰ - ۱۲:۰۰) | هرهفته (۰۸:۰۰ - ۱۰:۰۰) | هرهفته (۱۰:۰۰ - ۱۲:۰۰) | - | ترم دوم ۱۴۰۲ |
کنترل کیفی بهداشتی مواد غذایی (میکروبی) | ۷۵۰۷۰۱۲ | ۲ | ۰۴ | | هرهفته (۱۲:۰۰ - ۱۴:۰۰) | هرهفته (۰۸:۰۰ - ۱۰:۰۰) | هرهفته (۱۲:۰۰ - ۱۴:۰۰) | - | ترم دوم ۱۴۰۲ |
کنترل کیفی بهداشتی مواد غذایی (میکروبی) | ۷۵۰۷۰۱۲ | ۲ | ۰۱ | | هرهفته (۱۶:۰۰ - ۱۸:۰۰) | هرهفته (۰۸:۰۰ - ۱۰:۰۰) | هرهفته (۱۶:۰۰ - ۱۸:۰۰) | - | ترم دوم ۱۴۰۲ |
کنترل کیفی بهداشتی مواد غذایی (میکروبی) | ۷۵۰۷۰۱۲ | ۲ | ۰۳ | | هرهفته (۰۸:۰۰ - ۱۰:۰۰) | هرهفته (۱۴:۰۰ - ۱۶:۰۰) | هرهفته (۰۸:۰۰ - ۱۰:۰۰) | - | ترم دوم ۱۴۰۲ |
عفونت ها و مسمومیت های مواد غذایی | ۷۵۰۷۰۶۹ | ۲ | ۰۷ | هرهفته (۱۰:۰۰ - ۱۲:۰۰) | - | ترم دوم ۱۴۰۲ |
اصول نگهداری و بسته بندی مواد غذایی | ۷۵۰۷۱۶۵ | ۲ | ۰۷ | هرهفته (۱۳:۰۰ - ۱۵:۰۰) | - | ترم دوم ۱۴۰۲ |
عفونت ها و مسمومیت های مواد غذایی | ۲۵۰۷۱۰۳ | ۲ | ۰۱ | هرهفته (۱۰:۰۰ - ۱۲:۰۰) | - | ترم دوم ۱۴۰۲ |
اصول نگهداری و بسته بندی مواد غذایی | ۲۵۰۷۰۹۹ | ۲ | ۰۱ | | هرهفته (۱۴:۰۰ - ۱۵:۰۰) | هرهفته (۱۳:۰۰ - ۱۴:۰۰) | هرهفته (۱۴:۰۰ - ۱۵:۰۰) | - | ترم دوم ۱۴۰۲ |
استانداردها و قوانین مواد غذایی | ۷۵۰۷۰۷۷ | ۲ | ۰۷ | هرهفته (۱۳:۰۰ - ۱۵:۰۰) | - | ترم اول ۱۴۰۲ |
استانداردها و قوانین مواد غذایی | ۱۵۰۶۰۸۰ | ۲ | ۰۱ | هرهفته (۱۰:۰۰ - ۱۲:۰۰) | - | ترم اول ۱۴۰۲ |