حسن گندمی نصرآبادی

حسن گندمی نصرآبادی

مرتبه علمی : دانشیار
  • رییس بخش کنترل کیفی مواد غذایی
Scopus
  • 1462 ارجاعات
  • 20 h-Index
تا تاریخ : ۱۴۰۳/۰۹/۲۵
Google Scholar
  • 2088 ارجاعات
  • 22 h-Index
تا تاریخ : ۱۴۰۳/۰۷/۱۵
نمایش 1 - 20 از 37 نتیجه
از 2
نام درس کد درس تعداد واحد گروه درسی زمان ارائه درس تاریخ امتحان ترم ارائه درس
استانداردها و قوانین مواد غذایی 7507077 2 07 هرهفته (13:00 - 15:00) - ترم اول 1403
استانداردها و قوانین مواد غذایی 1506080 2 01 هرهفته (10:00 - 12:00) - ترم اول 1403
کنترل کیفی بهداشتی مواد غذایی (میکروبی) 7507012 2 04 | هرهفته (12:00 - 14:00) | هرهفته (08:00 - 10:00) | هرهفته (12:00 - 14:00) - ترم دوم 1402
کنترل کیفی بهداشتی مواد غذایی (میکروبی) 7507012 2 01 | هرهفته (16:00 - 18:00) | هرهفته (08:00 - 10:00) | هرهفته (16:00 - 18:00) - ترم دوم 1402
کنترل کیفی بهداشتی مواد غذایی (میکروبی) 7507012 2 02 | هرهفته (10:00 - 12:00) | هرهفته (08:00 - 10:00) | هرهفته (10:00 - 12:00) - ترم دوم 1402
کنترل کیفی بهداشتی مواد غذایی (میکروبی) 7507012 2 03 | هرهفته (08:00 - 10:00) | هرهفته (14:00 - 16:00) | هرهفته (08:00 - 10:00) - ترم دوم 1402
عفونت ها و مسمومیت های مواد غذایی 7507069 2 07 هرهفته (10:00 - 12:00) - ترم دوم 1402
اصول نگهداری و بسته بندی مواد غذایی 7507165 2 07 هرهفته (13:00 - 15:00) - ترم دوم 1402
عفونت ها و مسمومیت های مواد غذایی 2507103 2 01 هرهفته (10:00 - 12:00) - ترم دوم 1402
اصول نگهداری و بسته بندی مواد غذایی 2507099 2 01 | هرهفته (14:00 - 15:00) | هرهفته (13:00 - 14:00) | هرهفته (14:00 - 15:00) - ترم دوم 1402
استانداردها و قوانین مواد غذایی 7507077 2 07 هرهفته (13:00 - 15:00) - ترم اول 1402
استانداردها و قوانین مواد غذایی 1506080 2 01 هرهفته (10:00 - 12:00) - ترم اول 1402
عفونت ها و مسمومیت های مواد غذایی 7507069 2 07 هرهفته (10:00 - 12:00) - ترم اول 1402
عفونت ها و مسمومیت های مواد غذایی 1506075 2 01 هرهفته (13:00 - 15:00) - ترم اول 1402
کنترل کیفی بهداشتی مواد غذایی (میکروبی) 7507012 2 01 | هرهفته (16:00 - 18:00) | هرهفته (08:00 - 10:00) | هرهفته (16:00 - 18:00) - ترم دوم 1401
کنترل کیفی بهداشتی مواد غذایی (میکروبی) 7507012 2 02 | هرهفته (14:00 - 16:00) | هرهفته (08:00 - 10:00) | هرهفته (14:00 - 16:00) - ترم دوم 1401
کنترل کیفی بهداشتی مواد غذایی (میکروبی) 7507012 2 03 | هرهفته (10:00 - 12:00) | هرهفته (08:00 - 10:00) | هرهفته (10:00 - 12:00) - ترم دوم 1401
عفونت ها و مسمومیت های مواد غذایی 7507069 2 07 هرهفته (10:00 - 12:00) - ترم دوم 1401
اصول نگهداری و بسته بندی مواد غذایی 7507165 2 07 | هرهفته (13:00 - 15:00) - ترم دوم 1401
عفونت ها و مسمومیت های مواد غذایی 2507103 2 01 هرهفته (13:00 - 16:00) - ترم دوم 1401
نمایش 1 - 20 از 37 نتیجه
از 2