حسن گندمی نصرآبادی

حسن گندمی نصرآبادی

مرتبه علمی : دانشیار
  • رییس بخش کنترل کیفی مواد غذایی
Scopus
  • ۱۵۰۵ ارجاعات
  • ۲۱ h-Index
تا تاریخ : ۱۴۰۳/۱۲/۲۵
Google Scholar
  • ۲۱۸۸ ارجاعات
  • ۲۴ h-Index
تا تاریخ : ۱۴۰۳/۱۲/۱۳
نمایش ۱ - ۲۰ از ۴۵ نتیجه
از ۳
نام درس کد درس تعداد واحد گروه درسی زمان ارائه درس تاریخ امتحان ترم ارائه درس
کنترل کیفی بهداشتی مواد غذایی (میکروبی) ۷۵۰۷۰۱۲ ۲ ۰۱ | هرهفته (۱۶:۰۰ - ۱۸:۰۰) | هرهفته (۰۸:۰۰ - ۱۰:۰۰) | هرهفته (۱۶:۰۰ - ۱۸:۰۰) - ترم دوم ۱۴۰۳
کنترل کیفی بهداشتی مواد غذایی (میکروبی) ۷۵۰۷۰۱۲ ۲ ۰۳ | هرهفته (۱۴:۰۰ - ۱۶:۰۰) | هرهفته (۰۸:۰۰ - ۱۰:۰۰) | هرهفته (۱۴:۰۰ - ۱۶:۰۰) - ترم دوم ۱۴۰۳
کنترل کیفی بهداشتی مواد غذایی (میکروبی) ۷۵۰۷۰۱۲ ۲ ۰۲ | هرهفته (۱۰:۰۰ - ۱۲:۰۰) | هرهفته (۰۸:۰۰ - ۱۰:۰۰) | هرهفته (۱۰:۰۰ - ۱۲:۰۰) - ترم دوم ۱۴۰۳
کنترل کیفی بهداشتی مواد غذایی (میکروبی) ۷۵۰۷۰۱۲ ۲ ۰۴ | هرهفته (۱۲:۰۰ - ۱۴:۰۰) | هرهفته (۰۸:۰۰ - ۱۰:۰۰) | هرهفته (۱۲:۰۰ - ۱۴:۰۰) - ترم دوم ۱۴۰۳
عفونت ها و مسمومیت های مواد غذایی ۷۵۰۷۰۶۹ ۲ ۰۷ هرهفته (۰۸:۰۰ - ۱۰:۰۰) - ترم دوم ۱۴۰۳
اصول نگهداری و بسته بندی مواد غذایی ۷۵۰۷۱۶۵ ۲ ۰۷ | هرهفته (۱۰:۰۰ - ۱۲:۰۰) - ترم دوم ۱۴۰۳
عفونت ها و مسمومیت های مواد غذایی ۲۵۰۷۱۰۳ ۲ ۰۱ هرهفته (۰۸:۰۰ - ۱۰:۰۰) - ترم دوم ۱۴۰۳
اصول نگهداری و بسته بندی مواد غذایی ۲۵۰۷۰۹۹ ۲ ۰۱ | هرهفته (۱۰:۰۰ - ۱۲:۰۰) - ترم دوم ۱۴۰۳
استانداردها و قوانین مواد غذایی ۷۵۰۷۰۷۷ ۲ ۰۷ هرهفته (۱۳:۰۰ - ۱۵:۰۰) - ترم اول ۱۴۰۳
استانداردها و قوانین مواد غذایی ۱۵۰۶۰۸۰ ۲ ۰۱ هرهفته (۱۰:۰۰ - ۱۲:۰۰) - ترم اول ۱۴۰۳
کنترل کیفی بهداشتی مواد غذایی (میکروبی) ۷۵۰۷۰۱۲ ۲ ۰۲ | هرهفته (۱۰:۰۰ - ۱۲:۰۰) | هرهفته (۰۸:۰۰ - ۱۰:۰۰) | هرهفته (۱۰:۰۰ - ۱۲:۰۰) - ترم دوم ۱۴۰۲
کنترل کیفی بهداشتی مواد غذایی (میکروبی) ۷۵۰۷۰۱۲ ۲ ۰۴ | هرهفته (۱۲:۰۰ - ۱۴:۰۰) | هرهفته (۰۸:۰۰ - ۱۰:۰۰) | هرهفته (۱۲:۰۰ - ۱۴:۰۰) - ترم دوم ۱۴۰۲
کنترل کیفی بهداشتی مواد غذایی (میکروبی) ۷۵۰۷۰۱۲ ۲ ۰۱ | هرهفته (۱۶:۰۰ - ۱۸:۰۰) | هرهفته (۰۸:۰۰ - ۱۰:۰۰) | هرهفته (۱۶:۰۰ - ۱۸:۰۰) - ترم دوم ۱۴۰۲
کنترل کیفی بهداشتی مواد غذایی (میکروبی) ۷۵۰۷۰۱۲ ۲ ۰۳ | هرهفته (۰۸:۰۰ - ۱۰:۰۰) | هرهفته (۱۴:۰۰ - ۱۶:۰۰) | هرهفته (۰۸:۰۰ - ۱۰:۰۰) - ترم دوم ۱۴۰۲
عفونت ها و مسمومیت های مواد غذایی ۷۵۰۷۰۶۹ ۲ ۰۷ هرهفته (۱۰:۰۰ - ۱۲:۰۰) - ترم دوم ۱۴۰۲
اصول نگهداری و بسته بندی مواد غذایی ۷۵۰۷۱۶۵ ۲ ۰۷ هرهفته (۱۳:۰۰ - ۱۵:۰۰) - ترم دوم ۱۴۰۲
عفونت ها و مسمومیت های مواد غذایی ۲۵۰۷۱۰۳ ۲ ۰۱ هرهفته (۱۰:۰۰ - ۱۲:۰۰) - ترم دوم ۱۴۰۲
اصول نگهداری و بسته بندی مواد غذایی ۲۵۰۷۰۹۹ ۲ ۰۱ | هرهفته (۱۴:۰۰ - ۱۵:۰۰) | هرهفته (۱۳:۰۰ - ۱۴:۰۰) | هرهفته (۱۴:۰۰ - ۱۵:۰۰) - ترم دوم ۱۴۰۲
استانداردها و قوانین مواد غذایی ۷۵۰۷۰۷۷ ۲ ۰۷ هرهفته (۱۳:۰۰ - ۱۵:۰۰) - ترم اول ۱۴۰۲
استانداردها و قوانین مواد غذایی ۱۵۰۶۰۸۰ ۲ ۰۱ هرهفته (۱۰:۰۰ - ۱۲:۰۰) - ترم اول ۱۴۰۲
نمایش ۱ - ۲۰ از ۴۵ نتیجه
از ۳